Zaro Публикувано: 3 декември Публикувано: 3 декември Тъщата трябва да е зла. Ако се опитва да се хареса на зетя, значи с булката нещо не е наред. 😁 3 9
aleksandrina Публикувано: 4 декември Публикувано: 4 декември Купихме си ъглов диван и ни казаха, че събирал 6 човека без проблеми. ... Сега седим и се чудим откъде да намерим 6 човека без проблеми?! 14
Polina Публикувано: 4 декември Публикувано: 4 декември Грузинецът се парфюмира така: 1. Под лявата мишница за жената; 2. Под дясната за любовницата; 3. Отпред за всеки случай; 4. Отзад - защото случаи има всякакви. 1 11
ivailo_radev Публикувано: 5 декември Публикувано: 5 декември То не знам за хумор ли е, за "Искам да се оплача" ли е, ама го пускам в хумора. Айде за добро утро на @Duke 😄 https://www.facebook.com/100008324077033/videos/3888504781396501/ 6 9
stotan Публикувано: 5 декември Публикувано: 5 декември Преди 1 час, ivailo_radev каза: То не знам за хумор ли е, за "Искам да се оплача" ли е Е, тая гавра не можах да я догледам...🤮 4
ven62 Публикувано: 5 декември Публикувано: 5 декември преди 1 час, ivailo_radev каза: То не знам за хумор ли е, за "Искам да се оплача" ли е, ама го пускам в хумора. Айде за добро утро на @Duke 😄 https://www.facebook.com/100008324077033/videos/3888504781396501/ преди 19 минути , stotan каза: Е, тая гавра не можах да я догледам...🤮 Трябва да се гледа положително: Английският им е перфектен, като моя. Щото на тия, родени на острова, понякога не им разбирам, какво искат да кажат. Сега сериозно: Ето антидота 2
ivailo_radev Публикувано: 5 декември Публикувано: 5 декември преди 16 минути , stotan каза: Е, тая гавра не можах да я догледам...🤮 И аз почвам да се замислям, че май си беше точно за "Искам да се оплача" 😄 3
stotan Публикувано: 5 декември Публикувано: 5 декември преди 30 минути , ven62 каза: Щото на тия, родени на острова, Не ги знам тия на кой остров са родени (някой турски???), но явно са закърмени с чалга... Явно имам мазохистични наклонности- пуснах го отново да им чуя английския 😆. Е, пак не можах да изтрая повече от няколко секунди... 4
ven62 Публикувано: 5 декември Публикувано: 5 декември преди 1 минута , stotan каза: Не ги знам на кой остров са родени, но явно са закърмени с чалга... Явно имам мазохистични наклонности- пуснах го отново да им чуя английския 😆. Е, пак не можах да изтрая повече от няколко секунди... Ясно,... ще си говоря с теб на български. 2
stotan Публикувано: 5 декември Публикувано: 5 декември преди 6 минути , ven62 каза: ще си говоря с теб на български. Английският го харесвам много, но не знам Хетфийлд, ако ги чуе, дали ще им го оцени. За да си промия ушите, си пуснах оригинала и любимата ми:
Zaro Публикувано: 5 декември Публикувано: 5 декември преди 26 минути , ven62 каза: Щото на тия, родени на острова, понякога не им разбирам, какво искат да кажат Какъв пък ви е проблемът с тия на острова: 2 7
Duke Публикувано: 5 декември Публикувано: 5 декември преди 2 часа, ivailo_radev каза: То не знам за хумор ли е, за "Искам да се оплача" ли е, ама го пускам в хумора. Айде за добро утро на @Duke 😄 https://www.facebook.com/100008324077033/videos/3888504781396501/ Нито имам желание да чуя този гавър, нито пък имам желание да слушам оригинала, защото определено не е моята музика... 😉 Виж, тук нещата са други: 1 12
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега