Anna Kalinovska Публикувано: 17 декември, 2024 Публикувано: 17 декември, 2024 Коледен покер със събличане. Марк Парис 1 3
Фил Публикувано: 17 декември, 2024 Автор Публикувано: 17 декември, 2024 Шшшшт! Не още! Остави ги първо да поставят топките и гирляндите! --------------------------------------- Това си беше една невинна коледна украса ... докато не запалих свещичката ----------------------- Мъжът ми даде 400€ и каза: "купи коледно дръвче и с рестото си вземи нещо за теб" ----------------------- Чия беше идеята да поканим снежния човек в нашата гореща вана? -------------------- Когато медицинските сестри проявят чувство за хумор с коледната украса 2 13
master_of_germs Публикувано: 17 декември, 2024 Публикувано: 17 декември, 2024 На 16.12.2024 г. в 20:01, Anna Kalinovska каза: 1 9
Anna Kalinovska Публикувано: 18 декември, 2024 Публикувано: 18 декември, 2024 Семеен скандал. Мъжът в пристъп на ревност: - Ах ти колко си мерзка! Хайде признай си, че ми изневеряваш! – Ха, кога их могла?! Сутрин на работа, от работа - в магазина, след това бегом вкъщи да ви нахраня всичките... Кога?! - За тази работа стигат две минути! - Да, с теб е две минути. 5
master_of_germs Публикувано: 19 декември, 2024 Публикувано: 19 декември, 2024 Град Враца. Идеален център. Бако Станой Кръцин са улата у един ранителен магазин, на вратницата има надпис "Месарница". Нашио убавец беше застъпил след работа с колегите си - Фуко (Фидоско) Стръсин, Жито (Житомир) Цонкин, Кръндо (Корнели) Спасов и Дацко (Децимир) Буков. Они са сбираа у пивницата "ПепеЯнка" Food & Mood, собственост на могъщата врачанка Янка Топорчина. Тамън кръчмарката ги почетвърти с по още една рикия и баковица (Тодорица Кръцина, женкя му) надена нашио герой по джебнио телефон, одека го в оперативен порядък и му развали рахато - поръча две кила тлъсто свинско, сакаше да напрай лека и питателна вечеря на догледника нги - Йото, рожбата нги беше много будно дете, особено коги не можеше да заспи, по акъл беше у пръви клас, а по тело у десети. - Имаш ли тлъсто месо, бе? - любезно запитва бако, като междувременно мъдро си бръника с едната ръка у левио нузер (левата дупка на таа чушка камба, дека му са води нос), а с другата са драпе далновидно по дисагите. - Тука пише на враата месарница, ти кво сакаш да има бе, запрелиа? - още по-любезен е продавачо, къде у ръцете а като пресовано жилезо, а у главата като телевизор Юность 406В. - Кво като пише месарница бе, напредналеа, на враата на гаражо ми пише "Курви", па а плън с ланшни дръва! - мъдро отвръща бако. 6
Zaro Публикувано: 19 декември, 2024 Публикувано: 19 декември, 2024 Говори се, че е бил подгряващ на Лили Иванова 2
Anna Kalinovska Публикувано: 19 декември, 2024 Публикувано: 19 декември, 2024 Ах, тази акселерация.. 2
Anna Kalinovska Публикувано: 20 декември, 2024 Публикувано: 20 декември, 2024 Ей ше припадна демонстративно вече!!! Е*а тиа шашави ора! Влазам у магазиня и онаа ми вика: С нещо да помогна?! (Ма ти така кажи ма)! Ми викам треат ми 5 бона! Я бръкни при змиЪтъ и ми дай! Онаа седи.. и ма гледа...! Ма господине вие се шегувате! Ми... Ти пръва почна Влазам у хранителнее магазин, и викам: Краставици имаш ли? Онаа ми вика: За ядене или?? .... Епа викам ше зема и две за яденье!!! Я дай и 2 кила картофе! Она пак: Торбичка? Викам НЕ! Ше си ги вода зАръка до назе! ... Влазам у енергото баце, казвам си данните онаа ма гледа и пита: Ше плащаме? Викам НЕ! Само минавам да питам... (Да та такоам у такоата)! В брой или с карта? Извадих тестето и викам: немаги 7ците и 8ците! Избери си!!! Качвам са у рейсо.. онаа минава: Билетчета и Карти моля! Обърнах са и викам: Не Мерси!!! Влазам у назе.. маки ми: Идеш ли си? НЕ майко... Просто си пробвам ключо!!! Отваам да лова такси, и му викам: ше закараш ле двама човека до летището? Он юа погледна и вика: е що двама? Ти си сам! .... Ебааа... Ми ти нема ле доеш с мене бе?!?!?? Ейй малоумен народ! Немам нервиии... Ше са обеса за кракатааа (пробвах за вратъ ма ми спира въздуха). 8
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега