water Публикувано: 7 ноември, 2016 Публикувано: 7 ноември, 2016 и по повод фешън бебето, с намигване към бургазлии: - Как се маскират в Бургас за Хелоуин? - Обличат Nike 4
liliya Публикувано: 7 ноември, 2016 Публикувано: 7 ноември, 2016 и по повод фешън бебето, с намигване към бургазлии: - Как се маскират в Бургас за Хелоуин? - Обличат Nike Ми да, през останалото време носят адидас Естествено и от мен намигване и без лоши чувства... всичко в кръга на шегата 2
cumalissa Публикувано: 7 ноември, 2016 Публикувано: 7 ноември, 2016 Като стане въпрос за подаръчни самолетни билети,не мога да не споделя тая смешка в групата: - Сине, купих ти новия „Call of Duty“ на 3D.- Но мамо, това е самолетен билет за Сирия...- На теб, всъщност, харесват ли ти войните или не, дрисльо? И един кулинарен: В сладкарски цех:Бих искала да поръчам торта със загорели блатове и малко крива от едната страна. -Ама как? !?!? -Съпругът ми има рожден ден.Нека си помисли,че аз съм я правила. Последно един анималистичен: Чакаш принца,ма идва коня,щото си кобила,не принцеса. 6
Niceday Публикувано: 7 ноември, 2016 Публикувано: 7 ноември, 2016 Седи си един човек на един клон и го реже с трион. Минувач:- Господине, ще паднете.- Я си върви по пътя и не ми се бъркай в работата!След малко се чува трясък и вик:- Само да те пипна, магьосник проклет! 5
liliya Публикувано: 7 ноември, 2016 Публикувано: 7 ноември, 2016 Край две сблъскали се коли разярен инструктор бие циганин:- И следващия път, когато ти казвам "свий", ще завиваш, а няма да ми бъркаш в джобовете! ******* Полицай към пиян шофьор: - Ти не знаеш ли, че щом си пиян, изобщо не трябва да пипаш волана? - Аз и така едва карам, та какво остава без ръце. 4
georgiev Публикувано: 8 ноември, 2016 Публикувано: 8 ноември, 2016 Социализмът, някъде кум края на 60те.Съдия излиза от съдебнта зала и се смее с глас. Друг съдия го пита:-що се смееш така колега?-ами чух един много хубав виц.-я ми го кажи!-не мога-току що дадох две години за него. _________________________________ 7
Desinka Публикувано: 8 ноември, 2016 Публикувано: 8 ноември, 2016 Малии , какви топли чорапи .... и аз искам такива за зимата ...и сребристи Жапанки ) Мечта!! 1
Diant Публикувано: 8 ноември, 2016 Публикувано: 8 ноември, 2016 Иванчо се прибира от училище и казва на баща си, че има двойка по български език. Баща му го пита какво е станало. Иванчо казва: - Учителката ми задава следния въпрос. "Марийка и Гошко отиват в гората. После Гошко си тръгва. Петърчо влиза също в гората и накрая излиза заедно с Марийка. Каква е Марийка в изреченията ? ".- Курва! - изкрещял бащата.- Еми и аз това казах, пък учителката каза, че била подлог. 3
Zaro Публикувано: 8 ноември, 2016 Публикувано: 8 ноември, 2016 А бе подлог е само 50%, другите 50% са непряко допълнение. Grammar Nazi! 7
Desinka Публикувано: 9 ноември, 2016 Публикувано: 9 ноември, 2016 Наборна комисия, почти формалния въпрос "Какъв искате да бъдете?" - Летец! - Не може, имате проблеми с кръвното. Изберете друго! - Зенитчик! - Че защо зенитчик? - Аз няма да летя, никой няма да лети 15
Topfly Публикувано: 9 ноември, 2016 Публикувано: 9 ноември, 2016 Събудихме се в алтернативна действителност 11
Костов Публикувано: 9 ноември, 2016 Публикувано: 9 ноември, 2016 Тръгнах на лов за мечки, без кучето. Наближих бърлогата... Изведнъж усещам лапи на раменете... Обръщам се, а то Шаро, намерил ме е, радва се, лиже ми лицето... А аз сера и не мога да се спра... 9
bay_kolio Публикувано: 9 ноември, 2016 Публикувано: 9 ноември, 2016 След изборите в САЩ и България, спокойно мога да кажа,че политическите анализатори и социологически проучвания са толкова полезни колкото мигач на БееМВе 10
Diant Публикувано: 9 ноември, 2016 Публикувано: 9 ноември, 2016 На американците не им върви с тия числа 09.11/ 11.09/ 911 и това е... ------------------------------------------------------------------------------------------- Шофьорът се опитва да спори с катаджията: - Ама как така - къде е знакът, че тук няма ляв завой! - Ляв завой има. Обаче е платен... -------------------------------------------------------------------- Междуселски автобус. Баба сяда зад шофьора и поръчва: - Момче, да се обадиш, когато стигнем до Попица!- Бъди спокойна, бабо!Автобусът се клатушка час, два, три... По едно време бабата побутва шофьора:- Много ли има още до Попица?Шофьорът с ужас разбира, че е забравил. Тегли на ум една, върти волана, кара петдесет километра в обратната посока.- Ето, бабо, Попица. Слизай!- Ама аз не съм за Попица!- ???- Дъщеря ми каза като я наближим, да си изпия хапчето! 11
georgiev Публикувано: 10 ноември, 2016 Публикувано: 10 ноември, 2016 - Госпожо, да Ви поканя на вечеря?- След 18:00 не ям.- Тогава на кино?- Свалям си филмите от Замунда.- Да отидем у нас да погледаме телевизия?- Аз си изхвърлих телевизора преди две години, дават само тъпотии.- Можем да погледаме снимки?- Тъпо!- Не мога да разбера какво харесвате.- Да правя секс. Но Вас явно не Ви интересува! _____________________________________ 15
Georgi_G Публикувано: 10 ноември, 2016 Публикувано: 10 ноември, 2016 - Какъв е тоя нов Спас в контактите ти, звъннах и се обади женски глас?- Много просто - същата глупачка като теб е вдигнала от другата страна, за да чуе какъв е този нов Иван в контактите на мъжа й. 11
Topfly Публикувано: 10 ноември, 2016 Публикувано: 10 ноември, 2016 (редактирано) Македонското правителство обяви, че ще ще превърне родната къща в град Щип на Данчо Тръмповски (известен като Доналд Тръмп) в къща музей. Учени са открили и генетична връзка между семейството на Александър Македонски и това на Данчо Тръмповски. Според македонското правителство срамно е, че Мелания Тръмп също си крие македонските корени, като се прави на словенка, въпреки че баба и е родом от Струга, а дядо и е бил баничар в Орхрид. Редактирано 10 ноември, 2016 от Topfly 10
tonik Публикувано: 10 ноември, 2016 Публикувано: 10 ноември, 2016 Македонското правителство обяви, че ще ще превърне родната къща в град Щип на Данчо Тръмповски (известен като Доналд Тръмп) в къща музей. Учени са открили и генетична връзка между семейството на Александър Македонски и това на Данчо Тръмповски. Според македонското правителство срамно е, че Мелания Тръмп също си крие македонските корени, като се прави на словенка, въпреки че баба и е родом от Струга, а дядо и е бил баничар в Орхрид. Ти хубаво се майтапиш ама сложи ли си Тръмп македонското знаме на първата реч след спечелване на изборите!? Сложи го! Земьо, земьо македонска, какви чада раждаш.... 7
liliya Публикувано: 10 ноември, 2016 Публикувано: 10 ноември, 2016 Как щяха да изглеждат зодиите, ако бяха бабички категория: Фоторазказ Отговорът на този въпрос дава руската художничка Олга Громова. Ето ги и зодиакалните знаци, изобразени като възрастни дами: Източник: obekti.bg 6
bad kid Публикувано: 10 ноември, 2016 Публикувано: 10 ноември, 2016 От българската версия на сайта на Раян 2
Oshko Публикувано: 11 ноември, 2016 Публикувано: 11 ноември, 2016 (редактирано) Редактирано 11 ноември, 2016 от Oshko 15
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега