Травеолани Публикувано: 14 януари, 2024 Публикувано: 14 януари, 2024 Във връзка с арктическия студ, обхванал Канада в момента 🤭 7 4
iaia_mama Публикувано: 15 януари, 2024 Публикувано: 15 януари, 2024 Две модерни баби си чатят: – Ко прайш ма, Нетке? – Ми цъкам си в нета. Намерих едно място, дето дават голи юзъри. Червих се, червих се, ама три часа ги гледах. – Аууу, Нетке, да ми пратиш линк у Месинджъра, та да ги видя и аз! От кога гол юзър не съм виждала? Дядото вече за нищо не става, съвсем му се е разхлопало хлопито и рамът не му стига. А да не говорим, че хард дискът му вече въобще не е хард. – Ее, стига и ти! То и ние вече и за спам не ставаме. Ако можех да се сейфна така, както бях преди 40 години! – А знаеш ли аз каква красавица бях, без никакви бъгове? Сега и аз съм станала за рестартиране. Целият ми десктоп се е набръчкал. – Чатке, ние добре се заговорихме, ама се сетих, че трябва да компилирам един боб на дядото, че пак ще ми пусне намръщена емотикона. Ще ми услужиш ли с голямата лъжица, че моите всичките са зипирани версии? – Нетке, не помниш ли, че ти я сенднах миналата седмица? Я си виж хисторито! – Не помня такова нещо бе, Чатке. – Така ли? Лъжкиня ли ме наричаш? Ууу, да ти се скапе Скайпът, дано! – А на теб магарето ти, троянски кон да стане, дано! Уиндоусът да ти се бъгне, та всички да видят, какво криеш в Май Докюментс! – Дядото ти да си ъпгрейдне хард диска и да си хване млада юзърка! – Да ти се срути кочината и да ти форматира прасето, дано! – А на теб някоя невестулка да ти хакне кокошките! – Да ти влезе в къщата злонамерен софтуер и да ти изнесе всичко! – И компютъра ли, ма? – И компютъра. – Ииии, пепел ти на ю ес би входа! Повече няма да правя ни аудио-, ни видеочат с тебе! Даже не искам да ти чувам никнейма, да знаеш! – Ммм,... дреме ми на дънната платка. Хакерка с хакерка, такава! 1 4
Topfly Публикувано: 15 януари, 2024 Публикувано: 15 януари, 2024 От жененето по скъп е единствено развода 😄 7 2 1
bibi Публикувано: 18 януари, 2024 Публикувано: 18 януари, 2024 Който е на Школо, да поДпълва аламинут: 1 1 8 2
boogy83 Публикувано: 18 януари, 2024 Публикувано: 18 януари, 2024 преди 1 час, bibi каза: Който е на Школо, да поДпълва аламинут: Аз нещо изпуснах драмата с това Школо...проблема сега е, че не искаме англичаните да разберат какви двойкаджии са децата в България ли? 😄 1 6
bibi Публикувано: 18 януари, 2024 Публикувано: 18 януари, 2024 Преди 1 час, boogy83 каза: Аз нещо изпуснах драмата с това Школо...проблема сега е, че не искаме англичаните да разберат какви двойкаджии са децата в България ли? 😄 Facebook
aleksandrina Публикувано: 18 януари, 2024 Публикувано: 18 януари, 2024 преди 2 часа, boogy83 каза: Аз нещо изпуснах драмата с това Школо.. Продали shkolo на на британската Juniper Education без да уведомят МОН, защото нямало такава клауза. МОН сезирали ДАНС и КЗЛД. 2 1 1
Zaro Публикувано: 18 януари, 2024 Публикувано: 18 януари, 2024 преди 5 часа, boogy83 каза: Аз нещо изпуснах драмата с това Школо...проблема сега е, че не искаме англичаните да разберат какви двойкаджии са децата в България ли? 😄 Активно мероприятие. 1 12
Bozhidar1978 Публикувано: 19 януари, 2024 Публикувано: 19 януари, 2024 Лекарски специалности: 1. Хирург - греши само веднъж, като сапьор. Но сапьорът греши веднъж в живота си, а хирургът веднъж във вашия живот. 2. Анестезиолог - много полезен доктор. Прави така, че да не чувствате нищо. Ако сгреши, още по - добре, вече никога, нищо няма да чувствате. 3. Травматолог - много обича спорта. Без шах мат. 4. Рентгенолог - първоначално ви изследва с рентгенови лъчи, после изследва резултатите от предишните си изследвания. 5. Имунолог - крайно мързелив доктор. Прехвърля цялата работа на вашия организъм. 6. Гинеколог - силно ощетени доктори, пациентите им са наполовина на другите доктори. В тази специалност няма мъже. Или си мъж, или гинеколог. Не бива да превръщаш хобито в професия. 7. Съдебен лекар - дори не си дава вид, че лекува някого. 8. Патологоанатом: най - високопрофесионалният доктор. Само той знае с точност, какво и защо ви е боляло. 9. Педиатър - жестоки хора. Другите лекари ни атакуват в съзнателна възраст, тези ни отравят най - хубавите дни в живота, детството. 10. Пулмолог - единственият лекар, който не споделя заблудата на своите колеги, че като спреш цигарите, всички болести изчезват. 11. Венеролог - срещите с него са свързани с приятни спомени. Единственият, на когото се плаща за удоволствие, което не ви е доставил той. 12. Дерматолог. Интересува ли ви, какви организми живеят под ръба на тоалетната чиния и на други трудно достъпни места? Не? А той ги познава по физиономия! 13. Невролог - теоретично може да излекува всичко, без сифилис и счупвания, защото всички болести са от нерви. Практически безполезен - съветва ви да не се нервирате, без да има представа как да го постигнете. 14. Епидемиолог - вирусолог с мания за величие. 7 1 15
Lyubina Публикувано: 19 януари, 2024 Публикувано: 19 януари, 2024 преди 3 часа, Bozhidar1978 каза: Дерматолог. Интересува ли ви, какви организми живеят под ръба на тоалетната чиния и на други трудно достъпни места? Не? А той ги познава по физиономия! Подозирам, че @master_of_germs ще се засегне. Той ги познава по малко име, фамилия и родословно дърво. А не е дерматолог. И.... пропуснал си специалистите по вътрешни болести, за които в една съкратена версия на стар медицински виц се твърдеше, че всичко знаят, но нищо не могат (опит за самоирония) 1 1 9
ven62 Публикувано: 19 януари, 2024 Публикувано: 19 януари, 2024 На 18.01.2024 г. в 11:28, boogy83 каза: Аз нещо изпуснах драмата с това Школо...проблема сега е, че не искаме англичаните да разберат какви двойкаджии са децата в България ли? 😄 И аз съм я пропуснал тази драма, но въпроса е принципен. Нашето си е наше. А и ние знаем ли английските тъпунгелчета кои са, колко са, ... поименно. 1 1 1
Duke Публикувано: 19 януари, 2024 Публикувано: 19 януари, 2024 Преди 1 час, Zaro каза: Предполагам отговор на сакралната реплика: "Аз само да попитам..." 1 8
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега