Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 15 часа, funny каза:

Screenshot 2021-05-06 at 18.57.14.png

Не я следя, но като ми попадат такива неща от се питам има ли гръб от копирайтъри да генерират абсурдното й творчество 🙂 🙂 🙂 ❤️

Публикувано:
Преди 1 час, Coo каза:

Не я следя, но като ми попадат такива неща от се питам има ли гръб от копирайтъри да генерират абсурдното й творчество 🙂 🙂 🙂 ❤️

За кого говориш?

Публикувано:
Преди 1 час, AlexandraKo каза:

За кого говориш?

За Мис Тигрова

Не може сам човек да е толкова тъп, сигурно има екип като другата утвърдена - Кобилкина

Тигрова е по-простата версия 🙂 🙂 🙂

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 3 часа, Coo каза:

За Мис Тигрова

Не може сам човек да е толкова тъп, сигурно има екип като другата утвърдена - Кобилкина

Тигрова е по-простата версия 🙂 🙂 🙂

Аз се оказвам, безнадеждно изостанала...Че Кобилкина съм я чувала, но тази - за пръв път:((((

A6B0DDF2-1798-45E0-897E-C9DB00A72789.jpeg.1410d3e6eb57dbf429c1ee332985b67f.jpeg

• Харесвам 1
  • Смея се 11
Публикувано:
преди 6 минути , AlexandraKo каза:

Аз се оказвам, безнадеждно изостанала...Че Кобилкина съм я чувала, но тази - за пръв път:((((

A6B0DDF2-1798-45E0-897E-C9DB00A72789.jpeg.1410d3e6eb57dbf429c1ee332985b67f.jpeg

О-о-о, струва си да прегледаш това-онова от "творчеството" на Мис Тигрова.

Има такива бисери, толкова свещена простота, та чак си мисля, че се прави на тъпа.

• Харесвам 6
Публикувано:
Преди 1 час, ven62 каза:

О-о-о, струва си да прегледаш това-онова от "творчеството" на Мис Тигрова.

Има такива бисери, толкова свещена простота, та чак си мисля, че се прави на тъпа.

Оффф, заради вас от един час гледам вече клипчета на мис Тигрова😁 не я бях чувал до днес…

• Харесвам 3
  • Смея се 8
Публикувано:
преди 4 минути , Oshko каза:

Оффф, заради вас от един час гледам вече клипчета на мис Тигрова😁 не я бях чувал до днес…

И к’во умно научи, я ми преразкажи, моля, че нямам време:)

• Смея се 2
Публикувано:
преди 4 минути , AlexandraKo каза:

И к’во умно научи, я ми преразкажи, моля, че нямам време:)

Ти само я виж как изглежда....

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 9 минути , bobole4e каза:

Ти само я виж как изглежда....

Много мъка има на този свят, много.... Напомня ми за една ... да кажа експертка, на която попаднах преди години. Давам ѝ да чете някакви вътрешни правила, евентуално да помисли за промени по тях. В моя отдел е, нещо да я занимавам. Минават няколко дни и я питам "Прочете ли правилата, какво мислиш, нещо предложения за промени имаш ли по тях?" И тя "Четох, четох, но не мога да разбера, защо в тия правила на някои места пише изпълнителният директор, а на други места пише изпълнителния директор. Не знам как да го променим." 😄 Сега ми е смешно, но тогава замръзнах, буквално. 

• Харесвам 3
  • Шок 4
  • Смея се 7
Публикувано:
Да ви разкажа една случка от днес. Вървя си аз по центъра и зад мен вървят баба и внуче. Бабата казва на внучето, че ако направи нещо (не чух какво), ще му купи каквото поиска. Внучето, ентусиазирано започва да вика:
-Ъдулед, ъдулед (сладолед)!
Бабата, недоволна от избора заявява:
- А не, никакъв сладолед, ще те заболи гърлото.
Внучето още по ожесточено крещи:
Ъдулед! Ъдулед!
Бабата е напреклонна:
Не!!!
Тогава внучето сменя рефрена и започва да крещи:
- Оставка! Оставка!
Сигурно хората, които не чуха тоя диалог ме помислиха за луд - върви някакъв и се хили. 🤣🤣🤣
  • Харесвам 2
  • Смея се 19
Публикувано:
Феминистка се качва в автобуса на градският транспорт ,на което дребничък старец става да й отстъпи мястото си, но тя реагира гневно:
- Ей, изперкал дядка, я не ми се дръж снизходително!
И го блъска обратно на седалката... След малко се качва друга жена и старчето пак се изправя... Феминистката кипва:
- Абе, шовинистка свиня! Ти какво си въобразяваш, че демонстрираш? - и го бута обратно на седалката.
Автобусът спира отново, качват се още жени и човекът за пореден път се опитва да стане. Феминистката го блъска надолу и му изсъсква:
- Чшш, алооо, ти на какъв се правиш, бе? В 21-ви век сме вече!!!
- За Бога! - отчаяно казва старецът - Ще ме оставиш ли най-сетне да сляза ... три спирки изпуснах вече ?!
  • Харесвам 1
  • Смея се 12
Публикувано:
Преди 1 час, Костов каза:
Да ви разкажа една случка от днес. Вървя си аз по центъра и зад мен вървят баба и внуче. Бабата казва на внучето, че ако направи нещо (не чух какво), ще му купи каквото поиска. Внучето, ентусиазирано започва да вика:
-Ъдулед, ъдулед (сладолед)!
Бабата, недоволна от избора заявява:
- А не, никакъв сладолед, ще те заболи гърлото.
Внучето още по ожесточено крещи:
Ъдулед! Ъдулед!
Бабата е напреклонна:
Не!!!
Тогава внучето сменя рефрена и започва да крещи:
- Оставка! Оставка!
Сигурно хората, които не чуха тоя диалог ме помислиха за луд - върви някакъв и се хили. 🤣🤣🤣

3ти март, почивен, ние караме ски на Мальовица с детето, на обяд има ефектно пускане надолу към детската писта на скиори развели български знамена.

Детето ми ги вижда: - Знамена! Ос-тав-ка!

Щях да потъна в някоя пряспа сняг 😅 Ние често минавахме лятото през районите на протести, но не се обяснявахме много-много, какви политически теми на тази възраст... А човекът на 3г. попивал всичко, че и повече от половин година по-късно и не знам колко разнообразни други неща, тези ги помни като слон!

• Харесвам 3
  • Смея се 9
Публикувано:
преди 1 минута , Coo каза:

3ти март, почивен, ние караме ски на Мальовица с детето, на обяд има ефектно пускане надолу към детската писта на скиори развели български знамена.

Щях да потъна в някоя пряспа сняг 😅 Ние често минавахме лятото през районите на протести, но не се обяснявахме много-много, какви политически теми на тази възраст... А човекът на 3г. попивал всичко, че и повече от половин година по-късно и не знам колко разнообразни други неща, тези ги помни като слон!

Какви неща помнят децата... Не е истина просто. Понякога на нас - родителите, ни се иска да потънем в земята от срам. 

• Харесвам 4
Публикувано:
Преди 1 час, Костов каза:

Какви неща помнят децата... Не е истина просто. Понякога на нас - родителите, ни се иска да потънем в земята от срам. 

Май и друг път съм го споменавал:

Синът ни като малък се е страхувал да не му счупим ръцете, защото сме му казвали нещо от типа:

- Ако още един път пипнаш там ще ти счупя ръчичките

Както и се беше оплакал на майка си че искам да му изпеча мозъка:

- Опичай си акъла детенце-е-е!

Още ни е гадно като се сетим с жена ми за тези неща.

• Харесвам 5
  • Смея се 2
Публикувано:

И като говорим за деца, нашта малката (5г.) вчера важно съобщава на баба си "А пък аз снощи ядох метал! Мама сготви коприва."

• Харесвам 6
  • Смея се 1
Дани Магелани
Публикувано:
преди 4 часа, Coo каза:

По време на протестите миналото лято. Внучката ми се люлее на люлка и скандира "Оставка на Бой...о и на Ши...и". Беше на 3 години. Децата чуват и попиват всичко на улицата. А ние не винаги забелязваме това.

• Харесвам 4
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 13 часа, Eva eva каза:

Сега ми е смешно, но тогава замръзнах, буквално. 

В такава ситуация 1 (една) седмица да присъства и изпълнява функциите си с българската граматика, закачена като гердан. Белким нещо влезе някъде на съответното място. Има и други варианти, ама ще отнемат повечко усилия и "интелектуален" капацитет.  

• Харесвам 4

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Topfly
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.