T.E.Lawrence Публикувано: 23 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 23 ноември, 2016 Най-ниският курс на долара бил отбелязан през зимата на 1956 година в Чукотка. Тогава за един долар местните жители не давали нищо... 15 Връзка към коментар
vesi Публикувано: 24 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 24 ноември, 2016 "Скъпи тинейджърки, Дядо Коледа разгледа вашите снимки в Facebook... За Коледа ще получите някои дрешки и речници" 15 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 24 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 24 ноември, 2016 "Скъпи тинейджърки, Дядо Коледа разгледа вашите снимки в Facebook... За Коледа ще получите някои дрешки и речници" Това е страхотно! И тъжно - защото е точно така. 4 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 24 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 24 ноември, 2016 Не харесвам Слави Трифонов,но вчера докато обядвах каза един виц,който ми хареса: Деца отиват на село при баба си и я питат -Бабо,имаш ли WIFI? А тя отговаря: -А-а-а,майка ви много ви е разглезила.Ще ядете каквото има 6 Връзка към коментар
Звелина Публикувано: 24 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 24 ноември, 2016 Това е страхотно! И тъжно - защото е точно така. Още по-тъжно е, защото и самият виц е с правописна грешка! 8 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 24 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 24 ноември, 2016 - Какво става...? - Нищо... Проблеми в работата! 13 Връзка към коментар
georgiev Публикувано: 24 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 24 ноември, 2016 (редактирано) Върви мечокът из гората и среща заека. Погледнал го и му казал:– А бе заек, искаш ли да ти покажа какво е вертолет?– Ами... аз, такова... не знам какво е това? Мисля, че не искам!– А бе, я ела тука! - казал мечока.Хванал заека и започнал да му навива ушите. Навивал, навивал, накрая го пуснал и заека литнал, и се приземил в един шипков храст.На следващия ден историята се повторила:- Заек ела да ти направя вертолет! Пак му навил ушите, заека отново литнал. Случката се потретила и на четвъртия път, когато се срещнали, мечока още преди да е казал нещо, заекът го изпреварил:– А бе мечок, искаш ли да ти направя вертолет?Мечокът си поогледал ушите, такива малки, как ще стане вертолет и казал:– Добре, искам!– Хубаво, ама първо си затвори очите. - усмихнало се зайчето.Мечокът си затворил очите, а заека извадил една права лопата и с все сила ударил мечока по главата. Мечока с цялата си тежест се строполил на земята, а зайчето рекло:– Дейба и мечока, що не се пазиш от перката, бе... Редактирано 24 ноември, 2016 от georgiev 11 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 24 ноември, 2016 Автор Сподели Публикувано: 24 ноември, 2016 (редактирано) Не харесвам Слави Трифонов,но вчера докато обядвах каза един виц Деца отиват на село при баба си и я питат -Бабо,имаш ли WIFI? А тя отговаря: -А-а-а,майка ви много ви е разглезила.Ще ядете каквото има Този пак е ровичкал из форума Редактирано 24 ноември, 2016 от Фичо 5 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 24 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 24 ноември, 2016 Много ме е яд като видя свободно място за паркиране, а съм без колата... 25 Връзка към коментар
Diant Публикувано: 24 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 24 ноември, 2016 - Спартанци-и-и-и, довечера ще ядем в ада-а-а-а!...- Гоше, стига си крещял така на децата! Ако не ти се идва на вечеря при мама, не идвай... 13 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 24 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 24 ноември, 2016 -юзъра е admin, паролата е същата. -syshtata, sushtata, sashtata, su6tata, sy6tata или sa6tata? 19 Връзка към коментар
cumalissa Публикувано: 24 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 24 ноември, 2016 Жената на анестезиолога разбра че е била бита чак на 7-мата година. Ако на трапезата ви има свинско със зеле и каничка червено вино,шанса да станете ислямски теророрист клони към 0. 7 Връзка към коментар
cumalissa Публикувано: 24 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 24 ноември, 2016 :biggrin: :biggrin: Auto_off.gif Да,да.., 2 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 25 ноември, 2016 Автор Сподели Публикувано: 25 ноември, 2016 -юзъра е admin, паролата е същата. -syshtata, sushtata, sashtata, su6tata, sy6tata или sa6tata? 17 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 25 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 25 ноември, 2016 Съпругът казва на жена си:- "Имам три правила - сряда за риба, в петък - билярд, в неделя - с приятели!"Жена му отговаря:- "Аз имам едно правило - всеки ден в 21:00 с*кс, и няма значение дали си в вкъщи или не!" ******************************************************************************************************************************* Селски туризъм:- Чичо, има ли някакви развлечения тук?- Има чичовото, във вторник и петък пускат селския бик по улиците. ************************************************************************************************************************************ - Къв е тоя смс на телефона ти?- Къв е?- Питат дали искаш свирки всеки петък?- Малее, тия от М-тел вадят страшни оферти напоследък... ***************************************************************************************************************************************** Успял си в живота - когато петък вечер излизаш да вечеряш и за всеки случай си взимаш международния паспорт. 16 Връзка към коментар
akair Публикувано: 25 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 25 ноември, 2016 https://youtu.be/L3N09HJ6uSw и още по темата: 2 Връзка към коментар
Мрън Публикувано: 25 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 25 ноември, 2016 Тъжен си като бабата на веган. 8 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 26 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 26 ноември, 2016 (редактирано) Стар виц с актуалност: Фидел Кастро умрял. На извънредно заседание на ЦК трябва да бъде взето решение къде да бъде погребан. Един предлага мястото, където е започнала кубинската революция, друг - родната му къща да бъде превърната в мавзолей. Трети твърди, че е най-добре да го погребат в Йерусалим.- В никакъв случай! - подскачат останалите членове на ЦК. - Там вече един успя да възкръснe! Редактирано 26 ноември, 2016 от Topfly 8 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 26 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 26 ноември, 2016 https://youtu.be/L3N09HJ6uSw и още по темата: Ъъъъъ. Ако това видео е шега - то хич не им се е получило. Но ако действително е замислено като реална реклама, то WTF??? 6 Връзка към коментар
akair Публикувано: 26 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 26 ноември, 2016 Ъъъъъ. Ако това видео е шега - то хич не им се е получило. Но ако действително е замислено като реална реклама, то WTF??? Доколкото разбрах идеята е била да е за вътрешна употреба. Но някой го е лийкнал. Много големи фирми правят видеа за вътрешна употреба. Всеки сам да прецени колко успешно е това 2 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 26 ноември, 2016 Автор Сподели Публикувано: 26 ноември, 2016 (редактирано) Стар виц с актуалност: Фидел Кастро умрял... и още един: Умрял Фидел Кастро и решил да се пробва за рая. Пред райските порти Св. Петър го спрял и му казал: - С този комунизъм и с тая мизерия в Куба - не ставаш за рая! Заминавай долу, при Луцифер. - Моля те пусни ме, не искам в ада - примолил се Кастро. - Не може - казал Св. Петър и го натирил към преизподнята. Слязъл Кастро долу при Луцифер и Рогатия веднага го набутал в един казан и започнал да пали огъня. - Чакай, недей - примолил се Фидел - пусни ме горе, поне да си прибера куфарите... - Не се притеснявай за тях, ще си получиш багажа - казал Луцифер и изпратил две дяволчета да приберат куфарите на Кастро от Рая. Отишли дяволчетата пред райските двери, но вече било 18.30 - работното време свършило и портите - заключени. - Я да прескачаме, че ако не се върнем с куфарите, Луцифер ще ни откъсне опашките - казали си дяволчетата и тръгнали да прескачат оградата. По това време по близката алея се разхождал Св.Петър и като ги видял да прескачат си рекъл: "Кога отиде Кастро в ада, кога започнаха бежанци да идват и от там..." Редактирано 26 ноември, 2016 от Фичо 13 Връзка към коментар
Niceday Публикувано: 26 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 26 ноември, 2016 Нежна и любяща целувка по шията е нещо толкова трогателно и лирично... Направо не ги разбирам тия хора в метрото що се ядосват... :D 4 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега