Фил Публикувано: 31 януари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 31 януари, 2017 (редактирано) Свалка в чата ...- Мацко, а ти колко тежиш?- Оф..., ами 50 и кусур...- Еее-е-е, и колко е тоя кусур?- Ми, към 40 кила... Редактирано 31 януари, 2017 от Фичо 7 Връзка към коментар
Светославов Публикувано: 31 януари, 2017 Сподели Публикувано: 31 януари, 2017 Свалка в чата ... - Мацко, а ти колко тежиш? - Оф..., ами 50 и кусур... - Еее-е-е, и колко е тоя кусур? - Ми, към 40 кила... Това не е кусур, а бонус )) 10 Връзка към коментар
Добри Публикувано: 31 януари, 2017 Сподели Публикувано: 31 януари, 2017 (редактирано) Днес в Банско от магазин 2-ра употреба немски туристи си купили собствените си дрехи Редактирано 31 януари, 2017 от Бай Добри 16 Връзка към коментар
DenitsaS Публикувано: 31 януари, 2017 Сподели Публикувано: 31 януари, 2017 - Сашо, утре ще дойдеш ли вкъщи да ми преинсталираш windows-а? - Ама, Мими, ти този лаптоп го купи преди 1 месец... - Охх, много си тъп, от намеци не разбираш ли!? - Да бе, ти един windows не можеш да преинсталираш сама, после аз съм бил тъп! 12 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 31 януари, 2017 Сподели Публикувано: 31 януари, 2017 http://offnews.bg/news/OFFTOPIC_18750/Printcat-na-Sauditska-Arabiia-kupi-samoletni-bileti-za-80-iastrebi_645879.html#ad-image-0 7 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 2 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2017 (редактирано) Костенурка била обрана от два охлюва. Полицията я разпитва: - Госпожо, кажете ни какво се случи. - Ох, не знам, не знам... Всичко стана толкова бързо.. ;) Седят си костенурка и охлюв, пият кафе и четат вестници.Костенурката казва:- Абе чудя им се на хората - как може къщата да е недвижима собственост?Охлювът добавя:- Да бе, и толкова пари за СОТ и застраховка! Мъж казва на жена си:– Престани да ме наричаш "котьо!" Защото като викнеш от кухнята - "Котьо, ела да хапнеш!", с котарака се блъскаме тичайки в антрето. Ако видите сам човек да пие, не бързайте с изводите! Това може да е банкет на едноличен търговец... Джон Ленън пушеше трева и пишеше прекрасни песни...Кърт Кобейн употребяваше наркотици и пишеше гениална музика...Алооооо, фолкаджийките ... Поне лепило подишайте .. Редактирано 2 февруари, 2017 от AlexandraKo 15 Връзка към коментар
Diant Публикувано: 2 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2017 - Попитах го язе или Астрата!- И?- Само чух кЪ запали, препяка, препука и угасна, после са върна при мене и ми каза че и 2те сме пълни боклуци. 10 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 2 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2017 (редактирано) - Тия в КАТ съвсем са озверели.– Защо?– Днес ме спряха и питаха що съм без кола… За малко и акт да ми пишат. Отървах се само с 50 кинта. Народ, който при -5°C шофира на отворен прозорец, за да плюе люспи от семки в движение, не може да бъде унищожен. Редактирано 2 февруари, 2017 от AlexandraKo 6 Връзка към коментар
vencide Публикувано: 2 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2017 На пейка в парка седи дядо, усмихнат, ведър, абе направо щастлив. Изобщо, по вида му се разбира, че човекът е изживял хармоничен и богат живот. Питат го: - Дядо, толкова сте позитивен, кажете, как живяхте, за да достигнете до това състояние? - Много просто! Никога от нищо не съм се отказвал! Като ми се пиеше - пиех, като ми се пушеше - пушех, като ми се приядеше нещо - изяждах го! - А на колко години сте, дядо? - На 38. 6 Връзка към коментар
akair Публикувано: 2 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2017 "Съобщение от съпругата: къде си?Аз: кухнята.Съпругата – можеш ли да нахраниш котката?Аз: Имах предвид в гаража.С: Донеси прането.Аз: Банята.С: Изчисти тоалетната.Аз: Самоков.С: Купи картофи." 8 Връзка към коментар
Diant Публикувано: 2 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2017 Шеф на психиатрия към главната сестра:- Петрова, за стотен път казвам, стига сте отговаряла на обаждания с "Не ви чувам, тука е неква лудница..." 11 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 3 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 3 февруари, 2017 Не бройте овце, за да заспите.Все някога свършват.Бройте глупаци - те са безброй. До всички мъже,които ме канят на кафе: - Абе, вие за вино не сте ли чували? 13 Връзка към коментар
гост Публикувано: 3 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 3 февруари, 2017 Майка пита сина си, ученик: - Къде отиваш, синко? - При приятели, за да си пишем домашните. - Не ме лъжи! Ще се друсате с лютеница! Видях как сложи филия хляб в чантата си. ----------------------- Пловдивчанин решава кръстословица и стига до: Горско животно с 9 букви... След кратко мислене написал: ИЛЕНМАЙНА ----------------------- Един руснак отишъл при художник да го нарисува. Художникът го пита: - Как да ви нарисувам, господине? - В героична поза. - отговорил руснакът. - И каква е тази героична поза? - Ами, пред мен бутилка водка и аз я гледам с отвращение. 16 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 3 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 3 февруари, 2017 (редактирано) Пловдивчанин решава кръстословица и стига до: Горско животно с 9 букви... След кратко мислене написал: ИЛЕНМАЙНА ----------------------- Това ме подсети за нещо действително. В ония времена клеча на една опашка. Пред мен господин се разнообразява с кръстословица. Ама нещо пуфти, не се засичат буквите. Хвърлих око на дългата дума, дето я беше написал през средата - музикален инструмент - "ОкордИон" :rolleyes: Ми как, бе майна, да се зесече? Редактирано 3 февруари, 2017 от AlexandraKo 8 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 3 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 3 февруари, 2017 (редактирано) За христяните – Христос, за будистите – Буда, за евреите – евро. Блондинка се обажда на приятелка:– Знаеш ли, вчера съвсем близо до нас откриха автомивка. Колко удобно! Мога и пеша да отида даже! Редактирано 3 февруари, 2017 от AlexandraKo 16 Връзка към коментар
Diant Публикувано: 3 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 3 февруари, 2017 Майката и бабата на Ванчо лющят грах в сайванта. Доприпква Ванчо и казва:- Мамо, мамо, бикът е*е кравата!Майка му пребледнява, изпотява се и го поправя:- Какви са тия приказки, бе? Ти възпитание нямаш ли? На 5 години си станал, не се говори така. Ще кажеш „Бикът изненада кравата".След малко Ванчо пак пристига превъзбуден:- Мамо, мамо, бикът изненада всички крави!Майка му се подсмихва:- Не може, Иванчо, бикът да изненада всички крави.- А, може, може - бикът изненада всички крави, защото е*е коня! 15 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 3 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 3 февруари, 2017 (редактирано) Пернишко "Мохито" - голяма ракия, с нарязана маруля вътре. - Защо банкерите празнуват на Никулден?- Защото и те се изхранват с лов на шарани. Ха, сега, завиждаййййте, какво си имаме ние тука: ;) Редактирано 3 февруари, 2017 от AlexandraKo 10 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега