bad kid Публикувано: 28 януари, 2017 Сподели Публикувано: 28 януари, 2017 Ако отложиш днешната работа за вдругиден, ще ти се съберат два почивни дни. 13 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 28 януари, 2017 Сподели Публикувано: 28 януари, 2017 (редактирано) Този е слаба ракия! Единственият, който успешно може да изгради, а след това да събори стена, се казва Роджър Уотърс... Редактирано 28 януари, 2017 от Duke 2 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 28 януари, 2017 Сподели Публикувано: 28 януари, 2017 (редактирано) Събрание на риболовното дружество. Говори председателят:- Наближава зимният риболов. Колко водка ще вземем? По-миналата година взехме по бутилка на човек-загубихме въдиците. Миналата взехме по две - загубихме автобуса. Какво предлагате?Излиза един риболовец:- Предлагам тази година да вземем по три, но да не вземаме въдици и да не слизаме от автобуса! Редактирано 28 януари, 2017 от Емика 8 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 28 януари, 2017 Сподели Публикувано: 28 януари, 2017 В Румъния Ред Бул наистина дава крила 23 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 28 януари, 2017 Сподели Публикувано: 28 януари, 2017 Седи си руската салата в стомаха на Петров. По едно време пристига една водка:- Здрасти, аз съм първата водка на Петров, а ти коя си?- Аз съм руската салата!След малко пристига втора водка, и казва:- Здрасти, аз съм втората водка на Петров, а ти коя си?- Аз съм руската салата!И така нататък, идва десета водка и казва:- Здрасти, аз съм десетата водка на Петров!- Абе, я да изляза аз, да го видя кой е тоя Петров, бе? 9 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 29 януари, 2017 Сподели Публикувано: 29 януари, 2017 :D 13 Връзка към коментар
Diant Публикувано: 30 януари, 2017 Сподели Публикувано: 30 януари, 2017 (редактирано) https://www.youtube.com/watch?v=9o9NKF-MFOQ Редактирано 30 януари, 2017 от Diant 8 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 30 януари, 2017 Сподели Публикувано: 30 януари, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=9o9NKF-MFOQ После защо имало извращения в казармата.... Връзка към коментар
vencide Публикувано: 30 януари, 2017 Сподели Публикувано: 30 януари, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=9o9NKF-MFOQ Леле.....думите са излишни! Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 30 януари, 2017 Сподели Публикувано: 30 януари, 2017 Излязла от печат първата книга " Как да разбираме жените". 10 Връзка към коментар
Светославов Публикувано: 30 януари, 2017 Сподели Публикувано: 30 януари, 2017 Излязла от печат първата книга " Как да разбираме жените". Съкратената версия? 7 Връзка към коментар
akair Публикувано: 30 януари, 2017 Сподели Публикувано: 30 януари, 2017 Новият президент е военен пилот и отиде с военен самолет в Брюксел. Добре, че не избрахме танкист... 13 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 30 януари, 2017 Сподели Публикувано: 30 януари, 2017 Излязла от печат първата книга " Как да разбираме жените". Съкратената версия? Неее,на снимката е само първата глава 2 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 30 януари, 2017 Сподели Публикувано: 30 януари, 2017 Новият президент е военен пилот и отиде с военен самолет в Брюксел. Добре, че не избрахме танкист... А представяш ли си да беше парашутист...? 3 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 30 януари, 2017 Сподели Публикувано: 30 януари, 2017 Надявах се,че поне тук няма да бъде засегната темата,но уви... 1 Връзка към коментар
гост Публикувано: 30 януари, 2017 Сподели Публикувано: 30 януари, 2017 А представяш ли си да беше парашутист...? или пък снайперист? И футболист явно не е, така че авио-отрядът ще си отдъхне от махленското първенство! 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 31 януари, 2017 Сподели Публикувано: 31 януари, 2017 (редактирано) Психиатър скучае в кабинета си. Вратата се отваря и вътре на четири крака пропълзява човек. Лекарят, радостно: - Я да видим, какво си имаме тук - гущерче, или костенурче?! - Не, докторе, електротехникът съм - да ви оправя кабелите! Две баби пред блока нищят клюки: – Ти знаеш ли, че синът на Георгиев станал гинеколог. – А, верно ли? Баща му също беше. – Да, да. Дядо му като се замисля и той, па и чичо му… След минута мълчание: – Не се нагледаха тия, ей!… Жена се вози в такси и се обръща към шофьора: – Господине, бихте ли ми спрели ей там... до онова котараче?! Шофьорът: – До предните или до задните лапички, госпожо? Плашат хората със снежен апокалипсис. Да пробват с края на интернет, да видят к'во е паника. Вече не се правя на принц. Одъртях и помъдрях. Докато стигна до спящата принцеса, вече исках свинарка с казан за ракия и два декара сини сливи... - Моше, вярно ли си дал на крадците всичкото злато и пари? - Ами да, завряха ми поялник отзад, сложиха ми ютия на топките, и ги включиха в контакта. – И ти? Веднага ли ги даде? – Е не бe, да чакам да се навърти и сметка на електромера ли?.. Редактирано 31 януари, 2017 от AlexandraKo 27 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 31 януари, 2017 Сподели Публикувано: 31 януари, 2017 Родители подарили на малкия си син барабан. След седмица дива експлоатация, най-мъдрият съсед прошепнал на момченцето:- Знаеш ли какво има вътре? 19 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега