AlexandraKo Публикувано: 22 март, 2021 Публикувано: 22 март, 2021 Да не мислите, че само НОЩ твори глупости, тЕ ви и една зъбодокторска:))) Как ви звучи -“ Гордей се с устата си”... 3 8
Polina Публикувано: 22 март, 2021 Публикувано: 22 март, 2021 Дрехите им неусетно се разлетяха на всички посоки. Панталоните му бяха върху шкафа, полата и сутиенът ѝ върху хладилника, а боксерките му - на печката. Той пристъпи плахо напред, като си личеше, че не знае как да постъпи. Все пак за пръв път вратичката на пералнята се отваряше по време на центрофугата. 1 19
Eva eva Публикувано: 22 март, 2021 Публикувано: 22 март, 2021 преди 3 часа, Goal & Boss каза: Да бе! А човек, на когото му готви @Eva eva, вероятно няма и бръчки по кожата си. Никъде. 😄 Лошото е, че основният консуматор /дребния/ сваля за лятото и съвсем няма кой да ми яде творенията. Даже си мислех, ако не успя да отида на Черни връх събота ще направя едно торте и ще го раздам на съседчетата 🙂 И като казах дребния се сетих следната случка - момчето е в детската градина. Майка ми отива да го вземе и го пита какво са правили през деня. И нашия "Ами бабо, учихме как е грозде на английски". И тя "И как е грозде на английски?". И дребния, разбира се забравил какво са учили, отговаря "Е бабо, може ли да не знеш, че грозде на английски е гроузд". 😄 1 10 1
Polina Публикувано: 22 март, 2021 Публикувано: 22 март, 2021 Кой е най-големият враг на САЩ? - Киргизия!!! Седем милиона мюсюлмани, с лица на китайци и на всичко отгоре говорят на руски! 2 18
funny Публикувано: 22 март, 2021 Публикувано: 22 март, 2021 преди 23 минути , Eva eva каза: съвсем няма кой да ми яде творенията Ама ние нали за това сме в този форум - да се подържаме в трудни моменти. Само казвай какво и за колко хора и даже може да си спретнем "програма за записване за изхранване" ( Безплатна ще е . Няма да струва 12 млн) 5 3
AlexandraKo Публикувано: 22 март, 2021 Публикувано: 22 март, 2021 преди 3 минути , funny каза: Ама ние нали за това сме в този форум - да се подържаме в трудни моменти. Само казвай какво и за колко хора и даже може да си спретнем "програма за записване за изхранване" ( Безплатна ще е . Няма да струва 12 млн) Ееее, те, нейните са майсторски клас! Не са , просто , да не умреш отглад:)))))) 3 1
funny Публикувано: 22 март, 2021 Публикувано: 22 март, 2021 В момента, AlexandraKo каза: Ееее, те, нейните са майсторски клас! Не са , просто , да не умреш отглад:)))))) Знам, знам. Аз ви чета редовно в готварския раздел. Надничам с по едно око и точа лиги. 2
funny Публикувано: 22 март, 2021 Публикувано: 22 март, 2021 Марчето имала 80 пасти, изяла 74 от тях. Въпросът е... ЗАЩО МАРЧЕТО ХОДИ С КЛИНОВЕ?! 3 14
Ognyan Публикувано: 23 март, 2021 Публикувано: 23 март, 2021 Първо правило на живата музика на Балканите: - Ако видиш синтезатор, шансът да излязат Депеш Мод клони към нула. 1 1 12
Боян Димитров Публикувано: 23 март, 2021 Публикувано: 23 март, 2021 От Пфайзер обявиха, че до средата на юни ще са готови с ваксината против Астра-Зенека. 3 13
EmoKrastev Публикувано: 23 март, 2021 Публикувано: 23 март, 2021 Как вижда свекървата - сина и снахата 1 12
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега