дядо Пепи Публикувано: 22 ноември, 2023 Публикувано: 22 ноември, 2023 При цялото ми уважение към гения Тесла, както и към великия Фреди Меркюри, но тази рисунка най-много ми прилича на Милко Калайджиев на млади години. 🙂 3 12
traveler Публикувано: 22 ноември, 2023 Публикувано: 22 ноември, 2023 преди 3 часа, дядо Пепи каза: При цялото ми уважение към гения Тесла, както и към великия Фреди Меркюри, но тази рисунка най-много ми прилича на Милко Калайджиев на млади години. 🙂 Милко К. е вечно млад, той е един Дориан Грей! Като видя тази ливрея или както се казва там, в първия момент се чудя какво прави Милко Калайджиев там. Не че не заслужава. 6
dimitrov6 Публикувано: 23 ноември, 2023 Публикувано: 23 ноември, 2023 Двама пилоти си говорели в кабината,но забравили да изключат микрофона към самолета с пътниците: -Сега ще пием кафе и после ще правим любов със стюардесата Стюардесата се затичала да ги предупреди,но паднала до стара жена.Бабата й казала: -Чедо те казаха,че първо ще пият кафето 1 15
Бохо Публикувано: 23 ноември, 2023 Публикувано: 23 ноември, 2023 Относно пътешествието ми до пасифика: 7
Otnesen Публикувано: 24 ноември, 2023 Публикувано: 24 ноември, 2023 преди 40 минути , Брани каза: Все по-трудно е 😞 В тази връзка.... Специално за теб. 3 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега