jungfraujoch Публикувано: 21 декември, 2023 Публикувано: 21 декември, 2023 "Насред гората Тилилейска, далеч от спирката на рейса, на място скрито и незнайно, злокобно, смръщено, потайно, (направо пълен пущинак!) във къща на кокоши крак, немила, никому не драга, живееше си баба Яга. Веднъж нечакано писмо като откъснато листо направи двоен пирует и падна с марките напред пред бабоягиния праг. – Туй сметки сигурно са пак! – тя със досада промърмори, със нокът остър го отвори... и в миг в гората се разчу, че ще идва бабиното внуче! Докато бабата се вдигне къщурата си да раздигне, пристигна внучето ѝ мило, очи в краката си забило, като че казваше ѝ: – Тука ще бъде сигур пълна скука! Ах, баба Яга се засегна и всички горски сили впрегна да мислят някаква програма, та да избегнат срам и драма. Купчѝна приказни герои пристигна с номерата свои. Галаконцертът се отвори със хор на горски кикимори. Квартет прекрасни самодиви жонглираха със сини сливи. Вълкът с боненце от сатен уши гоблен „Ловец с елен“. Накрая седемте джуджета превърнаха се във козлета и литнаха да пазят сянка на Пепеляшка и Снежанка. А баба Яга изигра две съчетания с метла. Но внучето ѝ все се муси – не пожела дори да вкуси ни палачинка, ни салам от кърпичката „дай да ям!“, капризно веждичка намръщи и рече твърдо: – Искам вкъщи! Тогаз в тоз тъжен периметър ухилен цъфна Хитър Петър. Прегърна малкото човече и утешително му рече: – Аз знам какво не ти е в ред! Ми тука няма интернет! Направи уж с ръка магия, отвори някаква кутия и сред тревичките зелени замига рутър с пет антени! Тогава плисна се навред най-първокласен интернет! Как живна бабиното внуче! Как телефона бързо включи и си направи двеста селфи с джуджета, кикимори, елфи! В очите му звезди изгряха, щом лайк след лайка заваляха! А милата му баба Яга, подпряна на една тояга, на Хитър Петър важно рече: – Ти Рутър Петър ще си вече!" Автор: Илия Деведжиев 5 3 19
iaia_mama Публикувано: 21 декември, 2023 Публикувано: 21 декември, 2023 преди 1 час, jungfraujoch каза: "Насред гората Тилилейска, далеч от спирката на рейса, на място скрито и незнайно, злокобно, смръщено, потайно, (направо пълен пущинак!) във къща на кокоши крак, немила, никому не драга, живееше си баба Яга. Веднъж нечакано писмо като откъснато листо направи двоен пирует и падна с марките напред пред бабоягиния праг. – Туй сметки сигурно са пак! – тя със досада промърмори, със нокът остър го отвори... и в миг в гората се разчу, че ще идва бабиното внуче! Докато бабата се вдигне къщурата си да раздигне, пристигна внучето ѝ мило, очи в краката си забило, като че казваше ѝ: – Тука ще бъде сигур пълна скука! Ах, баба Яга се засегна и всички горски сили впрегна да мислят някаква програма, та да избегнат срам и драма. Купчѝна приказни герои пристигна с номерата свои. Галаконцертът се отвори със хор на горски кикимори. Квартет прекрасни самодиви жонглираха със сини сливи. Вълкът с боненце от сатен уши гоблен „Ловец с елен“. Накрая седемте джуджета превърнаха се във козлета и литнаха да пазят сянка на Пепеляшка и Снежанка. А баба Яга изигра две съчетания с метла. Но внучето ѝ все се муси – не пожела дори да вкуси ни палачинка, ни салам от кърпичката „дай да ям!“, капризно веждичка намръщи и рече твърдо: – Искам вкъщи! Тогаз в тоз тъжен периметър ухилен цъфна Хитър Петър. Прегърна малкото човече и утешително му рече: – Аз знам какво не ти е в ред! Ми тука няма интернет! Направи уж с ръка магия, отвори някаква кутия и сред тревичките зелени замига рутър с пет антени! Тогава плисна се навред най-първокласен интернет! Как живна бабиното внуче! Как телефона бързо включи и си направи двеста селфи с джуджета, кикимори, елфи! В очите му звезди изгряха, щом лайк след лайка заваляха! А милата му баба Яга, подпряна на една тояга, на Хитър Петър важно рече: – Ти Рутър Петър ще си вече!" Автор: Илия Деведжиев Благодаря, много е сладко! Гледам, че има автор, ще си го крадна за фейса 🙂 2 1
Иван Попов Публикувано: 22 декември, 2023 Публикувано: 22 декември, 2023 Скъпи, направи нещо романтично за мен! - Разбира се скъпа, черпи 2 бири и ще напиша името ти в снега... 😃 4 10
Kalina Ivanova Публикувано: 23 декември, 2023 Публикувано: 23 декември, 2023 От любимата ми Калина(не аз) 1 3
Bozhidar1978 Публикувано: 23 декември, 2023 Публикувано: 23 декември, 2023 Рекламите в България: 1. Всяко момиче с ярка рокля носи в чантата си двулитрова бутилка с препарат за цветно пране. 2. Хората, живеещи в огромни, луксозно обзаведени апартаменти, се хранят с най-евтиния салам и маргарин. 3. Крайно време е да се създадат банкноти с номинал 9,99 лева! 4. Добрата домакиня винаги има в дома си безобразно мръсни плочки, ръждиви кранове на чешмите и пълна с микроби тоалетна. 5. Мармотите, прекалили с алпийската трева, обичат да се возят на гърба на мечки. 6. Напълно е възможно в хладилника ви да се засели огромен говорещ кренвирш. 7. Основният проблем на човечеството е пърхотът. 8. Ако на една жена й е дошъл цикълът, тя ще се облече непременно с най-късата си и развяваща се пола или с тесни, чисто бели панталони и ще отиде на купон. 9. Ако две деца злобно мърсят омразните си бели тениски, ще дойде не татко с шамарите, а някаква лелка с прах за пране. 10. При подходящото настроение хората могат да разговарят с маргарина. 11. Ако добре сте си измили косата, тя ще започне да се движи на забавен кадър. С музикален съпровод. 12. Бирата кара мъжете да скачат с парашут, да се бият с мечове и други интелигентни неща. 13. Известните хора нямат пари за храна и ще дойдат да ядат от вашия хладилник. 14. Шоколадът решава всички проблеми! 15. На всички мъже простата им алармира. 16. Не ползваш ли точната паста за зъби плюеш кръв и зъби. 17. Бързите кредити ги раздават разни очилати лелки, а ги прибират отворени мутри, а не обратното. 18. Следват сополиви и кашлящи хорица и цели семейства, докато на хоризонта не се появи поредното вълшебно и непознато ни досега лекарство. 19. Накрая се появява чичкото с корем на дирижабъл, който рискува да взриви автобуса. 20. Ако не си хапнал съответните сладкиши, кексове и вафли с палмово масло, веднага гориш. 21. Светът направо онемява и става невероятна веселба, или съответно романтика, при появата на всеки нов модел автомобил. 22. Вместо да си избереш само един вид залагания, по-добре удари всичките си кинти във всичките бет-ове, че видиш ли какви известни личности ги рекламират. 23. Накрая идва тежката артилерия! Банките за пореден път са осигурили пълна хармония и семейно щастие на изтеглилите ипотечен кредит при невероятно изгодни условия. 6 10 1
era123 Публикувано: 24 декември, 2023 Публикувано: 24 декември, 2023 Бях в Икеа. Хората имат много готини изложени кухни. С всичко вътре, вкл списък със задачи на хладилника. Ако това не описва живота както си е, не знам кое 🙂 5
Фил Публикувано: 28 декември, 2023 Автор Публикувано: 28 декември, 2023 - Скъпа, изгуби ли се търпката вече? Преди ти харесваше на масата, а сега ми се струва, че си малко напрегната ... - Децата вечерят. 2 18
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега