Прескочи до съдържание

Среща - 28.04. 18:00. Записвания

Препоръчани мнения

Публикувано:

и малко по-надолу по ул. Будапеща самата О'Шипка, входът на заведението е точно срещу споменатата вече нова сграда с червен калкан:

https://maps.google.com/?ll=42.69898,23.327818&spn=0.00124,0.002752&t=h&z=19&layer=c&cbll=42.69907,23.327802&panoid=GokpvRA3d6-myOb3ZCc6vA&cbp=12,271.87,,0,8.84

Elena, само да не вземеш да се оглеждаш пред входа за хора с контрастни оранжеви дрехи на фона на телесния им цвят, нарамили ръчни инструменти за чистене. Те са попаднали там случайно, не са към екстериора на заведението  :D

Публикувано:

В колко часа? Бройте и Мрън :)

Пише си в заглавието - 18:00 :)

Георги, продължаваш да трупаш черни точки...

Кой ли ги брои вече...

Цели три станахме, смеят ли да ни се подиграват!

Най-много да си организирате среща отделно, ако не се оправите...но подозирам, че няма да може да се съберете и всяка ще си е на отделно място :)

До кога е резервацията? Може да ми се наложи да пътувам.

И в последния момент да дойдеш няма проблем, важното е да знаем ориентировъчна бройка хора :)

Публикувано:

Пише си в заглавието - 18:00 :)

Ае то и на мен ми отне известно време докато разбера часа, даже си мислех, че някъде в мненията е написано :D ...видях го като отидох на 2-ра страница и прочетох заглавието отново:)

Публикувано:

Ще стигнем и до разпознаването, в следваща тема :) Или ще обновя тази :)

Я сега да видим тайно ръкостискане ли ще е, специфично поклащане на глава, или просто всеки да вземе най-хубавия си магнит, и гордо да го носи във високо вдигната ръка. :)

• Харесвам 1
Публикувано:

В един друг форум като си правим срещи си лепим етикети на блузата с ника. Лесно и отработено, но трябва да се купят бели етикети и маркер, всеки да си надписва и лепи.

П.П. Главата ми гръмна от китайски имена Цин, Мин,  Джун и Зян. Помооооощ...

Публикувано:

Ма, селска работа! Ще лепите етикети!

Казах ви да се издокарате в един стилен жълт бански, ма вие: ТЦ, та ТЦ! Аз на срещи с лепенки не идвам! ;)

• Харесвам 1
Публикувано:

Ма, селска работа! Ще лепите етикети!

Казах ви да се издокарате в един стилен жълт бански, ма вие: ТЦ, та ТЦ! Аз на срещи с лепенки не идвам! ;)

И като се съберем всички с жълти бански как ще се различаваме кой кой е? ;) По нюанса на жълтото? :)

• Харесвам 1
Публикувано:

Имам предложение как да се познаете. Нека всеки носи умален макет на любимия си самолет с надписано име на него и да си бръмчите с тях из ресторанта :D Масите може да ги ползвате за летища. На следващата среща на която се надявам да присъствам обещавам да дойда с любимия ми Boeing 747 с надпис Kostov Air :D

• Харесвам 1
Публикувано: (редактирано)

Аз пък мисля, че който прави резервацията, може да помоли в заведението освен традиционния надпис Reserve да сложат и надпис МАГЕЛАНЦИ и така няма да има ни най-малък проблем за разпознаване.. или пък просто като отиде и седне на масата самия той да сложи някой разпечатан лист с подходящия надпис-дали ще е Магеланци, дали ще е макет на самолет, квот си избере :)

Редактирано от Polina
  • Харесвам 1
Публикувано:

Добре де, така или иначе всички знаем как изглежда Георги. По него ще се ориентираме коя е групата на магеланци, а останали ще се запознаем на място. Пък ако се наложи той ще стърчи известно време прав, за всеки случай  ;)

Публикувано:

Да не повярва човек :D - тук в тоз форум има хора който са обиколили не знам колко пъти света, има бродили из африкански и южноамерикански джунгли, има кръстосвали из дебрите на Азия, има стъпили на Антарктида - и сега остава една сбирка на пъпа на София да ни затрудни :D :D :D

Публикувано:

Ма голямо философтване му ударихте! Ще пусна по какъв начин ще съм облечен, ще се постарая да има табелка на масата, ще гледам да съм там от рано, ще се намерим. Просто е трудно тия детайли да са налични седмица предварително :)

• Харесвам 2
Публикувано:

Ма голямо философтване му ударихте! Ще пусна по какъв начин ще съм облечен, ще се постарая да има табелка на масата, ще гледам да съм там от рано, ще се намерим. Просто е трудно тия детайли да са налични седмица предварително :)

Аз викам с жълтия бански! Всички веднага ще те познаем! :P 

Мисля, че най-лесно ще е като се направи резервацията да кажеш на твое име ли е или на Магеланци, примерно, и всеки като влезе в заведението и като каже за коя резервация е, сервитьорката ще му покаже масата. :)

Публикувано:

Като гледам как сте се притеснили дали ще се познаете и откриете, искам да предупредя:

някой да не вземе да се качи на връх Шипка в Стара планина!!!

Срещата е в София, в заведение "О, Шипка!" :)  :)  :)  :P

• Харесвам 2
Публикувано:

Като гледам как сте се притеснили дали ще се познаете и откриете, искам да предупредя:

някой да не вземе да се качи на връх Шипка в Стара планина!!!

Срещата е в София, в заведение "О, Шипка!" :)  :)  :)  :P

Е ти направо ги упъти с това "в София". В София има поне 4-5 ресторанта "О!Шипка" в различните краища на града.  :D

• Харесвам 2
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.