Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:

Много ме развеселява тоя ChatGPT. Пуснах му една кратка фраза от песен на Черно фередже и ме развълнува...

image.png.de3227e2a70c90143c1c75711761302b.png

И ми стана едно лирично ....

Ако някой случайно, много случайно не знае за кое произведение става дума: тук

• Харесвам 1
  • Браво 2
  • Смея се 10
Публикувано:

При скорошно посещение на държавна институция в София: След като в машината за теглене на билетче не намерих услугата, за която съм дошла, попитах първия срещнат в коридора служител на кое гише трябва да отида. След кратък умен поглед, получих искрен отговор:

- Да пукна, ако знам!

• Шок 1
  • Смея се 25
Публикувано:
На 19.01.2024 г. в 15:38, Zaro каза:

Много ме развеселява тоя ChatGPT. Пуснах му една кратка фраза от песен на Черно фередже и ме развълнува...

Пробвай с Калугер ме гони  😆  https://www.youtube.com/watch?v=0mzjdq7nXjY&ab_channel=ЧерноФередже

• Смея се 4
Публикувано:
преди 6 минути , Bozhidar1978 каза:

3267-vino-summer.jpg

32658-nakolenki.jpg

Ми правилно. Няма да забравя как един януари реших да си купувам бански 😄 И една продавачка в магазин за бельо като се изцепи - ами то сега не може да се ходи на море, затова не продаваме бански 😆 И аз - на кое море не може да се ходи, точно сега е най-подходящо за Карибите 😄

• Харесвам 9
  • Браво 4
  • Смея се 2
Публикувано:

рИвиера, рЕвиера - плюс с липсата на улици и канализация имате усещането, че плавате из каналите на Венеция 😄 

GEWwwlWXEAA-oh3.jpg

• Харесвам 2
  • Смея се 10
Публикувано:
На 21.01.2024 г. в 15:45, Eva eva каза:

Ми правилно. Няма да забравя как един януари реших да си купувам бански 😄 И една продавачка в магазин за бельо като се изцепи - ами то сега не може да се ходи на море, затова не продаваме бански 😆 И аз - на кое море не може да се ходи, точно сега е най-подходящо за Карибите 😄

Наложи ли ти се да обясняваш какво е това Кариби.

На мен ми се наложи след като една колежка ми се похвали, че щяла да ходи на Карибския полуостров.

А преди 2-3 години в кафето на кино Влайкова имаше кутия за бакшиши и върху нея пишеше "Искам да отида в град Тоскана". 

• Смея се 15
Публикувано:
Преди 1 час, ven62 каза:

Наложи ли ти се да обясняваш какво е това Кариби.

Хаха, не....замлъкна женицата 😆 Здраво я затапих 😆

• Харесвам 1
  • Браво 2
Публикувано:
преди 8 часа, ven62 каза:

Влайкова имаше кутия за бакшиши и върху нея пишеше "Искам да отида в град Тоскана". 

Майката на бивша колежка беше платила екскурзия из Тоскана. В тази връзка колежката ми се жалва, че търсила на картата до къде ще пътува майка ѝ и не могла да открие къде се намира град Тоскана. 🤣

• Харесвам 1
  • Смея се 9

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.