Martin Публикувано: Четвъртък в 05:24 Публикувано: Четвъртък в 05:24 Гръцки хотелиер кълне друг: - Три реса бульгари да ти додат и сицките с хльадильни цанти и сандвици да са дано! 1 10
Martin Публикувано: Четвъртък в 12:33 Публикувано: Четвъртък в 12:33 Алооооуууу... 112 ли е? Тук едни кучета има и са много... . -добре ще изпратим екип за кастрация... Ама те не ме еват, те ме апат.. 1 9
Martin Публикувано: вчера в 08:40 Публикувано: вчера в 08:40 Представям си , ако бяхме останали на три морета …. Голям зор щяхме да видим , докато ги застроим… 1 1 8
bay_kolio Публикувано: вчера в 13:12 Публикувано: вчера в 13:12 Доколкото разбирам, ДПС-то – като ЦСКА-то? 3 2
домосед Публикувано: вчера в 18:13 Публикувано: вчера в 18:13 Най-хубавото, което съм видял днес в потока шуменски новини, е от уважавания фотограф на диви животни @Stanislav Dimitrov 5 5
master_of_germs Публикувано: вчера в 19:08 Публикувано: вчера в 19:08 Продуктово позициониране... 3 2
Фил Публикувано: вчера в 20:04 Автор Публикувано: вчера в 20:04 Най трудно се намират: - трети за секс - четвърти за белот - прокурорски син - пума 4 8
stanimir Публикувано: преди 14 часа Публикувано: преди 14 часа Где мама? - На яботе. - А папа? - На ебалке. - А кто отвечает? - Их ебенок 4
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега