georgiev Публикувано: 18 януари, 2017 Сподели Публикувано: 18 януари, 2017 (редактирано) Един философ решил да поръча торта за рождения ден на жена си. И измислил следния надпис: „Ти въобще не старееш, ти просто ставаш по-добра“.Отишъл в сладкарницата и казва:– Бих искал торта с надпис!– Какво да пише? – го питат.– Напишете „Ти въобще не старееш“ - отгоре, а „ти просто ставаш по-добра“ - отдолу!Дошли гостите на рождения ден. Носи мъжът тортата, отваря кутията… и всички виждат надписа: „Ти въобще не старееш отгоре, ти просто ставаш по-добра отдолу!“ _____________________________________________ Един човек се обесил в галерия за модерно изкуство. Свалили го след две седмици... _____________________________________________ Редактирано 18 януари, 2017 от georgiev 18 Връзка към коментар
cumalissa Публикувано: 18 януари, 2017 Сподели Публикувано: 18 януари, 2017 Един философ решил да поръча торта за рождения ден на жена си. И измислил следния надпис: „Ти въобще не старееш, ти просто ставаш по-добра“.Отишъл в сладкарницата и казва: – Бих искал торта с надпис! – Какво да пише? – го питат. – Напишете „Ти въобще не старееш“ - отгоре, а „ти просто ставаш по-добра“ - отдолу! Дошли гостите на рождения ден. Носи мъжът тортата, отваря кутията… и всички виждат надписа: „Ти въобще не старееш отгоре, ти просто ставаш по-добра отдолу!“ _____________________________________________ Това ми прилича на друг виц с торта: "Здравейте,утре мъжът ми има рожден ден.Мога ли да поръчам торта с изгорели блатове и крива от едната страна?"-"Ама как?" -"Искам да помисли,че аз съм я правила." 7 Връзка към коментар
Georgi_G Публикувано: 18 януари, 2017 Сподели Публикувано: 18 януари, 2017 (редактирано) Само в България асфалтът се топи по бързо от снега. пп: Копи-пейст, а то било грешно Редактирано 18 януари, 2017 от Georgi_G 7 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 18 януари, 2017 Сподели Публикувано: 18 януари, 2017 Новият азиатски тотален хит: "9 минути разлика" 11 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 19 януари, 2017 Сподели Публикувано: 19 януари, 2017 - Защо има заклана коза в хола?! - Е, нали искаше да правя повече жертви за тебе?! 8 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 19 януари, 2017 Сподели Публикувано: 19 януари, 2017 "Мили Дядо Коледа, Бях ти поръчала розово Бентли, но ти не изпълни желанието ми и ми донесе бяло... С уважение: Памела Андерсън"... "Мила Памела Андерсън, Трябва да ми благодариш, че не изпълних желанието на бай Кольо от Сеславци... С уважение: Дядо Коледа" 19 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 19 януари, 2017 Сподели Публикувано: 19 януари, 2017 (редактирано) Мъж в тоалетната: - Женааааааа, там ли си? Съпругата: - Да, какво? Хартията ли свърши? Той: - Не бе, хартия си имам, рутера рестартирай! Редактирано 19 януари, 2017 от Костов 12 Връзка към коментар
eloena Публикувано: 19 януари, 2017 Сподели Публикувано: 19 януари, 2017 Тия сигурно за мачове спорят 5 Връзка към коментар
Diant Публикувано: 19 януари, 2017 Сподели Публикувано: 19 януари, 2017 След няколко години автомобилите ще са с вграден "Фейсбук"... Правиш маневра, правиш задръстване и... моментално ти излиза съобщение:"27 души считат, че ти си педераст, 32-ма вежливо питат - „Кой ти даде книжка, бе?" и "Публикацията е харесана от патрул на КАТ". ------------------------ Искате ли кожата на ръцете ви да ни се напуква от студа ? Вземете един лимон, малко сол , бутилка текила и... не излизайте навън! 15 Връзка към коментар
Petkan Публикувано: 19 януари, 2017 Сподели Публикувано: 19 януари, 2017 Рицар към жена си: - Заминавам на кръстоносен поход, ще ти сложа пояс на вярността и ще го заключа, за да не ми изневеряваш? - А как ще ям? 11 Връзка към коментар
vencide Публикувано: 20 януари, 2017 Сподели Публикувано: 20 януари, 2017 -Срещна ли някакви трудности в Лондон с твоя английски?-Аз не, но англичаните... 13 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 20 януари, 2017 Сподели Публикувано: 20 януари, 2017 Жена, която консумира вредни храни и напитки: - Жули Е-та. 17 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 20 януари, 2017 Сподели Публикувано: 20 януари, 2017 Мечо Пух не искаше да се жени. Но мисълта за медения месец направо го подлудяваше... 25 Връзка към коментар
Petkan Публикувано: 21 януари, 2017 Сподели Публикувано: 21 януари, 2017 "Как започват шведските народни приказки? Имало едно време един дядо и две баби..." 21 Връзка към коментар
Diant Публикувано: 21 януари, 2017 Сподели Публикувано: 21 януари, 2017 В съда в малък американски град прокурорът призовава свидетел - стара бабичка.Започва с въпроса:- Мисис Джонс, вие мен знаете ли ме?- Разбира се, че ви знам, господин Уилямс. Знам ви още от малък, и да си призная съм много разочарована от вас - вие лъжете, изневерявате на жена си, манипулирате хората и говорите гадости зад гърба им. Вие се мислите за голяма работа, защото нямате достатъчно мозък, за да разберете, че сте само един обикновен бюрократ.Прокурорът е шокиран, не знае какво да прави нататък, стига до другия край на залата и пита:- Мисис Джонс, а знаете ли адвоката?- Ама разбира се, че го знам. Знам го господин Бредли от бебе дето се вика. Той е мързелив и има проблем с алкохола. Не може да има нормални отношения с никой, да не говорим, че изневерява на жена си с три жени. Между другото, една от тях е вашата жена.Адвокатът стои ни жив, ни мъртъв.Съдията помолил и двамата юристи да се приближат при него и съвсем тихичко казва:- Ако някой от вас, идиоти такива, попита свидетелката дали ме знае, ви пращам и двамата на електрическия стол! 19 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 21 януари, 2017 Сподели Публикувано: 21 януари, 2017 "Изпращате прясна ракия, пристига отлежала" Български пощи 17 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 22 януари, 2017 Сподели Публикувано: 22 януари, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=dI3MARgU0s8 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега