Емика Публикувано: 3 януари, 2017 Сподели Публикувано: 3 януари, 2017 Срещат се две планети: - Какво ново ? - Ами... Май съм прихванала разумен живот. - А, дреболия, и аз съм го карала. Шест-седем хилядолетия само и отминава. Ще вдигнеш малко температура за кратко, може и за повече, ако заразата стигне до термоядрена реакция. Ако се лекуваш на стадия на античността, обикновено започва ремисия. За профилактика взимам по три астероида на хилядолетие след всеки ледников период и нямам проблеми. 13 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 4 януари, 2017 Сподели Публикувано: 4 януари, 2017 Тц-тц-тц! Ти ли го пишеш това?! А ако разбъркаме буквите от akair, какво ще излезе, според теб? 12 Връзка към коментар
vencide Публикувано: 4 януари, 2017 Сподели Публикувано: 4 януари, 2017 - Татко, ти някога влюбвал ли си се в учителката? - Да! - И какво стана? - Нищо! Майка ти разбра, и те премести в друго училище. 9 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 4 януари, 2017 Сподели Публикувано: 4 януари, 2017 Въпрос: Защо Санта Клаус разнася подаръците самичък, а пък, Дядо Коледа - със Снежанка? Отговор: Национални особености на характера. След Новогодишната нощ, Санта Клаус е в състояние сам да се прибере в къщи. А Дядо Мраз трябва някой да го довлече... 4 Връзка към коментар
akair Публикувано: 4 януари, 2017 Сподели Публикувано: 4 януари, 2017 Тц-тц-тц! Ти ли го пишеш това?! А ако разбъркаме буквите от akair, какво ще излезе, според теб? само хубави неща 2 Връзка към коментар
Diant Публикувано: 4 януари, 2017 Сподели Публикувано: 4 януари, 2017 Началникът на затвора разхожда журналисти на посещение и им хвали програмата за ограмотяване на затворниците. Отваря някаква килия и сочи затворника вътре: - Ето, този е нашата гордост! Беше съвсем неграмотен, преди да дойде тук за пръв път. А, сега излежава вече втора присъда за фалшифициране на документи! 9 Връзка към коментар
Diant Публикувано: 4 януари, 2017 Сподели Публикувано: 4 януари, 2017 Прочут американски хипнотизатор прави публичен сеанс в зала. Говори на публиката:- Dance! – Всички почват да танцуват.- Cry! – Всички започват да плачат.- Laugh! – Всички започват да се смеят.Но без да иска се спъва и казва:- Fuck!И станало страшно… – Здравей, скъпи! Какво правиш? – Филм съм си пуснал. – Пак ли някакви мръсотии?! – Не… Мелодрама… Немска… за бедно момиче, на което в банята се разваля душът и идват да й помогнат трима водопроводчици… 8 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 5 януари, 2017 Сподели Публикувано: 5 януари, 2017 :D 8 Връзка към коментар
vencide Публикувано: 5 януари, 2017 Сподели Публикувано: 5 януари, 2017 Мъж се обажда на ветеринаря:- След малко при вас ще дойде тъщата ми със старата ни кучка. Моля, дайте и някаква силна отрова, да не се мъчи и да умре бързо.- А кучето може ли да намери само пътя към къщи? 11 Връзка към коментар
Diant Публикувано: 5 януари, 2017 Сподели Публикувано: 5 януари, 2017 Вчера си изтеглих Библията в електронен вид, отгоре се появяват всякакви менюта, има и "Свържете се с автора"... Седя и не смея да кликна там... 11 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 5 януари, 2017 Сподели Публикувано: 5 януари, 2017 Не знам дали съм го пускал, но е от златната колекция: 12 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 5 януари, 2017 Сподели Публикувано: 5 януари, 2017 От баницата ми се падна ей-това и от няколко дни се чудя... Нова Зеландия? Нова Загора?? 22 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 5 януари, 2017 Сподели Публикувано: 5 януари, 2017 НЗ = Няма Значение... Важното е да се пътува! 22 Връзка към коментар
Боян Димитров Публикувано: 5 януари, 2017 Сподели Публикувано: 5 януари, 2017 (редактирано) Редактирано 5 януари, 2017 от Боян Димитров 13 Връзка към коментар
eloena Публикувано: 5 януари, 2017 Сподели Публикувано: 5 януари, 2017 Дойде подпийнал съсед и потърси политическо убежище... След него дойде съседката с точилката и е*а мамата на всички норми на международното право. 22 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 5 януари, 2017 Сподели Публикувано: 5 януари, 2017 14836244058211266471857.jpg От баницата ми се падна ей-това и от няколко дни се чудя... Нова Зеландия? Нова Загора?? Капитане, предлагам ти да пътуваш до Нова Загора. Ще ти обясня защо. Първо, пътувайки до Нова Загора можеш да минеш и през Стара Загора. Ако пътуваш до Нова Зеландия можеш ли да минеш през Стара Зеландия? Не. Второ, до Нова Загора можеш да си подариш едно незабравимо, изпълнено с емоции пътуване с влак - пътнически До Нова Зеландия с влак можеш ли да отидеш? Не. Избери Нова Загора, Капитане!!! 12 Връзка към коментар
Niceday Публикувано: 5 януари, 2017 Сподели Публикувано: 5 януари, 2017 14836244058211266471857.jpg От баницата ми се падна ей-това и от няколко дни се чудя... Нова Зеландия? Нова Загора?? Честита Нова година, честита Нова Загора, честита Нова Зеландия, честита Нова Каледония и с Новым Йорком! Нещо такова те е сполетяло отвориха се нови опции :D 9 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 5 януари, 2017 Сподели Публикувано: 5 януари, 2017 (редактирано) ** Женска молитва: Боже, дай ми мъдрост, за да го разбирам този мъж, дай ми любов, за да му прощавам, дай ми търпение, за да понасям характера му. Само сила не ми давай, че ще го убия, по дяволите! ** Жената е ангел. Но понякога някой (три букви) прекършва крилете й и тогава й се налага да лети с метла... Понякога, ей! Редактирано 5 януари, 2017 от iaia_mama 7 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 5 януари, 2017 Сподели Публикувано: 5 януари, 2017 Котешка драма. :D 21 Връзка към коментар
Diant Публикувано: 5 януари, 2017 Сподели Публикувано: 5 януари, 2017 УЖАС -СНЯГ = 0,50м......Кой как приема "сибирския" студ?Русофилите - Путин ни изпраща лек срещу грип.Русофобите - от Русия нищо добро не е дошло.Путин - Вас пък кой ви брои в България.Дядо на село - Е, вече ша палим печката, нема как.Управляващите - Обществена поръчка за сняг не сме пускали!Опозицията - Сега ще им гледаме сеира!Медиите - Идва краят на света!ФБ - На -20 най-добре се чувстваме.Мъжете от запаса във ФБ - В казармата на -30 по къси ръкави карти играехме!АМ "Тракия" - Пак ще ме псуват на Бойко Борисов!Бойко Борисов - Да......тая магистрала "Тракия, да.......!Цецоу - Това, което имаме като температури действително говори за стаЛбилност, и не случайно това се признава и от нашите партньори в Европа.Снегът - такова мрънкане като в България никъде не съм видял... 17 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 5 януари, 2017 Сподели Публикувано: 5 януари, 2017 Под едно ябълково дърво лежи циганин. До него спира Мерцедес, слиза един бизнесмен и го пита:- Ей, мангал, кво правиш тука?- Лежа си, кво да правя.- Абе, вместо да лежиш, вземи, че набери една щайга с ябълки, продай я на пазара и с парите купи едно колело. Ела с него под дървото и набери две щайги. Продай и тях, с парите купи мотор и набери четири щайги. Така ускоряваш процеса. Като събереш достатъчно пари, направи един холдинг и тогава ела легни под дървото.Циганина се почесва по брадичката и отговаря:- Че аз сега кво правя!? 12 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега