Martin Публикувано: 15 април Публикувано: 15 април – Тате, тези какички, защо се бият за букета на булката? – От отчаяние, сине.... 1 7
ivailo_radev Публикувано: 17 април Публикувано: 17 април Хумор от реалния живот и как да не разговаряте с информатик: Една дама в група за пътувания: Искам да си купя билети за Рим, бла, бла, каква е вероятността да ми отменят полета? Аз като един информатик, живеещ в Германия, отварям de . statista . com и правя бърза справка за средно отменените полети през последните години. Статиста изплюва 2,6% Аз: 2,6% е вероятността да Ви отменят полета 5 минути по-късно на лично съобщение: "Съвсем нормално попитах, не е нужно да се правите на интересен" 2 25 1
tougherty Публикувано: 17 април Публикувано: 17 април Преди 1 час, ivailo_radev каза: Хумор от реалния живот и как да не разговаряте с информатик: Една дама в група за пътувания: Искам да си купя билети за Рим, бла, бла, каква е вероятността да ми отменят полета? Аз като един информатик, живеещ в Германия, отварям de . statista . com и правя бърза справка за средно отменените полети през последните години. Статиста изплюва 2,6% Аз: 2,6% е вероятността да Ви отменят полета 5 минути по-късно на лично съобщение: "Съвсем нормално попитах, не е нужно да се правите на интересен" Ами така е, правилният отговор за да не се правиш на интересен е: "Спокойно, мила, купувай смело - няма да го отменят. Но ако все пак се случи (шансът е 2.6%), да знаеш че виновен е онази мръсна свиня бившият ти, за което ще гори вечно в ада." 😉 3 6
Граф Вронски Публикувано: 17 април Публикувано: 17 април преди 54 минути , Martin каза: Ох, без базик, но аз в 95% от случаите знам къде е северозапад. Ама, те, не станах капитан на пиратски кораб 🤣🤣🤣🤣 10
ivailo_radev Публикувано: 17 април Публикувано: 17 април преди 4 часа, Граф Вронски каза: Ох, без базик, но аз в 95% от случаите знам къде е северозапад. Ама, те, не станах капитан на пиратски кораб 🤣🤣🤣🤣 Т.е. пилееш си таланта само. :D 3
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега