Прескочи до съдържание

Среща - 28.04. 18:00. Записвания

Препоръчани мнения

Анкетата недвусмислено показа, че най-подходящият вариант от предложените е неделя, 28 април. За тези, на които точно тогава не им е удобно - не губете кураж, идва нов тираж!

Записвайте се тук в темата, ако смятате да присъствате за да видим колко е общата бройка да запазим маса(и).

За сега предложение за заведение е София, О'Шипка на Будапеща 13: http://www.oshipka.bg/restaurants/

post-21-0-88909200-1366359339_thumb.jpg

Списък с присъстващи:

1. Георги
  2. Пожето
  3. Elena
  4. cck
  5. Мрън
  6. Фичо
  7. Adinko
  8. Брани
  9. Tedy
  10. Light
  11. Nine
Връзка към коментар

Ми аз се записвам с уговорката, че най-вероятно ще закъснея :) Не съм ходила в тая О`Шипка и най-вероятно ще се загубя поне веднъж :)

Няма да се губиш :) Ако идваш от Операта е втората пресечка след Раковска в дясно.. първото заведение е Кривото в дясно, а малко по-надолу в ляво е О!Шипка (има табела за денонощно охраняем паркинг). Ако идваш от посока ЦУМ това е първата пресечка в ляво след Младежкия театър ( в дясно).

А и аз на теб и Георги разчитам да ме споменете с блага дума и някоя биричка, тъй като аз няма да мога да присъствам на събитието, но пък ще си мисля за вас от Кипърско :)

Връзка към коментар

Ми аз се записвам с уговорката, че най-вероятно ще закъснея :) Не съм ходила в тая О`Шипка и най-вероятно ще се загубя поне веднъж :)

Аз съм най-неориентираният човек, когото познавам, говорим за тежка форма на пространствена тъпота, и като такъв, мисля, че мястото е много лесно откриваемо. Ако трябва, ще помагаме!

Връзка към коментар

Ех, как обичам да ме подценяват....нямало да се загубя :D Айде ще видим докъде ще ми разпростре талантът за губене, няма да откажа обаче табелки на Магеланци, разположени на три преки около заведението ;)

Връзка към коментар

Аз съм най-неориентираният човек, когото познавам, говорим за тежка форма на пространствена тъпота, и като такъв, мисля, че мястото е много лесно откриваемо. Ако трябва, ще помагаме!

Ето ви карта за по-добра ориентация! :)

post-21-0-88909200-1366359339_thumb.jpg

Връзка към коментар

Добавих картата, дано няма проблеми. Табелките ще ги пазим, когато тръгнем да летим някъде заедно да насочат Елена към летището :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Ще има ли предимства при ранно записване ;)

Айде пиши ме и мен :)

Ех, как обичам да ме подценяват....нямало да се загубя :D Айде ще видим докъде ще ми разпростре талантът за губене, няма да откажа обаче табелки на Магеланци

Специално за теб може да организираме да те чакат водачи на ключови места - например пред входа на Министерски съвет или Президентството :D .

Впрочем, ето още малко помощ за ориентиране, да се възползваме от новите възможности на гугъл-стрийтвю

Това е ключовата пресечка на бул.Дондуков и ул.Будапеща, тръгвате надолу към червеното петно, което е една нова сграда:

https://maps.google.com/?ll=42.69805,23.328164&spn=0.002468,0.005477&t=h&z=18&layer=c&cbll=42.698029,23.327985&panoid=n6u4fFVyof1y2Gmm9DNhXw&cbp=12,349.35,,0,-2.52

и малко по-надолу по ул. Будапеща самата О'Шипка, входът на заведението е точно срещу споменатата вече нова сграда с червен калкан:

https://maps.google.com/?ll=42.69898,23.327818&spn=0.00124,0.002752&t=h&z=19&layer=c&cbll=42.69907,23.327802&panoid=GokpvRA3d6-myOb3ZCc6vA&cbp=12,271.87,,0,8.84

Редактирано от Фичо
Връзка към коментар

И мене ме пишете! Ама и аз да си кажа, че може да се замотам! :D Много зле се ориентирам в София, за разлика от другаде. :)

Може с Elena да се намерим докато се лутаме... :D

Връзка към коментар

И мене ме пишете! Ама и аз да си кажа, че може да се замотам! :D Много зле се ориентирам в София, за разлика от другаде. :)

Може с Elena да се намерим докато се лутаме... :D

Трай си, че и на теб ще почнат да ти се подиграват :)

Е, то докато те чакаме ще се стопли бирата..... :P

Ще поръчвате постоянно - то наказанието е за всички :D

Връзка към коментар

Трай си, че и на теб ще почнат да ти се подиграват :)

Бе да ти кажа аз съм си за подигравка... :D 

А ако поръчвате.... за мене май бяло винце...топло студено всякак се пие! :P

Връзка към коментар

Ааааа, не така  :) ! Аз си се ориентирам и то много добре  ;) .

И аз се ориентирам навсякъде, ама не и в София. :D 

Видях къде е заведението на картата, де, смятам, че ще се оправя. :)

Zany, ти от ж.к. Младост ли си ? 

Връзка към коментар

Да  :)

:) И аз! Може да ходим заедно, ако нямаш други ангажименти преди това. :)

P.S. Извинявам се спамчето.... (blush) (мдааам имаме нужда от изчервяваща се иконка, Жоро, притеснителни сме! :P )

Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.