Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

"Скъпи тинейджърки, 

Дядо Коледа разгледа вашите снимки в Facebook...

За Коледа ще получите някои дрешки и речници" :)

Това е страхотно!

И тъжно - защото е точно така. :(

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Не харесвам Слави Трифонов,но вчера докато обядвах каза един виц,който ми хареса:

Деца отиват на село при баба си и я питат

-Бабо,имаш ли WIFI?

А тя отговаря:

-А-а-а,майка ви много ви е разглезила.Ще ядете каквото има :lol:

• Харесвам 6
Връзка към коментар
Върви мечокът из гората и среща заека. Погледнал го и му казал:
– А бе заек, искаш ли да ти покажа какво е вертолет?
– Ами... аз, такова... не знам какво е това? Мисля, че не искам!
– А бе, я ела тука! - казал мечока.
Хванал заека и започнал да му навива ушите. Навивал, навивал, накрая го пуснал и заека литнал, и се приземил в един шипков храст.
На следващия ден историята се повторила:
- Заек ела да ти направя вертолет! 
Пак му навил ушите, заека отново литнал. Случката се потретила и на четвъртия път, когато се срещнали, мечока още преди да е казал нещо, заекът го изпреварил:
– А бе мечок, искаш ли да ти направя вертолет?
Мечокът си поогледал ушите, такива малки, как ще стане вертолет и казал:
– Добре, искам!
– Хубаво, ама първо си затвори очите. - усмихнало се зайчето.
Мечокът си затворил очите, а заека извадил една права лопата и с все сила ударил мечока по главата. Мечока с цялата си тежест се строполил на земята, а зайчето рекло:
– Дейба и мечока, що не се пазиш от перката, бе...
Редактирано от georgiev
  • Харесвам 11
Връзка към коментар

Не харесвам Слави Трифонов,но вчера докато обядвах каза един виц 

Деца отиват на село при баба си и я питат

-Бабо,имаш ли WIFI?

А тя отговаря:

-А-а-а,майка ви много ви е разглезила.Ще ядете каквото има 

Този пак е ровичкал из форума  :lol:

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 5
Връзка към коментар

Жената на анестезиолога разбра че е била бита чак на 7-мата година.

Ако на трапезата ви има свинско със зеле и каничка червено вино,шанса да станете ислямски теророрист клони към 0.

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Съпругът казва на жена си:
- "Имам три правила - сряда за риба, в петък - билярд, в неделя - с приятели!"
Жена му отговаря:
- "Аз имам едно правило - всеки ден в 21:00 с*кс, и няма значение дали си в вкъщи или не!"

*******************************************************************************************************************************

Селски туризъм:
- Чичо, има ли някакви развлечения тук?
- Има чичовото, във вторник и петък пускат селския бик по улиците.

************************************************************************************************************************************

- Къв е тоя смс на телефона ти?
- Къв е?
- Питат дали искаш свирки всеки петък?
- Малее, тия от М-тел вадят страшни оферти напоследък...

*****************************************************************************************************************************************

Успял си в живота - когато петък вечер излизаш да вечеряш и за всеки случай си взимаш международния паспорт.

• Харесвам 16
Връзка към коментар

Стар виц с актуалност:

Фидел Кастро умрял. На извънредно заседание на ЦК трябва да бъде взето решение къде да бъде погребан. Един предлага мястото, където е започнала кубинската революция, друг - родната му къща да бъде превърната в мавзолей. Трети твърди, че е най-добре да го погребат в Йерусалим.
- В никакъв случай! - подскачат останалите членове на ЦК. - Там вече един успя да възкръснe!

Редактирано от Topfly
  • Харесвам 8
Връзка към коментар

https://youtu.be/L3N09HJ6uSw

и още по темата:

15095429_10211155292549326_4025215770450

Ъъъъъ. Ако това видео е шега - то хич не им се е получило. Но ако действително е замислено като реална реклама, то WTF???

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Ъъъъъ. Ако това видео е шега - то хич не им се е получило. Но ако действително е замислено като реална реклама, то WTF???

Доколкото разбрах идеята е била да е за вътрешна употреба.  Но някой го е лийкнал. Много големи фирми правят видеа за вътрешна употреба. Всеки сам да прецени колко успешно е това :)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Стар виц с актуалност:

Фидел Кастро умрял...

и още един:  :biggrin: 

Умрял Фидел Кастро и решил да се пробва за  рая. Пред райските порти Св. Петър го спрял и му казал:

- С този комунизъм и с тая мизерия в Куба - не ставаш за рая! Заминавай долу, при  Луцифер.

- Моля те пусни ме, не искам в ада - примолил се Кастро.

- Не може - казал Св. Петър и го натирил към преизподнята.

Слязъл  Кастро долу при Луцифер и  Рогатия веднага го набутал в един казан и започнал да пали огъня.

- Чакай, недей - примолил се Фидел - пусни ме горе, поне да си прибера куфарите...

- Не се притеснявай за тях, ще си  получиш багажа - казал Луцифер и изпратил две дяволчета да приберат куфарите на Кастро от Рая. 

Отишли дяволчетата пред райските двери, но вече било 18.30 - работното време свършило и портите - заключени.

- Я да прескачаме, че ако не се върнем с куфарите, Луцифер ще ни откъсне опашките - казали си дяволчетата и тръгнали да прескачат оградата. По това време по близката алея се разхождал Св.Петър и като ги видял да прескачат си рекъл:

"Кога отиде  Кастро в ада, кога започнаха бежанци да идват и от там..."

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 13
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.