mbuch Публикувано: Понеделник в 11:39 Публикувано: Понеделник в 11:39 Как се прави ябълков пай (за мъже): Вземете от хладилника 10 яйца, оставете седемте здрави на масата, сега изтрийте пода и следващия път бъдете по-внимателни. Вземете голяма купа, разбийте в ръба ѝ яйцата и ги изсипете в купата. Изчистете масата и столовете от жълтъците, бъдете внимателни. И така, имаме 5 жълтъка в купата. Сега вземете миксер, сложете му накрайниците за бъркане и разбийте жълтъците. Няма нищо, пробвайте пак да поставите накрайниците....Сега разбивайте. Измийте си лицето, шията, ръцете и гърба, махнете жълтъка от ушите. Сега имаме в купата 2 разбити жълтъка, колкото и са ни необходими за пая. Облепете стените и прозорците на кухнята с вестници, покрийте мебелите, по възможност и полилея. Време е да добавим брашното. Сипете в чаша 200 грама, изсипете чашата в купата при жълтъците, останалите 800 грама внимателно съберете и върнете в пакета. След като се убедите, че стените и прозорците са наистина добре облепени, започнете разбиването на сместа. Вземете душ. Вземете 4 големи ябълки и остър нож, предварително изтичайте до аптеката за йод, пластир и бинт. Време е да пристъпим към чистенето на ябълките. Обработете палеца с йод и го бинтовайте. Нарежете ябълките на кубчета и помнете, че са ни необходими 2 ябълки, така че в процеса на приготвянето може да изядете само половината. Обработете с йод показалеца и средния пръст, също ги бинтовайте. Единствената останала и вече нарязана на ленти ябълка я прибавете в купата. Останалото съберете от земята и го изхвърлете. Разбъркайте отново с миксера, измийте хладилника, защото ако засъхне се мие трудно. Сега изсипете готовата смес в леко намазана с олио тава и я сложете във фурната. Почакайте час и ако няма видими промени, включете фурната. Като се събудите не звънете в пожарната, а отворете прозорците и фурната. 3 1 10
master_of_germs Публикувано: Понеделник в 15:03 Публикувано: Понеделник в 15:03 преди 3 часа, mbuch каза: Как се прави ябълков пай (за мъже): Вземете от хладилника 10 яйца, оставете седемте здрави на масата, сега изтрийте пода и следващия път бъдете по-внимателни. Вземете голяма купа, разбийте в ръба ѝ яйцата и ги изсипете в купата. Изчистете масата и столовете от жълтъците, бъдете внимателни. И така, имаме 5 жълтъка в купата. Сега вземете миксер, сложете му накрайниците за бъркане и разбийте жълтъците. Няма нищо, пробвайте пак да поставите накрайниците....Сега разбивайте. Измийте си лицето, шията, ръцете и гърба, махнете жълтъка от ушите. Сега имаме в купата 2 разбити жълтъка, колкото и са ни необходими за пая. Облепете стените и прозорците на кухнята с вестници, покрийте мебелите, по възможност и полилея. Време е да добавим брашното. Сипете в чаша 200 грама, изсипете чашата в купата при жълтъците, останалите 800 грама внимателно съберете и върнете в пакета. След като се убедите, че стените и прозорците са наистина добре облепени, започнете разбиването на сместа. Вземете душ. Вземете 4 големи ябълки и остър нож, предварително изтичайте до аптеката за йод, пластир и бинт. Време е да пристъпим към чистенето на ябълките. Обработете палеца с йод и го бинтовайте. Нарежете ябълките на кубчета и помнете, че са ни необходими 2 ябълки, така че в процеса на приготвянето може да изядете само половината. Обработете с йод показалеца и средния пръст, също ги бинтовайте. Единствената останала и вече нарязана на ленти ябълка я прибавете в купата. Останалото съберете от земята и го изхвърлете. Разбъркайте отново с миксера, измийте хладилника, защото ако засъхне се мие трудно. Сега изсипете готовата смес в леко намазана с олио тава и я сложете във фурната. Почакайте час и ако няма видими промени, включете фурната. Като се събудите не звънете в пожарната, а отворете прозорците и фурната. Една друга класика 😉 Пуйка с уиски - рецепта за мъже Продукти: една пуйка около 5 кг (за 6 души) и една бутилка уиски. Необходими са още: сол, пипер, червен пипер, зехтин и тънко нарязана сланина. Приготвяне: Пуйката се намазва със зехтин и се наръсва обилно със сол, пипер и червен пипер. Покрива се със сланината и се връзва. Фурната се подгрява до 200°C. Наливате си една чаша уиски и я изпивате за кураж. Поставяте пуйката в една тава и я бутвате във фурната. След това си наливате бързо още две чаши уиски и пиете за сполука. След 20 мин поставяте термостата на 250°C, да бръмчи здраво печката. Наливате си още три чаши уиски. ... След охоло шас отварте, обръщте и глеееаш печенто. Фащте шишето и с сипваш няколк глътк. След ощ едн шас фниматлно залитати към печката и обръщт пуйкта. Внимайте дан си згорит ръцет н шибанта врата. Сипвашс ощ едно уйск и така? Пуйкт ощ три шас с оставвв фурнат (няа значен колк) и всек дест минът хоиш д пикаеш. Ако мойш, плзиш към фурнт и вадш мисиркт. Ошт една глътк и пак опитвш да измкнш тават. Вдигш пуйкт от земят и внимааш да н паднш на хлъзгъвя под. И да паднш, няа значен, слагш животнт в тават! Спите. На следващия ден пуйката се яде със студена зелева чорба и аспирин. 2 10
bay_kolio Публикувано: Понеделник в 20:17 Публикувано: Понеделник в 20:17 Чистачката на летището Мара Комитова, може да каже на 67 езика: - Къде стъпваш бе, педал? Не виждаш ли, че съм измила. 7
jorocontrola Публикувано: преди 23 часа Публикувано: преди 23 часа преди 25 минути , boogy83 каза: Добре, че вече имаш Китай в списъка. Може и да не те пуснат другият път. Или направо да ти организират еднопосочен "private transfer" до Гоби... 4
boogy83 Публикувано: преди 19 часа Публикувано: преди 19 часа преди 4 часа, jorocontrola каза: Добре, че вече имаш Китай в списъка. Може и да не те пуснат другият път. Или направо да ти организират еднопосочен "private transfer" до Гоби... Хаха няма проблеми, той ми е приятел.... Носи на вицове, казах му: -Никога не питай жена, за възрастта й. -Никога не питай мъж за заплатата му. А той ми отговори: -Никога не питай Deepseek, какво е станало на площад Тиенанмън през 1989г. ....И после се посмяхме 😄 4 1
bay_kolio Публикувано: преди 3 часа Публикувано: преди 3 часа преди 8 часа, stanislavpp каза: Това е класика от... Защо си черен като сврака? Изпращах тъща, та целунах влака. 3
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега