master_of_germs Публикувано: 10 декември, 2024 Публикувано: 10 декември, 2024 преди 3 часа, jorocontrola каза: И все пак, 14-та е за предпочитане 😉 2 5 1
Иван Попов Публикувано: 10 декември, 2024 Публикувано: 10 декември, 2024 Качват се две студентки от ТУ в такси. Шофьорът: - Момичета, вие да не учите в Техническия? - Еее, ти пък щото си много хубав... 3 17
era123 Публикувано: 10 декември, 2024 Публикувано: 10 декември, 2024 Цигане свири на цигулка на улицата. Ама много добре свири. Спира един чичка и се заслушва. Изслушва композицията и му казва: "Ти си един Паганини"! "Ти па що'т си много 'убав." Отговорило цигането. 12
Боян Димитров Публикувано: 12 декември, 2024 Публикувано: 12 декември, 2024 От огледалото на Щирлиц уморено гледаше здрав нerъp в мундир на щандартенфюрер от SS. "ааа, римейк на Netflix!" - досети се Щирлиц. 2 16
Eva eva Публикувано: 12 декември, 2024 Публикувано: 12 декември, 2024 В моя мечтан свят самолетните билети са безплатни, а сладкото е здравословно 😄😃😄 Мъж се запознава с красива жена в бар. След задължителното отработено ухажване, двамата се запътили към неговата къща извън града. На средата на пътя мъжът спира колата и казва на жената: - Излизай! - Що? - Излизай, ти казвам! Жената излиза от колата, а в главата и се въртят страхове за маниаци, изнасилвачи... Мъжът в това време й казва: - А сега направи един... снежен човек! Жената прави и трепери. След като приключила, мъжът я поканил обратно в колата и потеглили мълчаливо. Пристигнали, мъжът запалил свещи, приготвил вкусна вечеря, последвал и секс. На сутринта жената, измъчвана от любопитство, пита: - А защо трябваше снощи да правя снежен човек? - Виж с'а, аз си знам - като любовник не съм нищо особено... Ма този снежен човек ти ще го помниш цял живот! 1 22
bay_kolio Публикувано: 12 декември, 2024 Публикувано: 12 декември, 2024 На 11.12.2024 г. в 6:12, Георги Матеев каза: Това ми напомни за книгата, която е променила живота на най много хора.... НАКАЗАТЕЛЕН КОДЕКС 6 3
Eva eva Публикувано: 12 декември, 2024 Публикувано: 12 декември, 2024 Здравейте, моля за помощ - не мога да се сетя за името на един филм, надявам се да ми помогнете. Разказва се за едно семейство, което отива на почивка и забравя детето си в къщи. После идват някакви крадци, но малкият се справя сам с тях. Благодаря предварително 🙂 1 1 12
Gentleman Basta Публикувано: 13 декември, 2024 Публикувано: 13 декември, 2024 И @Пътувко празнува! 4 4 5
era123 Публикувано: 13 декември, 2024 Публикувано: 13 декември, 2024 3 hours ago, aleksandrina said: Ако някой тук се казва Пътка, може ли копие на паспорта. Да видя как е на латиница това име. За един прЕател питам. 7
Argentique Публикувано: 13 декември, 2024 Публикувано: 13 декември, 2024 преди 2 часа, era123 каза: Ако някой тук се казва Пътка, може ли копие на паспорта. Да видя как е на латиница това име. За един прЕател питам. По Закона за транслитерацията трябва да е Patka. А по старите франкофонски изписвания на имената в паспортите са възможни варианти. 1 4
traveler Публикувано: 13 декември, 2024 Публикувано: 13 декември, 2024 преди 18 часа, Eva eva каза: Здравейте, моля за помощ - не мога да се сетя за името на един филм, надявам се да ми помогнете. Разказва се за едно семейство, което отива на почивка и забравя детето си в къщи. После идват някакви крадци, но малкият се справя сам с тях. Благодаря предварително 🙂 Ако не е "Наистина любов", ще е "Умирай трудно", може да е един друг, но и аз не сещам как се казваше. 3
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега