Palio Публикувано: 18 декември, 2016 Сподели Публикувано: 18 декември, 2016 За който не знае как да празнува Много са им маломерни касите. Само по 12 бири - лека закуска за лежащо болни... Аматьори! 3 Връзка към коментар
bay_kolio Публикувано: 19 декември, 2016 Сподели Публикувано: 19 декември, 2016 Най-добрият пример за симбиоза между растителния и животинския свят са сармите. 16 Връзка към коментар
kreo Публикувано: 19 декември, 2016 Сподели Публикувано: 19 декември, 2016 Много са им маломерни касите. Само по 12 бири - лека закуска за лежащо болни... Аматьори! като гледам снимкат с азиатски уклон е. Най-вероятно бирите са по 640 мл...Та не е толкова зле 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 19 декември, 2016 Автор Сподели Публикувано: 19 декември, 2016 Влиза химик в аптека:- Имате ли дезоксиаденозилхидроксокобаламин?- Да, имаме, това е витамин B12.- Е да де, все му забравям тъпото име! 27 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 19 декември, 2016 Сподели Публикувано: 19 декември, 2016 Навечерието на Коледа, в двореца на добрия старец в Лапландия цари суматоха. Всички уж се счупват от работа, а още нищо не е готово. Подаръците не са опаковани, не всички играчки са готови, джуджетата кръшкат, елените са пияни, а Снежанка пак си е загубила сутиена. Дядо Коледа е побеснял и крещи на всички да си вършат работата. Изведнъж отнякъде изкача едно малко ангелче с коледна елха в ръка и се обръща към Дядо Коледа: – А бе, шефе, кажи къде да я сложа тая елха? Оттогава на върха на елхата винаги има по едно ангелче. 19 Връзка към коментар
Juliaaa Публикувано: 20 декември, 2016 Сподели Публикувано: 20 декември, 2016 Скоро и при нас 24 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 20 декември, 2016 Автор Сподели Публикувано: 20 декември, 2016 Ветеринар отива на лекар, докторът го пита: - Какви са ви оплакванията? Ветеринарят : - Еееееее, то така и баба знае. 29 Връзка към коментар
Yavor Публикувано: 21 декември, 2016 Сподели Публикувано: 21 декември, 2016 Орехът:- Аз приличам на мозъка!Портокалът:- Аз приличам на слънцето!Ягодата:- Аз приличам на сърцето!Бананът:- Хайде да сменим темата... --------------------------------------------------------------------- Когато мъж хване голям шаран, се нарича риболов!Когато жена хване голям шаран - брак! :) --------------------------------------------------------------------- Един се оплаква на жена си:– Скъпа, прочетох, че тази година ще преживеят само тези, които имат рога – овните, телците и козирозите, а аз съм скорпион.– Не се притеснявай скъпи, погрижила съм се да живееш... :) 23 Връзка към коментар
christuff Публикувано: 22 декември, 2016 Сподели Публикувано: 22 декември, 2016 Орехът: - Аз приличам на мозъка! Портокалът: - Аз приличам на слънцето! Ягодата: - Аз приличам на сърцето! Бананът: - Хайде да сменим темата... Този малко прилича на: Вълкът,заекът и хамстера били бежанци. Преди да пресекат българската граница вълкът предложил да си измислят имена ,за да не ги разберат. -Аз съм вълкът и ще се казвам Вуьо Вуев. Заекът казал: -Добре ,аз съм заек и ще се казвам Зуьо Зуев. Хамастера казал: -Аз няма да пресичам границата. 12 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 22 декември, 2016 Сподели Публикувано: 22 декември, 2016 Две баби се срещат.Едната: - Пено, къде си тръгнала толкова рано? Пена: -На гробищата, Цонке. Цонка: -Ама ще се връщаш или за постоянно?( 10 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 22 декември, 2016 Сподели Публикувано: 22 декември, 2016 Пена: - Вуте, оти не туриш моя снимка във фейсбук? Вуте: - Я турам Пено, ма антивирусната я трие. 5 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 22 декември, 2016 Сподели Публикувано: 22 декември, 2016 Съобщение по уредбата в мол: - Внимание! Собственикът на червеното "Ферари", паркирано до багера, веднага да си купи валидол! 10 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 22 декември, 2016 Сподели Публикувано: 22 декември, 2016 (редактирано) Две баби се срещат.Едната: - Пено, къде си тръгнала толкова рано? Пена: -На гробищата, Цонке. Цонка: -Ама ще се връщаш или за постоянно? ( Преди години, когато синът ми беше още в детска градина, директорката беше много цапната в устата. Едната от по-възрастнит е "лелички" си беше оправила оградата, а директорката я беше попитала: Е, за кога ги оправяш? Чанта „Гучи”, обувки „Версаче”, лице „Ла кост”, крака „Милка” Редактирано 22 декември, 2016 от Zaro 4 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 22 декември, 2016 Сподели Публикувано: 22 декември, 2016 Истинска случка: Нова Загора, центъра,спира кола и от нея слиза висока, русокоса, синеока, едрогърда мацка. Жена отвсякъде. Всички мъжки погледи, включително и моя се приковават в нея. Мацката се оглежда и изстрелва: Ой, 'ма то тука гачи валяло уа ... Що и трябваше да си отваря устата 12 Връзка към коментар
cumalissa Публикувано: 22 декември, 2016 Сподели Публикувано: 22 декември, 2016 Обратният вариант:Отива кмета на селото при новоназначен в селото ветеринарен лекар от столицата.-"Вие ли сте доктора по говедата?"-"Да,аз съм,какво Ви боли?" Ветеринар отива на лекар, докторът го пита: - Какви са ви оплакванията? Ветеринарят : - Еееееее, то така и баба знае. 9 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 23 декември, 2016 Автор Сподели Публикувано: 23 декември, 2016 - Скъпи, прошепни ми нещо мръсно на ушенце!- Кухнята, дневната, антрето ... 10 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 23 декември, 2016 Сподели Публикувано: 23 декември, 2016 (редактирано) Хахахах Редактирано 23 декември, 2016 от T.E.Lawrence 5 Връзка към коментар
Palio Публикувано: 25 декември, 2016 Сподели Публикувано: 25 декември, 2016 И добрият старец понякога изпуска глисадата: https://aviation-safety.net/wikibase/wiki.php?id=192137 Явно не е внимавал в Джепсънa: north-pole-chart.pdf Весела Коледа! 1 Връзка към коментар
danimarkova Публикувано: 25 декември, 2016 Сподели Публикувано: 25 декември, 2016 Писах на Дядо Коледа какво искам, пък той взе, че ме блокира.. 10 Връзка към коментар
vencide Публикувано: 27 декември, 2016 Сподели Публикувано: 27 декември, 2016 Писах на Дядо Коледа какво искам, пък той взе, че ме блокира.. Това е добро! 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега