Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Един философ решил да поръча торта за рождения ден на жена си. И измислил следния надпис: „Ти въобще не старееш, ти просто ставаш по-добра“.
Отишъл в сладкарницата и казва:
– Бих искал торта с надпис!
– Какво да пише? – го питат.
– Напишете „Ти въобще не старееш“ - отгоре, а „ти просто ставаш по-добра“ - отдолу!
Дошли гостите на рождения ден. Носи мъжът тортата, отваря кутията… и всички виждат надписа: 

„Ти въобще не старееш отгоре, ти просто ставаш по-добра отдолу!“

Един човек се обесил в галерия за модерно изкуство. Свалили го след две седмици...

Редактирано от georgiev
  • Харесвам 18
Връзка към коментар

Един философ решил да поръча торта за рождения ден на жена си. И измислил следния надпис: „Ти въобще не старееш, ти просто ставаш по-добра“.

Отишъл в сладкарницата и казва:

– Бих искал торта с надпис!

– Какво да пише? – го питат.

– Напишете „Ти въобще не старееш“ - отгоре, а „ти просто ставаш по-добра“ - отдолу!

Дошли гостите на рождения ден. Носи мъжът тортата, отваря кутията… и всички виждат надписа: 

„Ти въобще не старееш отгоре, ти просто ставаш по-добра отдолу!“

Това ми прилича на друг виц с торта: "Здравейте,утре мъжът ми има рожден ден.Мога ли да поръчам торта с изгорели блатове и крива от едната страна?"-"Ама как?" -"Искам да помисли,че аз съм я правила."

• Харесвам 7
Връзка към коментар

"Мили Дядо Коледа,

Бях ти поръчала розово Бентли, но ти не изпълни желанието ми и ми донесе бяло...

С уважение:

Памела Андерсън"...

"Мила Памела Андерсън,

Трябва да ми благодариш, че не изпълних желанието на бай Кольо от Сеславци...

С уважение:

Дядо Коледа"

• Харесвам 19
Връзка към коментар

Мъж в тоалетната:

- Женааааааа, там ли си?

Съпругата:

- Да, какво? Хартията ли свърши?

Той:

- Не бе, хартия си имам, рутера рестартирай!

Редактирано от Костов
  • Харесвам 12
Връзка към коментар

След няколко години автомобилите ще са с вграден "Фейсбук"... Правиш маневра, правиш задръстване и... моментално ти излиза съобщение:
"27 души считат, че ти си педераст, 32-ма вежливо питат - „Кой ти даде книжка, бе?" и "Публикацията е харесана от патрул на КАТ".

------------------------

Искате ли кожата на ръцете ви да ни се напуква от студа ? Вземете един лимон, малко сол , бутилка текила и... не излизайте навън!

• Харесвам 15
Връзка към коментар

В съда в малък американски град прокурорът призовава свидетел - стара бабичка.
Започва с въпроса:
- Мисис Джонс, вие мен знаете ли ме?
- Разбира се, че ви знам, господин Уилямс. Знам ви още от малък, и да си призная съм много разочарована от вас - вие лъжете, изневерявате на жена си, манипулирате хората и говорите гадости зад гърба им. Вие се мислите за голяма работа, защото нямате достатъчно мозък, за да разберете, че сте само един обикновен бюрократ.
Прокурорът е шокиран, не знае какво да прави нататък, стига до другия край на залата и пита:
- Мисис Джонс, а знаете ли адвоката?
- Ама разбира се, че го знам. Знам го господин Бредли от бебе дето се вика. Той е мързелив и има проблем с алкохола. Не може да има нормални отношения с никой, да не говорим, че изневерява на жена си с три жени. Между другото, една от тях е вашата жена.
Адвокатът стои ни жив, ни мъртъв.
Съдията помолил и двамата юристи да се приближат при него и съвсем тихичко казва:
- Ако някой от вас, идиоти такива, попита свидетелката дали ме знае, ви пращам и двамата на електрическия стол!

• Харесвам 19
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.