Брани Публикувано: 31 юли, 2023 Публикувано: 31 юли, 2023 Нарекохме породата Имперска подобрена … 1 1 1 5
Anna Kalinovska Публикувано: 31 юли, 2023 Публикувано: 31 юли, 2023 ----------------------------------------------- "Едно от най-важните човешки права е правото да бъдеш крив", Волтер 7 8
Anna Kalinovska Публикувано: 1 август, 2023 Публикувано: 1 август, 2023 ----------------------------------------------- "Едно от най-важните човешки права е правото да бъдеш крив", Волтер 1 4
Брани Публикувано: 2 август, 2023 Публикувано: 2 август, 2023 Снимах се с децата! (не вярвайте на ония пропагандни филми на лицето Джордж Лукас, че, се били разбунтували срещу мен, моля ви се …) 7
ven62 Публикувано: 2 август, 2023 Публикувано: 2 август, 2023 преди 9 минути , Брани каза: Снимах се с децата! (не вярвайте на ония пропагандни филми на лицето Джордж Лукас, че, се били разбунтували срещу мен, моля ви се …) Хмм, Май се готвят да ти стопят пластмасовата каска с тези електрожени, дето ги държат. 5
Брани Публикувано: 2 август, 2023 Публикувано: 2 август, 2023 преди 26 минути , ven62 каза: Хмм, Май се готвят да ти стопят пластмасовата каска с тези електрожени, дето ги държат. Хайде сега, завиждаш ми на децата, че оперират из цялата ни Галактика, а вие всички сте на един и същ континент на една и съща планета в покрайнините на вашата 🙂 С Императора наричаме планетата Земя Северозапада на Млечния път 🙂 7
T.E.Lawrence Публикувано: 3 август, 2023 Публикувано: 3 август, 2023 Той: - Може да си ината, заядлива и високомерна гадина... но аз те обичам! Тя: - То и ти си гаден досадник, мърляч, див селянин... Той: - Но...? Тя: - Какво „но"? 4 16
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега