Добри Публикувано: 6 януари, 2017 Сподели Публикувано: 6 януари, 2017 14836244058211266471857.jpg От баницата ми се падна ей-това и от няколко дни се чудя... Нова Зеландия? Нова Загора?? Ама Кептън е умен. Он знае, че тва, дека сега се гледа на едното кат приказна далечна земя, а другото - скучен български град с кози по улиците, е от има-няма няколко столетия. Когатo в земите на сегашна Нова Загора са развивали Карановската култура и Коджадермен - Гумелница - Караново VI , после строили над 500 могили с инвентар от ювелирно изкуство, по римско прокарвали път, ходили на баня и писали поезия, а българите вдигали камък по камък новозагорската крепост Вядица, на Нова Зеландия още не е бил стъпил и първия заблуден дивашки крак на полинезиец. Така че - нищо случайно в това баничарско НЗ. 14 Връзка към коментар
bori Публикувано: 6 януари, 2017 Сподели Публикувано: 6 януари, 2017 14836244058211266471857.jpg От баницата ми се падна ей-това и от няколко дни се чудя... Нова Зеландия? Нова Загора?? То ще се чуе.....:) 2 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 6 януари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 6 януари, 2017 (редактирано) скучен български град с кози по улиците Не с кози, а със захар! Редактирано 6 януари, 2017 от Фичо 5 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 6 януари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 6 януари, 2017 (редактирано) Ако го хвана тоя, който ме е снимал докато си цъкам на компа ... Редактирано 6 януари, 2017 от Фичо 15 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 6 януари, 2017 Сподели Публикувано: 6 януари, 2017 Днес много силни неща гравитират из нета. 13 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 6 януари, 2017 Сподели Публикувано: 6 януари, 2017 Ако го хвана тоя, който ме е снимал докато си цъкам на компа ... Най-смешния момент тук идва накрая, когато е време за посочване на виновника... 6 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 6 януари, 2017 Сподели Публикувано: 6 януари, 2017 УЖАС -СНЯГ = 0,50м......Кой как приема "сибирския" студ?Русофилите - Путин ни изпраща лек срещу грип.Русофобите - от Русия нищо добро не е дошло.Путин - Вас пък кой ви брои в България.Дядо на село - Е, вече ша палим печката, нема как.Управляващите - Обществена поръчка за сняг не сме пускали! Опозицията - Сега ще им гледаме сеира! Медиите - Идва краят на света! ФБ - На -20 най-добре се чувстваме. Мъжете от запаса във ФБ - В казармата на -30 по къси ръкави карти играехме! АМ "Тракия" - Пак ще ме псуват на Бойко Борисов! Бойко Борисов - Да......тая магистрала "Тракия, да.......! Цецоу - Това, което имаме като температури действително говори за стаЛбилност, и не случайно това се признава и от нашите партньори в Европа. Снегът - такова мрънкане като в България никъде не съм видял... Тойййй, снегът, хич да не се оплаква.У нас живот си живее) Ей сега допъплих до в къщи, на има-няма километър /разбирай от Дома на Техниката до Авеню-то/и всичкият сняг си е налице.Нито една улица не е разчистена, а сутринта в 6 часа на булевард М.Луиза минахме в ролята на снегорин. )) 1 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 6 януари, 2017 Сподели Публикувано: 6 януари, 2017 А бе преди години метър сняг си беше зима, сега 20 см е бедствие. 9 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 7 януари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 7 януари, 2017 (редактирано) Вчера ми се обадиха от Мтел за неплатени сметки.Казах им, че тяхното обаждане е важно за мен, оставих телефона на масата и им свирих 15 мин. на акордеон. Редактирано 7 януари, 2017 от Фичо 33 Връзка към коментар
Niceday Публикувано: 7 януари, 2017 Сподели Публикувано: 7 януари, 2017 Вървят две бели мечки. Едната пита: - Ти сигурна ли си, че сме бели мечки?- Ами да - козината ни е бяла, мечки сме…Вървят… Първата пак пита:- А бе ти сигурна ли си, че сме бели мечки?- Да! - ето наоколо сняг, на Северния полюс сме.. А ти защо питаш?- Ммм много ми е студено... 8 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 7 януари, 2017 Сподели Публикувано: 7 януари, 2017 (редактирано) Сега се сещам как Боевски твърдеше, че бил чист в Бразилия, в куфара носел само дрехи, луканка и лютеница... Редактирано 7 януари, 2017 от captain_oveur 18 Връзка към коментар
iliana_t Публикувано: 7 януари, 2017 Сподели Публикувано: 7 януари, 2017 Приятно ми е..... 7 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 8 януари, 2017 Сподели Публикувано: 8 януари, 2017 На лов за ловец 16 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 8 януари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 8 януари, 2017 (редактирано) Сега се сещам как Боевски твърдеше, че бил чист в Бразилия, в куфара носел само дрехи, луканка и лютеница... Сега последно съобщиха, че в оная лютеница всъщност нямало такова ..., ъъ-ъ-ъ ... сещате се какво... Добре бе, казвайте ги по-навреме тия неща! Аз сега кво да ги правя тия 100 буркана, дето ги купих, а? Продавам изгодно лютеница, някой има интерес - да пише на лични! Редактирано 8 януари, 2017 от Фичо 13 Връзка към коментар
georgiev Публикувано: 9 януари, 2017 Сподели Публикувано: 9 януари, 2017 Учителката питала:-Деца, кой донесе плъх у школото?Иванчо рекъл:-Тава неа плъх госпожо, тава е мини пинчеро на Марийка.-Нема значение- рекла даскалицата- мачката го изеде! ____________________________________________ 9 Връзка към коментар
cumalissa Публикувано: 9 януари, 2017 Сподели Публикувано: 9 януари, 2017 За вас виц за мен истина:"Какво има за ядене?"-"Супа топчета,мами.Топличко,само жълтъците сложих за застройка да не се пресече,овъргалях каймата с брашно без глутен,морковчета и лук,хималайска сол,черно пиперче.."Aбе ти луда ли си?Аз съм въглеродно доминантна форма на живот.Дай мусака." 7 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 10 януари, 2017 Сподели Публикувано: 10 януари, 2017 (редактирано) Учител води курс по география на блондинки. Задава въпрос: - Къде се намира Америка? Една от тях става и намира Америка на картата. - Браво! А кой е открил Америка? Блондинките в хор отговарят: - Михаела! Редактирано 10 януари, 2017 от Емика 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 10 януари, 2017 Сподели Публикувано: 10 януари, 2017 Не можело сандали и чорапи... А по последните моди, можелоооо Източник, тук. 4 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 10 януари, 2017 Сподели Публикувано: 10 януари, 2017 Не можело сандали и чорапи... А по последните моди, можелоооо Източник, тук. Аууу, този ще е новият ми стайлинг това лято 2 Връзка към коментар
samuraika Публикувано: 10 януари, 2017 Сподели Публикувано: 10 януари, 2017 Ама тя тая мода е от няколко години! И изобщо не трябва да се чака лятото - най-яко е зиме със сандали и чорапи! Излагате се колежки 4 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 10 януари, 2017 Сподели Публикувано: 10 януари, 2017 Ама тя тая мода е от няколко години! И изобщо не трябва да се чака лятото - най-яко е зиме със сандали и чорапи! Излагате се колежки Ма те в Англия така си ходят цяла зима 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега