T.E.Lawrence Публикувано: 9 декември, 2016 Сподели Публикувано: 9 декември, 2016 Животът е като чеверме, колкото повече те върти, толкова по - печен ставаш! 21 Връзка към коментар
maybe Публикувано: 10 декември, 2016 Сподели Публикувано: 10 декември, 2016 булевард "Шанзе Лизе" За вас лъжа, за мен истина - така беше написала под снимката си във фб моя позната студентка по ФРЕНСКА филология. 2 Връзка към коментар
Niceday Публикувано: 10 декември, 2016 Сподели Публикувано: 10 декември, 2016 Две блондинки са в гората за елха. След обяд, изморени и измокрени в дебелия сняг, едната казва на другата :- Уф омръзна ми, да вземем една без играчки и да се прибираме. 17 Връзка към коментар
bbozhanov Публикувано: 10 декември, 2016 Сподели Публикувано: 10 декември, 2016 maris, на 09 Дек. 2016 - 14:07, написа: булевард "Шанзе Лизе" За вас лъжа, за мен истина - така беше написала под снимката си във фб моя позната студентка по ФРЕНСКА филология. Напомня ми на старото, но златно: 6 Връзка към коментар
akair Публикувано: 10 декември, 2016 Сподели Публикувано: 10 декември, 2016 50 години в бъдещето- 2066г. Баба седи с внучето си. Внучето:-Бабо,изпей ми някоя песен от твойте младини!Бабата:- "Яката дупара,яката дупара,ся ша ва запаля!". Имам въпрос към собствениците на iPhone 7.Чий го дървите У градския транспорт ?!... 12 Връзка към коментар
maris Публикувано: 11 декември, 2016 Сподели Публикувано: 11 декември, 2016 За вас лъжа, за мен истина - така беше написала под снимката си във фб моя позната студентка по ФРЕНСКА филология. maris, на 09 Дек. 2016 - 14:07, написа: Напомня ми на старото, но златно: И това написано от "ст.полицай"! А накрая посещение на гробището Перла 6. Ха-ха, добавям го в колекцията от "бисери".Имам вече цяла огърлица и то на няколко реда! 3 Връзка към коментар
Diant Публикувано: 11 декември, 2016 Сподели Публикувано: 11 декември, 2016 Лекар си тръгва от болницата преди уикенда и казва на пациентите:- Приятен уикенд, довиждане. Аааа.. Петров... сбогом!------------------------------------------------------Днешният статус на една моя приятелка гласи: "Минус 18 сантиметра".Не мога да разбера отслабнала ли е, подстригала ли се е или мъжът и я е напуснал??? 13 Връзка към коментар
georgiev Публикувано: 11 декември, 2016 Сподели Публикувано: 11 декември, 2016 Ако събереш всички статуси на самотни жени, ще се получи текст за песен на Веселин Маринов... _______________________________________________________ 7 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 11 декември, 2016 Сподели Публикувано: 11 декември, 2016 Приветствен екран на Сбербанк онлайн 4 Връзка към коментар
Desinka Публикувано: 12 декември, 2016 Сподели Публикувано: 12 декември, 2016 Maлĸo мoмчeнцe пишe в пиcмoтo cи дo Дядo Koлeдa: „Cĸъпи дядo Koлeдa, мoля тe дa ми пpaтиш бpaтчe зa Hoвa гoдинa! Tвoй Жopĸo.“ Ha cлeдвaщия дeн пoлyчaвa пиcмo: „Cĸъпи Жopĸo, пpaти мaйĸa cи пpи мeн. Tвoй дядo Koлeдa“ 10 Връзка към коментар
Diant Публикувано: 12 декември, 2016 Сподели Публикувано: 12 декември, 2016 За който не знае как да празнува 8 Връзка към коментар
Diant Публикувано: 13 декември, 2016 Сподели Публикувано: 13 декември, 2016 – Патенце, миличко, обещай ми, че ако умра, няма да се влюбиш и да ми изневериш!... – Мише, а ако не умреш… 7 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 13 декември, 2016 Сподели Публикувано: 13 декември, 2016 Unserved, unserved, колко да е unserved. Ей сега BH почват полети, след седмица най-много 6 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 13 декември, 2016 Автор Сподели Публикувано: 13 декември, 2016 (редактирано) Отиват две блондинки в гората да търсят елха. След три часа обикаляне, едната не издържа:- Виж какво, дай да взимаме една без играчки и да си ходим, че ми писна! Редактирано 13 декември, 2016 от Фичо 11 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 13 декември, 2016 Сподели Публикувано: 13 декември, 2016 Отиват две блондинки в гората да търсят елха. След три часа обикаляне, едната не издържа: - Виж какво, дай да взимаме една без играчки и да си ходим, че ми писна! Това като моя любим виц: Шефът разрешил на двама свои служители да отидат в Африка на сафари, но в замяна да му донесат крокодилски ботуши. Минала седмица, две, месец, два...тези ги няма, отишъл лично да провери. От хотела му казали, че ония са по цял ден на реката. Приближава се и чува: - Хванала ли го? - Хванах го! - Има ли ботуши? - Няма! - Пускай го! 16 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 13 декември, 2016 Автор Сподели Публикувано: 13 декември, 2016 Те една G-точка не могат да открият, тръгнали да търсят живот на други планети ... 20 Връзка към коментар
Двуцветко Публикувано: 13 декември, 2016 Сподели Публикувано: 13 декември, 2016 – Сутринта така ми се спеше, че взех и изпих едно силно кафе... – И сега как е? – Пак ми се спи, но по-енергично някак си... 18 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 15 декември, 2016 Сподели Публикувано: 15 декември, 2016 19 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 15 декември, 2016 Сподели Публикувано: 15 декември, 2016 (редактирано) " - Ти ходи ли в казармата? - Не, не ме взеха. - А защо не те взеха? - Ми, не ме намериха..." Девойката на младежа: - Нашите отидоха на вилата. Той мълчи. Тя продължава - сещаш ли се какво намеквам? Той - ми да, много яко, значи, ще донесат домати! - Скъпи, какво да сготвя за вечеря? - Стриди в нормандси сос. - Е, щом искаш спагети, значи - спагети Редактирано 15 декември, 2016 от AlexandraKo 18 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 15 декември, 2016 Автор Сподели Публикувано: 15 декември, 2016 И тъй като много наши слушатели се вълнуват от въпроса "Да бъда ли искрен и да призная на жена си, че съм ѝ изневерил", днес в предаването по темата ще беседваме с главния травматолог на "Пирогов". 11 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега