fam Публикувано: 18 април, 2013 Сподели Публикувано: 18 април, 2013 (редактирано) Здравейте, аз съм от Пловдив. Обичам да пътувам, макар че не съм ходила до екзотични места. Само в Европа. А авиацията, самолетите и летищата са ми страст. Запалих се, когато преди 8г. започнах работа на летището в Пловдив. Дотогава не бях виждала самолет на живо Чета и с много интерес и аерохроники-те, и бг спотърс. Та, била съм в: Италия - Рим, Милано, Римини, Сан Марино, Равена. Франция - Лил Белгия - Брюксел Турция - Истанбул Гърция - там е на почивка, не екскурзия. Словакия - Братислава Чехия - Прага Германия - Дюселдорф и Кьолн Финландия - Хелзинки Естония - Талин Не пътувам с агенции и организирани екскурзии. Обичам сама да се заровя, да търся хотели, да чета за самата страна преди да отида. Не обичам много да ходя по музеи и забележителности тип must see. Повече обичам да усетя атмосферата на даден град и хората. Много искам да посетя Сиция, Андалусия и Аржентина. Редактирано 18 април, 2013 от fam 4 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 18 април, 2013 Сподели Публикувано: 18 април, 2013 Добре дошла. Прекалено скромно го даваш със желанията извън Европа, цялата планета ти е на по-малко от 24 часа път, колко му е 1 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 18 април, 2013 Сподели Публикувано: 18 април, 2013 Не обичам много да ходя по музеи и забележителности тип must see. Повече обичам да усетя атмосферата на даден град и хората. Поздравления за тези две изречения Връзка към коментар
Polina Публикувано: 18 април, 2013 Сподели Публикувано: 18 април, 2013 Добре дошла Връзка към коментар
fam Публикувано: 18 април, 2013 Автор Сподели Публикувано: 18 април, 2013 Благодаря на всички. Нямам много опит, но се надявам да бъда полезна с каквото мога. А също и аз да намеря помощ за предстоящи пътувания. Все пак идва лято 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега