georgiev Публикувано: 20 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 20 ноември, 2016 Чичко Тръмпи гледа олимпиадата само, за да види, колко високо могат да скачат мексиканците. ___________________________ 13 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 20 ноември, 2016 Автор Сподели Публикувано: 20 ноември, 2016 Корупцията вече няма предел! На конкурса "Мис Видин" победи 42-годишния племенник на кмета... 21 Връзка към коментар
maris Публикувано: 20 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 20 ноември, 2016 Корупцията вече няма предел! На конкурса "Мис Видин" победи 42-годишния племенник на кмета... Чичко Тръмпи гледа олимпиадата само, за да види, колко високо могат да скачат мексиканците. ___________________________ 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 21 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 21 ноември, 2016 (редактирано) Жител на една от северните провинции на Канада е заснел това видео. Кучето си седяло кротичко, а към него се прокрадвала тихо-тихо бяла мечка. В инфарктния момент, когато се очаквало кучето да бъде изядено, Меца седнала на задните си крака и започнала да го гали с лапата. :rolleyes: Редактирано 21 ноември, 2016 от AlexandraKo 14 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 21 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 21 ноември, 2016 (редактирано) Попаднали французинът, англичанинът и българинът на остров с канибали. Вождът решил да си направи майтап и им казал:- Ясно е, че ще ви сготвим, но ви давам един шанс да се спасите. Ето ви една торба месо и едно куче. Хващайте гората и ако след седмица кучето говори родния ви език ще ви пуснем.Минала седмицата, излиза французинът, влачи празна торба и кучето припка след него.- Изяде ли кучето месото? - питат го.- Изяде го.- Е, говори ли кучето френски?- Емиии... не.Хоп - в казана.Излиза англичанинът, влачи празна торба, кучето върви отзад.- Изяде ли кучето месото? - питат го.- Изяде го.- Е, говори ли кучето английски?- Емиии... не.Хайде и той в казана.Излиза българинът, влачи празна торба, кучето се тътри след него.- Изяде ли кучето месото? - питат и него.- Изяде го.А отзад кучето:- Лъже, неговата майка! Редактирано 21 ноември, 2016 от AlexandraKo 11 Връзка към коментар
georgiev Публикувано: 21 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 21 ноември, 2016 (редактирано) Бил Гейтс и Щилриц наблюдават как фашистите изгарят книги."Цензура" - помисли Щирлиц."Борят се с пиратството!" - зарадва се Бил Гейтс. _____________________________________ Какво казва жена ти, когато иска секс?- Че иска секс...- А ти какво казваш, когато искаш секс?- Че ще закъснея след работа... _______________________________ Двама във влака. На единият му се присрало страшно, обаче за зла участ тоалетните във влака не работят.Другият му влязъл в положението и му вика:- Виждам, че положението е трудно... затова Ви предлагам... постелете един вестник, свършете си работата и после завийте и през стъклото. Аз ще се обърна.От няма на къде зорлията постлал вестникът, а другият свалил стъклото, гледа навън и пуши.Онзи се изтропкал, завил го и леко укорително:- Принципно, може би знаете, че в купетата е забранено да се пуши... _________________________________________ Редактирано 21 ноември, 2016 от georgiev 8 Връзка към коментар
Desinka Публикувано: 21 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 21 ноември, 2016 Кръщават мъж на около 33 години. По някое време отчето вика: - Отговори три пъти. Отричаш ли се от сатаната?! Завалията вика: - А, бе, отче, ти кръщаваш ли ме или ме развеждаш? 4 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 21 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 21 ноември, 2016 Връща се Иванчо от училище, баба му и дядо му само вкъщи. Иванчо въодушевен се втурва в кухнята: – Бабо, бабо! Пък да знаеш днеска в училище ни учиха, че който иска да бъде добър човек, трябва винаги да казва само истината!... Миии... бабоо... искам да си призная сега, че през лятото с Тошко изядохме един буркан сладко от мазето и, за да не ни се караш, се изакахме вътре и го върнахме обратно на мястото му. Чул това, дядото заплашително се изправя от стола: - Ся ше отвъртя аз един на тебе! Чуваш ли ма, дърто! А ти: захаросало се е... Яж, яж, захаросало се е!.. 6 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 21 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 21 ноември, 2016 Учителката:- Иванчо, как си позволяваш да ме шляпаш по задника! Ще ти намаля поведението, така да знаеш!- Няма да го направите, госпожо, защото тате казва, че грозните жени с големи задници имат добро сърце. 6 Връзка към коментар
akair Публикувано: 21 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 21 ноември, 2016 Когато правя глупости, се сещам за хората, които теглят кредити за сватба и ми става по-леко. 15 Връзка към коментар
Asterisk Публикувано: 21 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 21 ноември, 2016 Кръщават мъж на около 33 години. По някое време отчето вика: - Отговори три пъти. Отричаш ли се от сатаната?! Завалията вика: - А, бе, отче, ти кръщаваш ли ме или ме развеждаш? Католическата църква. Местен свещеник решава да се смили над хората, обявява ден, в който ще дава развод, но само след специален ритуал. Нарежда се първата двойка. Отчето си прочита речта пред мъжа, вдига една огромна библия и го удря здраво по главата.На човекът свят му се завило. Не била пожалена и жената. Тъкмо свършил и с нея и се върнал отново при мъжа. Посегнал отново, а онзи: - Отче, всичко съм съгласен да изтърпя, ама колко ще продължи този ритуал? А свещеникът хладнокръвно и с протяжен тон: - Докато смъртта ви раздели чадо мое! 6 Връзка към коментар
kreo Публикувано: 22 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 22 ноември, 2016 Какво ще стане след Страшния съд? - Как какво - апелация. Честит празник на колегите - адвокати 3 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 22 ноември, 2016 Автор Сподели Публикувано: 22 ноември, 2016 (редактирано) Честит празник на колегите - адвокати Веднага се сетих няколко вица за адвокати , ама айде шсе въздържа, щом ви е празник. Редактирано 22 ноември, 2016 от Фичо 5 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 22 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 22 ноември, 2016 Веднага се сетих няколко вица за адвокати , ама айде шсе въздържа, щом ви е празник. За мен в топ 3 е вицът за това, как се правят адвокатите. Но не е подходящ нито за празникът им, нито за форума. 2 Връзка към коментар
Desinka Публикувано: 22 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 22 ноември, 2016 - Скъпа искаш ли да прекараме един незабравим уикенд? - Да скъпи. - Добре, ще се видим чак в понеделник... 11 Връзка към коментар
Diant Публикувано: 22 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 22 ноември, 2016 Колата се продава цяла (ако не се разпадне ) иначе може и на части :lol: 6 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 22 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 22 ноември, 2016 https://www.facebook.com/TrippVideos/videos/683283778488965/ Дано се отварят, но тази мацка ми направи деня... https://www.youtube.com/watch?v=XDdLxTXBaAY 7 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 22 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 22 ноември, 2016 - Мамо, може ли за Нова година да получа куче или котка?- Не може! За Нова година ще получиш свинско, както всички. 19 Връзка към коментар
Diant Публикувано: 22 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 22 ноември, 2016 Хроника на произшествието:Доверчив младеж отворил вратата на две непознати пияни жени със съмнителен вид и въобще не съжалил. -------------- Промоутърка на цигари в магазина: -Добър ден, пушите ли?-Само след секс...-Да ви предложа цигари?-Бързаш! 15 Връзка към коментар
Ивка Публикувано: 23 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 23 ноември, 2016 По телевизора започва хорър музика. Бягам да проверя какво става и какво да видя: На Малката булка й паднала тавата с ориза! 10 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега