Ognyan Публикувано: 1 април, 2021 Публикувано: 1 април, 2021 Продължават да пристигат тревожни сигнали за употребата на ваксината "Астра Зенека". Този път нещастието настигна 40 годишна жена-лекар. Две седмици след като тя се ваксинира, съпругът ѝ я напусна и отиде при 20 годишна неваксинирана медицинска сестра! 2 14
stanislavpp Публикувано: 1 април, 2021 Публикувано: 1 април, 2021 Не си падам по такива игри, но ми е скучно. Моля , попълни празните полета, за да разбера повече за теб: IBAN: BIC: Номер на карта: Име върху картата: Валидност на картата: CCV: 2 12
stanislavpp Публикувано: 1 април, 2021 Публикувано: 1 април, 2021 Древноегипетски кантар кантар в наши дни 4 11
iaia_mama Публикувано: 2 април, 2021 Публикувано: 2 април, 2021 В село Горно Уйно оная работа на мъжете е 15 см, а в Долно Уйно - 25. Разликата е, че в първото село са правили измерване, а във второто е направено допитване. Това е всичко, което трябва да знаете за социологията на изборите и резултатите от изборите. 13 10
ivailo_radev Публикувано: 3 април, 2021 Публикувано: 3 април, 2021 Това не знам хумор ли е, какво е, ама го пускам 😄 3 3
Zaro Публикувано: 3 април, 2021 Публикувано: 3 април, 2021 преди 9 минути , ivailo_radev каза: Това не знам хумор ли е, какво е, ама го пускам 😄 Ти боята знаеш ли колко поскъпна, а? А шлайфането? При това положение фотьола, който сглобих при първия локдаун го оценявам на 632.67 ст. И е с по-качествените палети. Кво му плащаш... 7 12 1
ivailo_radev Публикувано: 3 април, 2021 Публикувано: 3 април, 2021 преди 1 минута , Zaro каза: Ти боята знаеш ли колко поскъпна, а? А шлайфането? При това положение фотьола, който сглобих при първия локдаун го оценявам на 632.67 ст. И е с по-качествените палети. Кво му плащаш... Ооо, ти и колелца имаш - тя тук е дебела работата вече. Друга лига си 😄 2 3
Zaro Публикувано: 3 април, 2021 Публикувано: 3 април, 2021 преди 39 минути , ivailo_radev каза: Ооо, ти и колелца имаш - тя тук е дебела работата вече. Друга лига си 😄 Това ми беше първи досег с този аспект на майсторската работа. Малко клипчета, проба-грешка и ... така. 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега