Eva eva Публикувано: 7 януари, 2024 Публикувано: 7 януари, 2024 - Малка е! - вика Марийка на Иванчо от пробната. - Блузата или пробната? - пита Иванчо. Оттогава Иванчо никой не го е виждал... P.S. Поздрав за всички празнуващи днес! 1 19
Иван Попов Публикувано: 7 януари, 2024 Публикувано: 7 януари, 2024 На 7.01.2024 г. в 12:05, Eva eva каза: - Малка е! - вика Марийка на Иванчо от пробната. - Блузата или пробната? - пита Иванчо. Оттогава Иванчо никой не го е виждал... P.S. Поздрав за всички празнуващи днес! Разшири Благодаря ти! 😊 1 2
Bozhidar1978 Публикувано: 7 януари, 2024 Публикувано: 7 януари, 2024 Минават край едни гробища попа с файтона си, а файтонджията отпред, голяма шматка, кара конете и подмята на попа: - Дядо попе, айде на бас, че ще ида при Пена, ей оная вдовица там, дето реве на гроба на бай Данчо, и ще я опъна… - Добре - рекъл попа - Ако я опънеш, ти давам конете барабар с файтона... но ако ли не - ще ми слугуваш една година без пари! Стиснали си ръцете… Отива файтонджията при един гроб и започва да реве неистово: - Мимее, Мимее, защо ма остай, Мимеее… Тръшка си главата, скубе си косите… след което отива на втори гроб: - Цонкеее, Цонкеее, ти първата, най-милата и най-сладката… Реве, чупи пръсти… след което отива на трети гроб… В това време вдовицата Пена го гледала как обикаля от гроб на гроб и се кахъри, позачудила се, па отишла при него и го попитала: - Кирчо, що така се кахъриш, бе? На бая гробове на жени ревеш? - Ами как да ти кажа, бульо Пено... Язе съм много надарен... и 5 жени съм уморил досега с оная си работа… - Оххх, Киро, Кирооо... да вземеш и мене ли да ме опънеш и умориш… че да ида и язе при моя мъж… Киро - файтонджията само това и чакал... напънал я яката, а Пена занареждала: - Ооох,Данчоооо, Данчоооо... ида Данчоо... идааа… А попа отстрани промърморил: - А бе ти Пено нийде нема да идеш... ама конете и файтона ми заминаа… 2 6
neuromancer Публикувано: 7 януари, 2024 Публикувано: 7 януари, 2024 Ако си търсите съпруга, изберете жена, която има котка. Тя вече е свикнала да се грижи за животни, които само ядат и спят. 18
neuromancer Публикувано: 7 януари, 2024 Публикувано: 7 януари, 2024 Хуморът трябва да е като женското тяло - тънък, но не плосък. 5 1 5
Lirea Публикувано: 8 януари, 2024 Публикувано: 8 януари, 2024 Това е жив кивибализъм На 5.01.2024 г. в 15:50, master_of_germs каза: Разшири И като стана въпрос за канибали: Ако човек е това, което яде, значи само канибалите са хора. 1 5
Евгени Димитров Публикувано: 10 януари, 2024 Публикувано: 10 януари, 2024 Alaska Airlines си решиха проблема 8 10
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега