примкаря Публикувано: 11 юни, 2024 Публикувано: 11 юни, 2024 Откъс от едно английско разказче за пътешествие през Балканите от 1948 г. . 2 2 1
Bozhidar1978 Публикувано: 12 юни, 2024 Публикувано: 12 юни, 2024 В един автобус пътували красиво младо момиче с татуировки по цялото тяло и една възрастна дама. Жената оглеждала внимателно момичето и се спряла на една татуировка на врата, изписана с китайски знаци. Момичето не се стърпяло и попитало: - Какво има лелче? Интересни ли са ти татусите ми? По твоето време те не са били модерни, нали? Старата дама се усмихнала загадъчно и отговорила: - Да, по мое време имаше много неща, но точно такива татуси нямаше. 30 години аз живях в Китай и преподавах китайски език в пекинския университет. Вярно, модата и времената се менят, но... не разбирам защо на врата ти е изписано колко време и как правилно да се размрази каймата, за да станат по-вкусни кюфтетата?!? 13
Bozhidar1978 Публикувано: 12 юни, 2024 Публикувано: 12 юни, 2024 - Колко психолога са необходими, за да се смени една крушка ? - Един е достатъчен, стига крушката да е готова да търси промяна. 10
Фил Публикувано: 12 юни, 2024 Автор Публикувано: 12 юни, 2024 - Докторе, какво мога да направя, за да стане мъжът ми като бик? - Съблечете се, ще започнем с рогата... 1 11
stanislavpp Публикувано: 12 юни, 2024 Публикувано: 12 юни, 2024 - Какво работиш? - В държавната администрация. - А какво по-точно? - Честно, брат, не знам. 1 22
Фил Публикувано: 12 юни, 2024 Автор Публикувано: 12 юни, 2024 - Скъпи, аз говоря ли насън? - А, то само това оставаше - и насън да говориш. 1 17
Zaro Публикувано: 12 юни, 2024 Публикувано: 12 юни, 2024 преди 8 часа, Bozhidar1978 каза: На една от първите страници моята златна колекция съм записал следния виц, който чух по нощния блок на "Хоризонт" през миналото хилядолетие, 1992 г. 11 клас, час по математика (или "мама те тика", както казваше една моя учителка). Учителката диктува условието на задачата: - Има две гарги, едната е сива, другата лети на запад. Търси се: колко кубически дециметра пирони могат да се заковат в един литър сирене. Класът е втрещен, но знае, че задачата трябва да се решава. Всчики навеждат глави, навън е 30 градуса, но ги избива студена пот. По едно време Иванчо, кой друг, вдига ръка: - Готов съм! - Браво! Какъв е отговорът? - пита учителката. - Вие сте на 34 години - изстрелва Иванчо. Сега е ред на учителката да бъде втрещена и притеснена, че възрастта ѝ е разкрита. - Защо реши така? - пита тя плахо. - Вчера навърших 17 години* и баща ми каза, че съм полуидиот ... Обикновено в такива случаи тишината може да се разреже с нож. * (в масовия случай разликата между възраст и клас е 6 години, затова е ключово, че часът по математика е в 11 клас) 1 14
iaia_mama Публикувано: 13 юни, 2024 Публикувано: 13 юни, 2024 Един македонски виц за ценители Заљубена девојка праќа СМС со многу љубов на мобилниот телефон на својот сакан: Љубов моја, Ако спиеш, прати ми го твојот сон, Ако се смееш, прати ми ја твојата насмевка, Ако пак плачеш, прати ми ги твојте солзи. ……… Те Сакам! Дечкото одговара: Љубов моја, Серам…. Што да ти пратам?? 14
Фил Публикувано: 13 юни, 2024 Автор Публикувано: 13 юни, 2024 Sir Elton John after a week in Bulgaria ... 2 18
crazyhorse Публикувано: 13 юни, 2024 Публикувано: 13 юни, 2024 преди 10 часа, Фил каза: Sir Elton John after a week in Bulgaria ... Винаги съм се питал на кой ми прилича...Много голяма прилика!
дядо Пепи Публикувано: 14 юни, 2024 Публикувано: 14 юни, 2024 преди 17 часа, Фил каза: Sir Elton John after a week in Bulgaria ... Е с това нещо се засякахме случайно в един хотел в Кушадасъ. Наложи се да сменим плажа. Все пак бяхме на почивка. 1 9
traveler Публикувано: 14 юни, 2024 Публикувано: 14 юни, 2024 преди 32 минути , дядо Пепи каза: Е с това нещо се засякахме случайно в един хотел в Кушадасъ. Наложи се да сменим плажа. Все пак бяхме на почивка. Е, какво против имате Елтън Джон? 5
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега