Diant Публикувано: 7 декември, 2016 Сподели Публикувано: 7 декември, 2016 - Купих си карта на света – ще пътешествам! - Откъде имаш толкова пари? - О, тя не е скъпа. 5 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 7 декември, 2016 Сподели Публикувано: 7 декември, 2016 - Купих си карта на света – ще пътешествам! - Откъде имаш толкова пари? - О, тя не е скъпа. Хаха, ето още нещо по темата 4 Връзка към коментар
georgiev Публикувано: 8 декември, 2016 Сподели Публикувано: 8 декември, 2016 (редактирано) -Как се казва брата на Издислав (is this love)?-Дисислав (this is love) __________________________ Как така в американските филми, преди да тръгнат за работа, хората тичат за здраве, вземат душ, закусват, разговарят със семейството... А аз ставам, измивам се и вече съм закъснял. ___________________________ Влизам в аптеката. Пред мен две циганки:- Едни капки за нос със апокалипсис. __________________________ Бог решил да се запознае със състоянието на медицината в България. Преобразил се на джи пи. Пред кабинета огромна опашка. Влиза инвалид в количка. Бог слага ръка на главата му и казва: -Стани и ходи! Болният оздравял, става и излиза от кабинета. Питат го от опашката: - Как е новият? - Също като другите: дори не ми премери кръвното! __________________________ Предупреждение в обява за работа:- Участието в групов секс, не се приема като умение за работа в екип. __________________________ Редактирано 8 декември, 2016 от georgiev 11 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 8 декември, 2016 Сподели Публикувано: 8 декември, 2016 (редактирано) https://youtu.be/L3N09HJ6uSw Егати, това е истина. Познавам двама от тях. наистина работят във Виваком. А този, Матеев (Пламен Матеев) - data клиента, и той е истински - това е шефа на ЦАПК Прогрес - IT компания Редактирано 8 декември, 2016 от ven62 3 Връзка към коментар
Niceday Публикувано: 8 декември, 2016 Сподели Публикувано: 8 декември, 2016 На бара: - За Вас? - Искам една Кока - Бъдете малко по-конкретни - кока или кола, че разликата е 128 лева 14 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 8 декември, 2016 Сподели Публикувано: 8 декември, 2016 Може би най-точната дефиниция какво представлява модерирането на форум, за който се чуди, нищо че тук се говори за Unicode нацитата 4 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 9 декември, 2016 Сподели Публикувано: 9 декември, 2016 (редактирано) Малко от парада на " Червения килим": Мадона - отпред и отзад :blink: Мъжете могат да вземат модел как да се докарат на Коледа И дамите - също :wacko: Леди Гага: Редактирано 9 декември, 2016 от AlexandraKo 5 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 9 декември, 2016 Сподели Публикувано: 9 декември, 2016 Малко от парада на " Червения килим": Мадона - отпред и отзад :blink: Мъжете могат да вземат модел как да се докарат на Коледа И дамите - също :wacko: Леди Гага: Развесели ме рано сутринта 2 Връзка към коментар
liliya Публикувано: 9 декември, 2016 Сподели Публикувано: 9 декември, 2016 (редактирано) Развесели ме рано сутринта Уау. Останах без думи след Мадона и Лейди Гага. Редактирано 9 декември, 2016 от liliya 4 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 9 декември, 2016 Сподели Публикувано: 9 декември, 2016 хахах моят фаворит е онзи сребърен "Исус", дето придружава Флорънс 1 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 9 декември, 2016 Сподели Публикувано: 9 декември, 2016 Малко от парада на " Червения килим": Панаир на суетата! И докато сме на тема червени килими, днес Кърк Дъглас отбелязва вековен юбилей! Дай, Боже, всекиму! 6 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 9 декември, 2016 Сподели Публикувано: 9 декември, 2016 Уау. Останах без думи след Мадона и Лейди Гага Ледито си е забравила долната част на тУИлета. 4 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 9 декември, 2016 Автор Сподели Публикувано: 9 декември, 2016 И докато сме на тема червени килими, днес Кърк Дъглас отбелязва вековен юбилей! Дай, Боже, всекиму! И докато сме на тема звезди - вчера пък Миг Джагър стана татко за 8 път на 73г.! Дай, боже, всекиму! 5 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 9 декември, 2016 Сподели Публикувано: 9 декември, 2016 Ледито си е забравила долната част на тУИлета. Не, забравила е да свали и горната. И да си сложи маската. 3 Връзка към коментар
Diant Публикувано: 9 декември, 2016 Сподели Публикувано: 9 декември, 2016 На изпит по физика. Влиза първият студент.- Колега, представете си сега че пътувате във влак. - казва изпитващият. - Става ви горещо, какво ще направите?- Ами ще отворя отворя прозореца. - казва студента.- Добре, това до какво ще доведе, до намаляване или увеличаване на скоростта?- До намаляване.- Грешен отговор, колега, съжалявам - двойка. Излиза студента и предава на другите. Влиза вторият. И на него изпитващият задава същия въпрос.- До увеличаване. - казва уверено студента.- Грешен отговор, колега, съжалявам - две. Излиза отчаян студента и предава на следващите. Влиза трети.- Така. колега, представете си сега че пътувате във влак. - казва изпитващият. - Става ви горещо, какво ще направите?- Ами ще си съблека якето. - казва студента.- Добре де, ще ви стане още по-горещо?- Ами ще си съблека пуловера. - хитро пак отговаря студента.- Добре де, ще се пукнете от жега в купето, какво ще направите?- Абе от жега умирам ама не отварям прозореца!------ Румене, пак ли те скъсаха на същия изпит? Защо?- Всичко беше нагласено. Същата стая, същата изпитна комисия и същите въпроси...----- За интердисциплинарния подход във физиката и криминологията: На двама студенти по атомна физика им предстоял изпит. Досега имали само шестици, така че били много уверени и не си и помислили да учат или преговарят нощта преди изпита, ами отишли на купон и здравата се напили. На другия ден се събуждат и естествено отдавна са пропуснали изпита. Като знаели какво ще ги направят родителите им накря, отишли да се молят на главния изпитващ.Почнали да лъжат че са пътували надалече, но на връщане били спукали гума, а нямали резервна, така че трябвало да се връщат на стоп... И още сума ти глупости, докато най-накрая склонили професора да им даде втори шанс.И наистина се появили подготвени...Сложили ги в две отделни стаи сами и им дали изпитната работа. Първи въпрос, 5 точки: "От какво е изградено ядрото на атома?".Хехе, това е супер лесно, мислят си те.Втори въпрос, 95 точки: "Коя гума?" 14 Връзка към коментар
georgiev Публикувано: 9 декември, 2016 Сподели Публикувано: 9 декември, 2016 - Имаш ли си приятел?- Имам си.- Ами тогава...предполагам...мога да ти бъда любовник?- Мерси - и любовник си имам!- Тоест...всички писти са заети, така ли?- Ми да - всички писти са заети.След кратко мълчание:- А едно аварийно кацане...може ли? __________________________________ 19 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 9 декември, 2016 Сподели Публикувано: 9 декември, 2016 -Прасчо? - Да, Пух? - Нищо! Радвам се, че те има, защото киселото зеле е станало 14 Връзка към коментар
maris Публикувано: 9 декември, 2016 Сподели Публикувано: 9 декември, 2016 -юзъра е admin, паролата е същата. -syshtata, sushtata, sashtata, su6tata, sy6tata или sa6tata? 2 Връзка към коментар
maris Публикувано: 9 декември, 2016 Сподели Публикувано: 9 декември, 2016 Това е отново от рубриката "И да искаш, не можеш го измисли". Извадки от туристически програми, на които съм попадала. Посещение на двореца Топка "П". Разходка по булевард "Шанзе Лизе" 15 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 9 декември, 2016 Сподели Публикувано: 9 декември, 2016 (редактирано) Това е отново от рубриката "И да искаш, не можеш го измисли". Извадки от туристически програми, на които съм попадала. Посещение на двореца Топка "П". Разходка по булевард "Шанзе Лизе" А накрая посещение на гробището Перла 6. Редактирано 9 декември, 2016 от Zaro 11 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 9 декември, 2016 Сподели Публикувано: 9 декември, 2016 И докато сме на тема звезди - вчера пък Миг Джагър стана татко за 8 път на 73г.! Дай, боже, всекиму! Еееее, тва е с "помощ от приятел", не ми ги разправяй на мене тия. 7 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 9 декември, 2016 Сподели Публикувано: 9 декември, 2016 Еееее, тва е с "помощ от приятел", не ми ги разправяй на мене тия. Е, ти пък - Та това е Миг Джагър. Знаете ли защо Миг Джагър ходи/л с много тесни панталони? Питали го: "Ами, това е моя отговор на момичетата със супер късите поли." 2 Връзка към коментар
georgiev Публикувано: 9 декември, 2016 Сподели Публикувано: 9 декември, 2016 Реших да вечерям кисело мляко със захар... Но вместо захар сложих сол. Е, няма да го хвърлям... Сложих и малко чесънче, добавих краставица... Сега пия втора ракия и пека две наденички! _______________________________________________ 29 Връзка към коментар
DenitsaS Публикувано: 9 декември, 2016 Сподели Публикувано: 9 декември, 2016 Стана ми гадно за Майбаха на Баневи. Щото знам какво е да нямаш Майбах. 20 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега