mbuch Публикувано: 14 февруари Публикувано: 14 февруари Магазин, 3 дни преди Св. Валентин. Мъж се обръща към продавачката: - Дайте ми, ако обичате, този розов, плюшен гъз. - Но господине, хихихи, това е сърце! - Млада госпожице, 20 години съм кардиолог, мисля че знам много добре как изглежда едно сърце. Подайте ми розовия, плюшен гъз, моля. 1 12
Ognyan Публикувано: 14 февруари Публикувано: 14 февруари Мъж влиза в книжарница на 14-ти февруари: -Здравейте, имате ли картичка с надпис „На моята любима, единствена и неповторима жена“? -Да, господине. -Чудесно! Дайте ми 5! 9
bay_kolio Публикувано: 14 февруари Публикувано: 14 февруари На 12.02.2025 г. в 13:37, Bozhidar1978 каза: В снимката с аквариума няма изкуствен интелектІІІ 2
darinamarinova Публикувано: 14 февруари Публикувано: 14 февруари https://www.instagram.com/reel/DFAqkGXN90t/?igsh=eG5pcDBxNDBneHVz 2 9
Иван Попов Публикувано: 17 февруари Публикувано: 17 февруари Влиза блондинка в студио за татуировки: - Искам да ми татуирате надпис на задника. - Добре! Какво искате да пише? - Входа е от другата страна. 😀 - Колко струват мандарините? - 5 лв. - А, че то на супера са по 3лв.! - И кво? Иаз ги вземам от там по 3лв.! 😃 1 12
Hadzhitodorovi Публикувано: 19 февруари Публикувано: 19 февруари На 18.02.2025 г. в 11:27, Topfly каза:
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега