Jindo Публикувано: 18 април, 2013 Сподели Публикувано: 18 април, 2013 (редактирано) Съжалявам, че повечето снимки са за архитектура, а не толкова с хора. Приятно гледане...Пристигаме след безпроблемен 40мин полет от Берлин и след това влак на Централната гара:След настаняване в квартирата наета от airbnb (мога да я препоръчам ако някой си търси) тръгваме на опознавателна разходка. Центърът на града:Fast food on steroids:Как без "Koffeе" shop:...или кашкавал:макар и септември все още е топло и приятно:задължителните колела и хайнекен:следва разходка с лодка:последни снимки преди залез:симетрия...Хензел и Гретел са пили кафе тук:wtfдневна екскурзия до Хага, приятно, но леко скучновато градче:но пък писоарите им рулират: Очарован съм от този музей, а и от цветущото му име - Мадуродам: плажът:Сградата на Международния съд:Дневен трип до Хаарлем (не, не сме летяли до Ню Йорк): Обратно в Амстердам: Селска идилия: Чудесна идея беше да хапнем от този автомат преди излитане: Редактирано 18 април, 2013 от Jindo 13 Връзка към коментар
jennie Публикувано: 18 април, 2013 Сподели Публикувано: 18 април, 2013 Много готини снимки, прекарах приятно известно време с тях! ;-) Връзка към коментар
niki_m Публикувано: 19 април, 2013 Сподели Публикувано: 19 април, 2013 Холандска идилия...всичко е толкова спокойно и приятно. Много приятен трип. 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 19 април, 2013 Сподели Публикувано: 19 април, 2013 Мерси за хубавата разходка! Снимката с отражението в канала много ми хареса! Връзка към коментар
Пожето Публикувано: 19 април, 2013 Сподели Публикувано: 19 април, 2013 Мерси за хубавата разходка! Снимката с отражението в канала много ми хареса! Абсолютно! Разкошна снимка! Връзка към коментар
akair Публикувано: 20 април, 2013 Сподели Публикувано: 20 април, 2013 Личното ми мнение е, че Хага не е леко, а сериозно скучновато... селце... :D Другото култово място (със също култово име) е Kurhaus хотел - на плажа Схевенинген... (апропо така и нямам обяснение защо ареста на МНС (ICC) и на Трибунала за престъпленията в бивша Югославия е до плажа...) There is something really wrong in this country... Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега