Георги Публикувано: 19 април, 2013 Сподели Публикувано: 19 април, 2013 Анкетата недвусмислено показа, че най-подходящият вариант от предложените е неделя, 28 април. За тези, на които точно тогава не им е удобно - не губете кураж, идва нов тираж! Записвайте се тук в темата, ако смятате да присъствате за да видим колко е общата бройка да запазим маса(и). За сега предложение за заведение е София, О'Шипка на Будапеща 13: http://www.oshipka.bg/restaurants/ Списък с присъстващи: Георги Пожето Elena cck Мрън Фичо Adinko Брани Tedy Light Nine Връзка към коментар
Elena Публикувано: 19 април, 2013 Сподели Публикувано: 19 април, 2013 Ми аз се записвам с уговорката, че най-вероятно ще закъснея Не съм ходила в тая О`Шипка и най-вероятно ще се загубя поне веднъж Връзка към коментар
Polina Публикувано: 19 април, 2013 Сподели Публикувано: 19 април, 2013 Ми аз се записвам с уговорката, че най-вероятно ще закъснея Не съм ходила в тая О`Шипка и най-вероятно ще се загубя поне веднъж Няма да се губиш Ако идваш от Операта е втората пресечка след Раковска в дясно.. първото заведение е Кривото в дясно, а малко по-надолу в ляво е О!Шипка (има табела за денонощно охраняем паркинг). Ако идваш от посока ЦУМ това е първата пресечка в ляво след Младежкия театър ( в дясно). А и аз на теб и Георги разчитам да ме споменете с блага дума и някоя биричка, тъй като аз няма да мога да присъствам на събитието, но пък ще си мисля за вас от Кипърско Връзка към коментар
Пожето Публикувано: 19 април, 2013 Сподели Публикувано: 19 април, 2013 Ми аз се записвам с уговорката, че най-вероятно ще закъснея Не съм ходила в тая О`Шипка и най-вероятно ще се загубя поне веднъж Аз съм най-неориентираният човек, когото познавам, говорим за тежка форма на пространствена тъпота, и като такъв, мисля, че мястото е много лесно откриваемо. Ако трябва, ще помагаме! Връзка към коментар
Elena Публикувано: 19 април, 2013 Сподели Публикувано: 19 април, 2013 Ех, как обичам да ме подценяват....нямало да се загубя :D Айде ще видим докъде ще ми разпростре талантът за губене, няма да откажа обаче табелки на Магеланци, разположени на три преки около заведението Връзка към коментар
Polina Публикувано: 19 април, 2013 Сподели Публикувано: 19 април, 2013 Ми аз се записвам с уговорката, че най-вероятно ще закъснея Не съм ходила в тая О`Шипка и най-вероятно ще се загубя поне веднъж Аз съм най-неориентираният човек, когото познавам, говорим за тежка форма на пространствена тъпота, и като такъв, мисля, че мястото е много лесно откриваемо. Ако трябва, ще помагаме! Ето ви карта за по-добра ориентация! Връзка към коментар
Elena Публикувано: 19 април, 2013 Сподели Публикувано: 19 април, 2013 хахахахаха ела, хвани ме за ръчичка и ме заведи - Кипърско няма да ти избяга и без това сега там е кофти сигуацията. Връзка към коментар
cck Публикувано: 19 април, 2013 Сподели Публикувано: 19 април, 2013 И аз ще дойда Връзка към коментар
Георги Публикувано: 19 април, 2013 Автор Сподели Публикувано: 19 април, 2013 Добавих картата, дано няма проблеми. Табелките ще ги пазим, когато тръгнем да летим някъде заедно да насочат Елена към летището 1 Връзка към коментар
Мрън Публикувано: 19 април, 2013 Сподели Публикувано: 19 април, 2013 В колко часа? Бройте и Мрън Връзка към коментар
Elena Публикувано: 19 април, 2013 Сподели Публикувано: 19 април, 2013 Георги, продължаваш да трупаш черни точки... Връзка към коментар
Фил Публикувано: 19 април, 2013 Сподели Публикувано: 19 април, 2013 (редактирано) Ще има ли предимства при ранно записване Айде пиши ме и мен Ех, как обичам да ме подценяват....нямало да се загубя :D Айде ще видим докъде ще ми разпростре талантът за губене, няма да откажа обаче табелки на Магеланци Специално за теб може да организираме да те чакат водачи на ключови места - например пред входа на Министерски съвет или Президентството :D . Впрочем, ето още малко помощ за ориентиране, да се възползваме от новите възможности на гугъл-стрийтвю Това е ключовата пресечка на бул.Дондуков и ул.Будапеща, тръгвате надолу към червеното петно, което е една нова сграда: https://maps.google.com/?ll=42.69805,23.328164&spn=0.002468,0.005477&t=h&z=18&layer=c&cbll=42.698029,23.327985&panoid=n6u4fFVyof1y2Gmm9DNhXw&cbp=12,349.35,,0,-2.52 и малко по-надолу по ул. Будапеща самата О'Шипка, входът на заведението е точно срещу споменатата вече нова сграда с червен калкан: https://maps.google.com/?ll=42.69898,23.327818&spn=0.00124,0.002752&t=h&z=19&layer=c&cbll=42.69907,23.327802&panoid=GokpvRA3d6-myOb3ZCc6vA&cbp=12,271.87,,0,8.84 Редактирано 19 април, 2013 от Фичо Връзка към коментар
Elena Публикувано: 19 април, 2013 Сподели Публикувано: 19 април, 2013 Нищо няма да ви споделям повече. За наказание на всички ви - да ме чака студена бира като пристигна! Връзка към коментар
Adinko Публикувано: 19 април, 2013 Сподели Публикувано: 19 април, 2013 И мене ме пишете! Ама и аз да си кажа, че може да се замотам! :D Много зле се ориентирам в София, за разлика от другаде. Може с Elena да се намерим докато се лутаме... :D Връзка към коментар
Мрън Публикувано: 19 април, 2013 Сподели Публикувано: 19 април, 2013 Нищо няма да ви споделям повече. За наказание на всички ви - да ме чака студена бира като пристигна! Е, то докато те чакаме ще се стопли бирата..... Връзка към коментар
Elena Публикувано: 19 април, 2013 Сподели Публикувано: 19 април, 2013 И мене ме пишете! Ама и аз да си кажа, че може да се замотам! :D Много зле се ориентирам в София, за разлика от другаде. Може с Elena да се намерим докато се лутаме... :D Трай си, че и на теб ще почнат да ти се подиграват Е, то докато те чакаме ще се стопли бирата..... Ще поръчвате постоянно - то наказанието е за всички :D Връзка към коментар
Adinko Публикувано: 19 април, 2013 Сподели Публикувано: 19 април, 2013 Трай си, че и на теб ще почнат да ти се подиграват Бе да ти кажа аз съм си за подигравка... :D А ако поръчвате.... за мене май бяло винце...топло студено всякак се пие! Връзка към коментар
Пожето Публикувано: 19 април, 2013 Сподели Публикувано: 19 април, 2013 Бе да ти кажа аз съм си за подигравка... :D Цели три станахме, смеят ли да ни се подиграват! Връзка към коментар
Adinko Публикувано: 19 април, 2013 Сподели Публикувано: 19 април, 2013 Хахахах ,абе що само жените сме неориентирани !? Връзка към коментар
Зани Публикувано: 19 април, 2013 Сподели Публикувано: 19 април, 2013 Хахахах ,абе що само жените сме неориентирани !? Ааааа, не така ! Аз си се ориентирам и то много добре . Връзка към коментар
Adinko Публикувано: 19 април, 2013 Сподели Публикувано: 19 април, 2013 Ааааа, не така ! Аз си се ориентирам и то много добре . И аз се ориентирам навсякъде, ама не и в София. :D Видях къде е заведението на картата, де, смятам, че ще се оправя. Zany, ти от ж.к. Младост ли си ? Връзка към коментар
Зани Публикувано: 19 април, 2013 Сподели Публикувано: 19 април, 2013 Zany, ти от ж.к. Младост ли си ? Да Връзка към коментар
Adinko Публикувано: 19 април, 2013 Сподели Публикувано: 19 април, 2013 Да И аз! Може да ходим заедно, ако нямаш други ангажименти преди това. P.S. Извинявам се спамчето.... (blush) (мдааам имаме нужда от изчервяваща се иконка, Жоро, притеснителни сме! ) Връзка към коментар
Зани Публикувано: 19 април, 2013 Сподели Публикувано: 19 април, 2013 Аз още не знам на 100% дали ще мога, но ако ходя ще се разберем нещо 1 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 19 април, 2013 Сподели Публикувано: 19 април, 2013 идем (от село, мама ви мръсна) ... :D 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения