Tedy Публикувано: 19 април, 2013 Публикувано: 19 април, 2013 И аз ще дойда. Табелки ме ми трябват. Ориентирам се по карти, слънцето и както дойде. :D
lesy Публикувано: 19 април, 2013 Публикувано: 19 април, 2013 До кога е резервацията? Може да ми се наложи да пътувам.
wilks Публикувано: 19 април, 2013 Публикувано: 19 април, 2013 и малко по-надолу по ул. Будапеща самата О'Шипка, входът на заведението е точно срещу споменатата вече нова сграда с червен калкан: https://maps.google.com/?ll=42.69898,23.327818&spn=0.00124,0.002752&t=h&z=19&layer=c&cbll=42.69907,23.327802&panoid=GokpvRA3d6-myOb3ZCc6vA&cbp=12,271.87,,0,8.84 Elena, само да не вземеш да се оглеждаш пред входа за хора с контрастни оранжеви дрехи на фона на телесния им цвят, нарамили ръчни инструменти за чистене. Те са попаднали там случайно, не са към екстериора на заведението :D
Георги Публикувано: 19 април, 2013 Автор Публикувано: 19 април, 2013 В колко часа? Бройте и Мрън Пише си в заглавието - 18:00 Георги, продължаваш да трупаш черни точки... Кой ли ги брои вече... Цели три станахме, смеят ли да ни се подиграват! Най-много да си организирате среща отделно, ако не се оправите...но подозирам, че няма да може да се съберете и всяка ще си е на отделно място До кога е резервацията? Може да ми се наложи да пътувам. И в последния момент да дойдеш няма проблем, важното е да знаем ориентировъчна бройка хора
Elena Публикувано: 19 април, 2013 Публикувано: 19 април, 2013 Хайде да видим кога ще се усетите, че прекалихте?
Мрън Публикувано: 19 април, 2013 Публикувано: 19 април, 2013 Е, чукча не читател, чукча писател Как ще се разпознаем? Сериозно питам
Георги Публикувано: 19 април, 2013 Автор Публикувано: 19 април, 2013 Ще стигнем и до разпознаването, в следваща тема Или ще обновя тази
Light Публикувано: 19 април, 2013 Публикувано: 19 април, 2013 Пише си в заглавието - 18:00 Ае то и на мен ми отне известно време докато разбера часа, даже си мислех, че някъде в мненията е написано :D ...видях го като отидох на 2-ра страница и прочетох заглавието отново
wilks Публикувано: 19 април, 2013 Публикувано: 19 април, 2013 Ще стигнем и до разпознаването, в следваща тема Или ще обновя тази Я сега да видим тайно ръкостискане ли ще е, специфично поклащане на глава, или просто всеки да вземе най-хубавия си магнит, и гордо да го носи във високо вдигната ръка. 1
Фил Публикувано: 19 април, 2013 Публикувано: 19 април, 2013 Как ще се разпознаем? по баджовете Ето един за теб :D 3
Tedy Публикувано: 19 април, 2013 Публикувано: 19 април, 2013 В един друг форум като си правим срещи си лепим етикети на блузата с ника. Лесно и отработено, но трябва да се купят бели етикети и маркер, всеки да си надписва и лепи. П.П. Главата ми гръмна от китайски имена Цин, Мин, Джун и Зян. Помооооощ...
гост Публикувано: 20 април, 2013 Публикувано: 20 април, 2013 Ма, селска работа! Ще лепите етикети! Казах ви да се издокарате в един стилен жълт бански, ма вие: ТЦ, та ТЦ! Аз на срещи с лепенки не идвам! 1
Tedy Публикувано: 20 април, 2013 Публикувано: 20 април, 2013 Ма, селска работа! Ще лепите етикети! Казах ви да се издокарате в един стилен жълт бански, ма вие: ТЦ, та ТЦ! Аз на срещи с лепенки не идвам! И като се съберем всички с жълти бански как ще се различаваме кой кой е? По нюанса на жълтото? 1
Костов Публикувано: 21 април, 2013 Публикувано: 21 април, 2013 Имам предложение как да се познаете. Нека всеки носи умален макет на любимия си самолет с надписано име на него и да си бръмчите с тях из ресторанта :D Масите може да ги ползвате за летища. На следващата среща на която се надявам да присъствам обещавам да дойда с любимия ми Boeing 747 с надпис Kostov Air :D 1
Polina Публикувано: 21 април, 2013 Публикувано: 21 април, 2013 (редактирано) Аз пък мисля, че който прави резервацията, може да помоли в заведението освен традиционния надпис Reserve да сложат и надпис МАГЕЛАНЦИ и така няма да има ни най-малък проблем за разпознаване.. или пък просто като отиде и седне на масата самия той да сложи някой разпечатан лист с подходящия надпис-дали ще е Магеланци, дали ще е макет на самолет, квот си избере Редактирано 21 април, 2013 от Polina 1
Elena Публикувано: 21 април, 2013 Публикувано: 21 април, 2013 Добре де, така или иначе всички знаем как изглежда Георги. По него ще се ориентираме коя е групата на магеланци, а останали ще се запознаем на място. Пък ако се наложи той ще стърчи известно време прав, за всеки случай
Фил Публикувано: 21 април, 2013 Публикувано: 21 април, 2013 Да не повярва човек :D - тук в тоз форум има хора който са обиколили не знам колко пъти света, има бродили из африкански и южноамерикански джунгли, има кръстосвали из дебрите на Азия, има стъпили на Антарктида - и сега остава една сбирка на пъпа на София да ни затрудни :D :D :D
Георги Публикувано: 21 април, 2013 Автор Публикувано: 21 април, 2013 Ма голямо философтване му ударихте! Ще пусна по какъв начин ще съм облечен, ще се постарая да има табелка на масата, ще гледам да съм там от рано, ще се намерим. Просто е трудно тия детайли да са налични седмица предварително 2
Еmilia Публикувано: 22 април, 2013 Публикувано: 22 април, 2013 След като се записах в погрешната тема, да се отразя и тук 1
Adinko Публикувано: 22 април, 2013 Публикувано: 22 април, 2013 Ма голямо философтване му ударихте! Ще пусна по какъв начин ще съм облечен, ще се постарая да има табелка на масата, ще гледам да съм там от рано, ще се намерим. Просто е трудно тия детайли да са налични седмица предварително Аз викам с жълтия бански! Всички веднага ще те познаем! Мисля, че най-лесно ще е като се направи резервацията да кажеш на твое име ли е или на Магеланци, примерно, и всеки като влезе в заведението и като каже за коя резервация е, сервитьорката ще му покаже масата.
Hayasko Публикувано: 22 април, 2013 Публикувано: 22 април, 2013 Аз за съжаление няма да мога да присъствам, надявам се на някоя от следващите сбирки да дойда
гост Публикувано: 22 април, 2013 Публикувано: 22 април, 2013 Като гледам как сте се притеснили дали ще се познаете и откриете, искам да предупредя: някой да не вземе да се качи на връх Шипка в Стара планина!!! Срещата е в София, в заведение "О, Шипка!" 2
wilks Публикувано: 22 април, 2013 Публикувано: 22 април, 2013 Като гледам как сте се притеснили дали ще се познаете и откриете, искам да предупредя: някой да не вземе да се качи на връх Шипка в Стара планина!!! Срещата е в София, в заведение "О, Шипка!" Е ти направо ги упъти с това "в София". В София има поне 4-5 ресторанта "О!Шипка" в различните краища на града. :D 2
Препоръчани мнения