Прескочи до съдържание

Европа - Бразилия ~250 €

Препоръчани мнения

Като цяло ултра промоцията е отлетяла и все още се намират по-ниски цени , но с много неудобни часове и допълнителни прекачвания.

Все пак цените и сега са много по-ниски от нормалните  , и е въпрос на време иберийците да пуснат нова промоция - предполагам още наесен.

Ако остане "дупката"  при всяка истинска промоция ще се радваме пак на същите цени  :)

Редактирано от stenk
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Ха, и по-малко ли е можело? Това си седи от сутринта рано така.

Аз пробвах да го разбия с престой в Мадрид на връщане, за да спестя полета до Брюксел, ама не става. Нито да обърна посоката, та да има вътрешен полет накрая... Та ще трябва всичките полети да се летят, ако си с багаж.

Връзка към коментар

Това можеше за около 

Ха, и по-малко ли е можело? 

Вчера точно това  беше около 280 евро - най-евтината възможна комбинация от цялата промоция.

За по времето на карнавала в Рио (който ще е от 13 до 18 февруари 2015)  все още има - току що си взех билет за 285 евро Барса- Сао Пауло- Брюксел 11-21.02.2015 

Погледна ли цените на хотелите  :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

на цялото ми тръткане дали да си купя билет или да не си купя и ако "да" дали да е за ЧРД или за карнавала - тая цена ми е тамън :) особено като я хванах в последния момент (точно сега цените не са това което бяха :)

и дам...погледнах ги цените на хотелите :) и на хостелите също :)  така или иначе няма да подскачам из Рио по времето на целия карнавал , така че все ще оживея и след Бразилия :) 

Редактирано от petia_a_z
  • Харесвам 5
Връзка към коментар

Успях да си взема билет за март.

Барселона-Сао Пауло + Игуасу-Брюксел // 350 евро

В крайна сметка ще се фокусирам само върху Бразилия, Перу отпадна.

Специални благодарности на captain_oveur :)

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Все още има ниски цени:

2014-08-27_11-12-42.png

По ония сайтове, които искат специални кредитни карти може и по-евтино да излезе, но аз лично нямам нерви да ровя.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Все още има ниски цени:

2014-08-27_11-12-42.png

По ония сайтове, които искат специални кредитни карти може и по-евтино да излезе, но аз лично нямам нерви да ровя.

И на мен ми излизаха сутринта , но само кеширани.

На последната страница при резервацията вече скачаха значително.

Връзка към коментар

Опасявам се, че целия купон Испания-ХХХ-Брюксел свърши.

Всичко ми се тарифира вече барабар с липсващите към 350Евро гориво.

Да, цените вече наистина не излизат.

Явно извадих голям last-minute късмет... Взех билетите само преди 4 часа от Expedia, които светкавично пратиха потвърдени e-tickets.

YEY  :sungum:

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Ниските цени с изпуснатата горивна такса ги имаше някъде повече от месец ( появиха се към 26 юли) и си стояха непроменени до оня ден.

При промоцията която Iberia пуснаха съчетано с изпуснатата такса цените стигнаха дъното последните три дни.

От днес обаче не само , че промоцията свърши ами са начислили вече и горивните такси , та ги няма и традиционно ниските цени от последният месец.

Ще дам пример с един конкретен полет за едни и същи дати :

BCN-EZE  / GIG-BGU 

Нормална цена : 720 евро

Нормална дълго налична цена с изпуснати такси : 448 евро

Цена при промоцията съчетана с изпуснатите такси : 328 евро

Простата аритметика показва , че в случая тия такси са 720-448 =  272 евро за този маршрут.

Жоро я погледни колко е сега цената на твоя полет да видим колко такса е спестена там ?

Редактирано от stenk
Връзка към коментар

Жоро я погледни колко е сега цената на твоя полет да видим колко такса е спестена там ?

Маршрутът Барселона-Сао Пауло / Игуасу-Брюксел ми излезна $467 (354 евро). В момента цената е $918 (697 евро). Разликата от 343 евро явно е горивната такса.

Аз съм двойно доволен защото билета ми включва и отсечката Игуасу-Сао Пауло, която ако се купуваше отделно излизаше по-скъпо.

Редактирано от Георги Матеев
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

600 евро е в момента, т.е. с 340 отгоре. От матрицата ей това е горивната такса по тоя билет в момента:

IB YQ surcharge (YQ) €362.00

Т.е. почти цялата е падала, което рядко се случва, в повечето случаи е около 50%.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Като начало почни да говориш ... заряза Мавриций заради Рио ли ?

Сори, бях забравил да отговоря.

Да, нещо такова се получи... С тази неочаквана "промоция" Бразилия рязко ми изяде бюджета за Мавриций/Сейшелите. Ама и на тях ще им дойде времето, няма да избягат :)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

на цялото ми тръткане дали да си купя билет или да не си купя и ако "да" дали да е за ЧРД или за карнавала - тая цена ми е тамън :) особено като я хванах в последния момент (точно сега цените не са това което бяха :)

и дам...погледнах ги цените на хотелите :) и на хостелите също :)  така или иначе няма да подскачам из Рио по времето на целия карнавал , така че все ще оживея и след Бразилия :)

За времето на карнавала си подсигурете нощувките отрано, дори да не сте в Рио, защото цяла Бразилия пътува тогава. И в последния почивен ден не пътувайте към Рио или Сао Пауло по пътищата, задръстванията са целодневни.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

А, навиването определено си го има... Само леко непланирано отлагане стана - вероятно за Декември 2015.

За времето на карнавала си подсигурете нощувките отрано, дори да не сте в Рио, защото цяла Бразилия пътува тогава. И в последния почивен ден не пътувайте към Рио или Сао Пауло по пътищата, задръстванията са целодневни.

Докога точно е карнавала?

Връзка към коментар

14-18 февруари е карнавала, ама очаквам много хора да се прибират и на 22.02, неделя

през ноември пътувахме последния ден на 3 дневен уикенд към Рио и така и не стигнахме, останахме да спим по пътя и продължихме после. То са 150 км плътно кола до кола към Рио. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Маршрутът Барселона-Сао Пауло / Игуасу-Брюксел ми излезна $467 (354 евро). В момента цената е $918 (697 евро). Разликата от 343 евро явно е горивната такса.

Аз съм двойно доволен защото билета ми включва и отсечката Игуасу-Сао Пауло, която ако се купуваше отделно излизаше по-скъпо.

Как така отсечката Игуасу - Сау Пауло , нали от Барселона кацаш в Сау Пауло и после се връщаш предполагам Игуасу-Сау Пауло-Брюксел ?

Връзка към коментар

Много добре си го навързал. Вътрешните полети из Бразилия не са много евтини, а така си гарантираш и прехвърлянето на багажа и връзките между полетите и супер цена.

За Игуасу си отдели поне два-три дена ^_^

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Как така отсечката Игуасу - Сау Пауло , нали от Барселона кацаш в Сау Пауло и после се връщаш предполагам Игуасу-Сау Пауло-Брюксел ?

Билет Барселона-Сао Пауло / Сао Пауло-Брюксел струваше 290 евро.

А билет Барселона-Сао Пауло / Игуасу-Сао Пауло-Брюксел - 354 евро.

Идеята е, че по този начин отсечката Игуасу-Сао Пауло ми излиза само 64 евро. А ако се купува отделно (същия полет на същата дата) цената му е 112 евро.

Iberia практически ми спести допълнително още 48 евро.

Много добре си го навързал. Вътрешните полети из Бразилия не са много евтини, а така си гарантираш и прехвърлянето на багажа и връзките между полетите и супер цена.

За Игуасу си отдели поне два-три дена ^_^

Да, точно, аз затова толкова се изкефих :)

За Игуасу мисля 4 нощувки / 5 дни. Даже се чудя дали да не отскоча набързо и до Парагвай и Аржентина за по половин ден.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

14-18 февруари е карнавала, ама очаквам много хора да се прибират и на 22.02, неделя

Аз съм през март, така че се разминавам с голямата лудница.

Страничен въпрос. Кое летище в Рио би препоръчал - Galeão (GIG) или Santos Dumont (SDU)? Колебая се до кое от двете да летя по трасето Сао Пауло-Рио, цените на билетите са почти еднакви.

Гледам, че SDU на практика е почти в града и може би ще е по-удобно по принцип?

Връзка към коментар

SDU e в града и по-близо до Копакабана и Ипанема, а и кацането е много красиво, разглеждаш цяло Рио отгоре

Eто тук има малко снимки от кацане на Santos Dumont http://magelanci.com/topic/1268-%D0%B4%D0%B0-%D0%B2%D0%B7%D0%B5%D0%BC%D0%B0%D0%BC-%D0%BB%D0%B8-dslr-%D1%84%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%82-%D0%B2-%D1%80%D0%B8%D0%BE-%D0%B1%D1%83%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D1%81-%D0%B0%D0%B9%D1%80%D0%B5%D1%81-%D1%81%D0%B0%D0%BD%D1%82/page-2#entry23867

Редактирано от neuromancer
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.