Фил Публикувано: 5 юни Автор Публикувано: 5 юни преди 14 минути , master_of_germs каза: Ама какво шкембе, те не го ли забраниха още като влизахме в ЕС? ------------- 1 8
КолЮ Публикувано: 5 юни Публикувано: 5 юни преди 8 часа, traveler каза: 50 стотинки Тоя не беше ли 50 копейки? 7 2
traveler Публикувано: 5 юни Публикувано: 5 юни преди 2 часа, КолЮ каза: Тоя не беше ли 50 копейки? Разбира се! Това и мислех да пиша. 4
Topfly Публикувано: 6 юни Публикувано: 6 юни Сексапилна студентка отива при професора. - Професоре, готова съм на всичко, за да мина изпита! - Наистина ли сте готова на всичко? - Да, ще направя всичко което искате! - Добре, прочетете три пъти материалите за изпита. 1 1 1 12
Георги Матеев Публикувано: 6 юни Публикувано: 6 юни Забелязано из фейсбук вчера. Важното е да запазим душата си. 2 17
Martin Публикувано: 6 юни Публикувано: 6 юни Още по времето на Тодор Живков Диана Експрес предсказаха, че ще купуваме по две праскови и по две череши 3 10
Martin Публикувано: 6 юни Публикувано: 6 юни "Нека бъдем позитивни", каза Светлана от Новосибирск и зарази с хламидия цял волейболен отбор в Анталия. 9
Георги Матеев Публикувано: 6 юни Публикувано: 6 юни преди 2 часа, stotan каза: Според летище София, които смятат по специалния курс на Соф Кънект, изразът ще стане "Кви 5 евро". 3 4 4
iaia_mama Публикувано: 6 юни Публикувано: 6 юни Учителски бисери: == Георги, моето момче, гледай ме внимателно, ако искаш да разбереш поне нещичко за маймуните! (учител по биология) == ... ако още веднъж, ти отзад свирнеш, такава свирка ще ти извъртя... == През 1742 година, както си спомняте... (учителка по история) == Ученикът с дъвката - в коша! == Има отсъстващи - виждам ги! == Ученици, виждате ли невидимите ъгли на пирамидата? (Учител по математика) == Никой да не ми пипа топките! (учител по физкултура) == Преведете думите, които не знаете! (учителка по английски) 1 9
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега