Elena Публикувано: 4 ноември, 2016 Публикувано: 4 ноември, 2016 - Сашко, престани да удряш момиченцата с лопатката по главата, защото ще се изпотиш и ще настинеш! 15
Desinka Публикувано: 4 ноември, 2016 Публикувано: 4 ноември, 2016 Моше бил в командировка в непознат град.Прищяло му се публичен дом да отиде, но го било срам да попита къде се намира.Спира минувач:- Извинете, къде тук живее равинът?- На улица Шалом 20.- Равинът живее срещу публичния дом?- Нее, публичният дом е три преки по-натам. 13
Климент Публикувано: 4 ноември, 2016 Публикувано: 4 ноември, 2016 Ето така се привличат клиенти )) Някой е ходил в Мелник
georgiev Публикувано: 4 ноември, 2016 Публикувано: 4 ноември, 2016 Телефонът ми звъни. Вдигам. Глас на възрастна жена:- Добър вечер. Аврам?- Грешен номер сте набрали.- Албенче, ти ли си?- Кой номер търсите?- Вие от Мтел ли се обаждате?- Не се обаждам аз. Вие ми звъните.- Ма щото търся Аврам.- Няма Аврам на този номер.- А Вие коя сте?- Не съм Аврам.- Значи сте от Мтел?Затворих. Няма смисъл. Само се надявам да не гласува ___________________________________________ 9
Georgi_G Публикувано: 4 ноември, 2016 Публикувано: 4 ноември, 2016 (редактирано) Някой е ходил в Мелник То пък на снимката не се вижда. Welkome to WINE CELLAR of SHESTAKA Редактирано 4 ноември, 2016 от Georgi_G 2
akair Публикувано: 4 ноември, 2016 Публикувано: 4 ноември, 2016 Corporate joke..A woman in hot air balloon realized she is lost...*She reduced altitude & shouted to a man below :-*_"Excuse me, can you help me? I promised a friend to meet him an hour ago but I don't know where I am."_*Man below replied :-*_"You are in hot air balloon 30 feet above the ground. You are at 41 degree North latitude & 59 degree West longitude."_*Lady :-* _"You must be an engineer."_*Man :-* _"How do you know?"_*Lady :-* _"Everything you told me is technically correct but useless & the fact is I'm still lost."_*Engineer :-* _"You must be in Top Management."_*Lady :-* _"Ya. How do you know?"_*Engineer :-* _"You don't know where you are or where you're going, you have no technical knowledge.__You made a promise, which you've no idea how to keep & you expect people beneath you to solve your problems..!!" 8
Diant Публикувано: 4 ноември, 2016 Публикувано: 4 ноември, 2016 Евреин спасява сина на друг евреин от удавяне. На следващия ден първия отива при втория и пита: -Ти ли спаси сина ми от удавяне? -Да. -Къде му е шапката? 6
Фил Публикувано: 5 ноември, 2016 Автор Публикувано: 5 ноември, 2016 Старост - това е когато спреш да разглеждаш Плейбой и започнеш да го четеш.... 8
liliya Публикувано: 6 ноември, 2016 Публикувано: 6 ноември, 2016 Малии , какви топли чорапи .... и аз искам такива за зимата...и сребристи Жапанки ) 1
AlexandraKo Публикувано: 6 ноември, 2016 Публикувано: 6 ноември, 2016 Малии , какви топли чорапи .... и аз искам такива за зимата...и сребристи Жапанки ) Не можеее! )Тва само за извънземни)))) 2
Фил Публикувано: 6 ноември, 2016 Автор Публикувано: 6 ноември, 2016 Юруш на масл..., ъъ-ъ-ъ, така де - на исландките! P.S. Оназ мома Асдис Ран, дали заряза футбалера?
iMari Публикувано: 6 ноември, 2016 Публикувано: 6 ноември, 2016 Юруш на масл..., ъъ-ъ-ъ, така де - на исландките! P.S. Оназ мома Асдис Ран, дали заряза футбалера? След години тази статия ще се смята за първопричината да се появи тъмния българо-ромски ген в тази светла страна
AlexandraKo Публикувано: 6 ноември, 2016 Публикувано: 6 ноември, 2016 (редактирано) Конкурс за нови попълнения на харема.Въпросите задава Първият везир, в присъствието на султана.Ще ги избират учени. Влиза първата девойка.Той пита :"колко прави 2+2?" Тя отговаря - "4" . Султанът вика - "право е". Влиза втората, на същия въпрос, та вдига очи нагоре и казва: "Колкото каже Аллах". Султанът вика: " И това е право." Влиза третата, пак същият въпрос. Тя коленичила пред Султана и казала: "Колкото кажеш ти, Господарю". Султанът вика:" И това е право." Да де, ама Първият везир коя да избере, като и трите отговорили правилно?Отишъл той при Султана за съвет какво да прави. Пък Султанът рекъл: "Абе, пробвай ги и виж, коя е най-добра в кревата, нея вземи." Везирът се зачудил "Ми що трябваше конкурс?" "Е, то, конкурсът е за пред другите, па ние пак ще си правим каквото си искаме." Редактирано 6 ноември, 2016 от AlexandraKo 4
Георги Публикувано: 6 ноември, 2016 Публикувано: 6 ноември, 2016 Юруш на масл..., ъъ-ъ-ъ, така де - на исландките! P.S. Оназ мома Асдис Ран, дали заряза футбалера? Понеже някой може да не обърне внимание в коя тема е пусната новината http://www.snopes.com/iceland-pays-immigrants-to-marry-icelandic-women/ 3
akair Публикувано: 7 ноември, 2016 Публикувано: 7 ноември, 2016 Подаръци от родата... Сигурно е от собственика на онзи Мерцедес, дето носи джапанки 4
bad kid Публикувано: 7 ноември, 2016 Публикувано: 7 ноември, 2016 Истинският софиянец затиска зелето си с жълто паве 15
Elena Публикувано: 7 ноември, 2016 Публикувано: 7 ноември, 2016 Ален Делон(1973): Ти си тази красива любовна история, която никога няма да спра да чета.Криско (2016): Ти си жилибомба. 2
AlexandraKo Публикувано: 7 ноември, 2016 Публикувано: 7 ноември, 2016 Подаръци от родата... Сигурно е от собственика на онзи Мерцедес, дето носи джапанки Ми така е, естетичският вкус се възпитава от рано. ;) 2
ven62 Публикувано: 7 ноември, 2016 Публикувано: 7 ноември, 2016 (редактирано) Не можеее! )Тва само за извънземни )))) Ако руснаците са извънземни ... Сега видях и снимката от поста на akair с фешън бебето. Знаех си аз, че руснаците са замесени. Редактирано 7 ноември, 2016 от ven62
AlexandraKo Публикувано: 7 ноември, 2016 Публикувано: 7 ноември, 2016 Ако руснаците са извънземни ... Сега видях и снимката от поста на akair с фешън бебето. Знаех си аз, че руснаците са замесени. Абе, Вен, извънземни са тия, дет непрекъснато имат пряка връзка с Космоса. Говорят им звездите, чуват разни работи, дет простосмъртните не ги чуваг и никога не са сами. :) 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега