woman_in_white Публикувано: 27 декември, 2016 Сподели Публикувано: 27 декември, 2016 След Бъдни вечер... Всичките чинии, където ги снимахте и поствахте във фейсбук снощи, сега трябва да ги измиете... 10 Връзка към коментар
Diant Публикувано: 27 декември, 2016 Сподели Публикувано: 27 декември, 2016 – В работата имаме три колежки с име - Петя. И когато кажеш „Петя", се обръщат и трите.– Ха-ха-ха...– Но аз измислих решение, сложих им буква след името: Петя-А, Петя–В и Петя–С.– Хм... по размера на гърдите ли?– Аха, ама те се сетиха... Сега съм Жоро–11... ------------ Обява:"От лабораторията по генно моделиране е избягало куче. Обажда се на името "Вихър"Няма особени белези, изглежда като обикновен гълъб." ----------- Народни поверия: - Ако завали сняг, ще полагат асфалт. Ако положат асфалт, ще сменят тръбите. -------- Когато казвам на моя, че ще сме заедно навеки, започва тихичко да плаче. Толкова ми е романтичен! ------------ Умната жена знае кога да замълчи. Знае, гадината!!! Ама не може... 14 Връзка към коментар
georgiev Публикувано: 27 декември, 2016 Сподели Публикувано: 27 декември, 2016 Жена нахълтва в кабинета на гинеколога!Вижда човек с бяла престилка и бясна му казва:- Докторе, нимфоманка съм. Имам проблем. Никога не съм задоволена, секса не ми стига.Човекът в бяла престилка рекъл:- Съблечете се и легнете на кушетката, не на магарето.Опънал я зверски. 1 час я клатил като кон.В този момент тя:- Не помага, незадоволени съм!- Момент, ще викна колегата от другата стая да каже експертно мнение! - рекъл, бялата престилка.Дошъл колегата, опънал я зверски и тя пак рекла:- Не мога, незадоволена съм!В този момент ,, бялата престилка" рекъл:- Моме, моме, ти наистина ще трябва да почакаш доктора за консултация. Ние сме бояджии тука на обект, пробвахме да помогнем, ама ще извиняваш! __________________________________________________ 9 Връзка към коментар
bay_kolio Публикувано: 27 декември, 2016 Сподели Публикувано: 27 декември, 2016 - Моме, моме, ти наистина ще трябва да почакаш доктора за консултация. Ние сме бояджии тука на обект, пробвахме да помогнем, ама ще извиняваш! __________________________________________________ Ех горката 1 Връзка към коментар
Светославов Публикувано: 27 декември, 2016 Сподели Публикувано: 27 декември, 2016 Ех горката Горките бояджии, толкоз труд на хакерне 3 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 27 декември, 2016 Сподели Публикувано: 27 декември, 2016 - Искаш ли да избягаме някъде за Нова Година - Рим, Париж, нещо...? - Абсурд! Кой ше претака зелето?!? 12 Връзка към коментар
akair Публикувано: 27 декември, 2016 Сподели Публикувано: 27 декември, 2016 Циганка е на урок по английски. Преподавателят я пита: - Как е на английски "работа"? - Job! - Браво! А, как е "работя"? - ПреJOBвам... 10 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 28 декември, 2016 Сподели Публикувано: 28 декември, 2016 Ако обичаш някого, пусни го да си иде. Ако се върне, значи и другите не го искат. 15 Връзка към коментар
Hesoss Публикувано: 28 декември, 2016 Сподели Публикувано: 28 декември, 2016 кафето е вълшебна напитка..... колко народ се е родил след покана да изпием по кафе 11 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 28 декември, 2016 Сподели Публикувано: 28 декември, 2016 Разговор между гаджета: Тя - Бях много непослушна, трябва да ме накажеш Той - Добре, ще ти инсталирам Уиндоус 10 12 Връзка към коментар
Diant Публикувано: 29 декември, 2016 Сподели Публикувано: 29 декември, 2016 Чувството, когато видиш някого и знаеш, че този човек ще остане за дълго в живота ти, не може да се сравни с нищо.Надпис в килия!-------------------------Обява:- Самотен ластик търси пачка...-------------------------ОБЯВА ЗА РАБОТА:- "Търсим нов главен счетоводител. Търсим и старият..."-------------------------Обява:- Продавам фотографска лента, "осветена" от Папата. 13 Връзка към коментар
Yavor Публикувано: 29 декември, 2016 Сподели Публикувано: 29 декември, 2016 Съвет към дамите:- Не ходете на психотерапия, а на шопинг. Ще похарчите същите пари, но поне ще имате нови обувки. ----------------------------------- Един мъж го спрели за превишена скорост, а той започнал да се оправдава:- Хора, знам, в грешка съм, но ми се обади съседа, че жената е с любовник вкъщи!Полицаите го пуснали, без дори документите да му проверят. Прибрал се вкъщи, разказал на жена си, как се е измъкнал. След седмица нея я хващат с превишена скорост и тя решава да се оправдае със същото:- Бързам хора, че съседката ми се обади, мъжът ми е с любовница вкъщи!Е... проверили хората и документите, и аптечката, и светлините, и застраховката, и справки направили, и така... цели 3 часа.Мъжка солидарност! :) ----------------------------------- - Защо да уча, татко?- Ами за да пишеш някога домашните на децата си, сине. :) 9 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 29 декември, 2016 Сподели Публикувано: 29 декември, 2016 Най-сетне истината излезе на бял свят. Защо жените не правят предложения за брак? Защото, когато една жена коленичи пред мъжа, той очаква нещо друго. 10 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 30 декември, 2016 Сподели Публикувано: 30 декември, 2016 (редактирано) Генерална репетиция за парада на Червения площад догодина Редактирано 30 декември, 2016 от chandni 17 Връзка към коментар
bay_kolio Публикувано: 1 януари, 2017 Сподели Публикувано: 1 януари, 2017 Наздраве В тази връзка да поздрвя всички пловдивчани. Вица го знам от Лорънс Арабски: Общувайки пловдивчанин и барселонец обяснявали специфичните термини: - Какво е това МАНЯНА? попитал майната. - Маняна е да идеш следобед на плажа. Да се отпуснеш на удобен шезлонг с котейл в ръка и кротко да бройкаш мацките. И така няколко часа. - А сега обасни моля що е туй АЙЛЯК! - Айляк ли... Ами то горе долу е същото като маняна, ама без цялото това напрежение. Та нека да ви е спорна и... Айляк 11 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 1 януари, 2017 Сподели Публикувано: 1 януари, 2017 Пет кинта за стар виц. И не е маняна, ами сиеста. 2 Връзка към коментар
bay_kolio Публикувано: 1 януари, 2017 Сподели Публикувано: 1 януари, 2017 (редактирано) Бирата ме вдъхнови. Сутрешна първоянуарска. Редактирано 1 януари, 2017 от bay_kolio Връзка към коментар
Krum4ov Публикувано: 1 януари, 2017 Сподели Публикувано: 1 януари, 2017 Дaли снощи в зaтворa сa си пожелaвaли зa много години. Честитa новa годинa нa све мaгелaнци, много здрaве и още повече пътувaния, изпълнени с още повече хумор. 8 Връзка към коментар
iliana_t Публикувано: 3 януари, 2017 Сподели Публикувано: 3 януари, 2017 Нека всички дружно да загърбим расизма и да заживеем като бели хора 28 Връзка към коментар
LaBarba Публикувано: 3 януари, 2017 Сподели Публикувано: 3 януари, 2017 От сестра ми (стюардеса): 7 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега