Боян Димитров Публикувано: преди 17 часа Публикувано: преди 17 часа Само в българския шампионат можеш да гледаш по телевизията "собствената си" минута мълчание. - Кърджалийския Деко 3 1
crazyhorse Публикувано: преди 4 часа Публикувано: преди 4 часа Мъж влиза в кабинета на доктор по уши, нос и гърло. Разкопчал дюкяна и извадил оная работа. Оная му работа сплескана и посиняла. - Чакайте, чакайте – развикал се доктора. – Вие сте за уролога. - Не, не. Чакайте! Изслушайте ме. След работа с приятели обичаме да си пийнем... - Аз лекувам уши, нос, гърло а не алкохолизъм. - Не, не, чакайте! За вас съм. Та значи след като пийнем с колегите в банята на завода играем една игра. Нареждаме се в кръг около един стол и си слагаме достойствата на него. След това един от нас взима един тиган. Вика: „Хоп” и удря с тигана по стола. Трябва да успееш да си дръпнеш оная работа. - Абе господине! Вие сте за психиатър – възмутил се докторът. - Не! За вас съм. Точно тук ми е проблема. Не чувам добре когато викне: „Хоп”. 3
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега