Прескочи до съдържание

Sky-tours.com - ниски цени на билети

Препоръчани мнения

Днес попаднах на един резервационен сайт, който не бях мяркал досега, и който не съм виждал да се коментира тук.

Става въпрос за http://www.sky-tours.com (да не се бърка с esky.bg)

Sky Tours привлече вниманието ми след като извади цена от 255 евро за еднопосочен билет Сао Пауло-Лима, като същевременно други сайтове искат за абсолютно същия полет от 450 до 800 (!) евро. Поразцъках и се оказа, че изпадат и други добри оферти.

Потребителските отзиви за Sky Tours са доста прилични и няма прекалено много негативни коментари (както беше с AirFastTickets например). Базирани са в Германия и оперират от няколко години. Интерфейсът им е доста приятен. Бих предположил, че сайтът е легитимен и безопасен, макар че все още не мога да го твърдя от личен опит.

Между другото южно африканската версия дава най-ниски цени. Пробвайте да смените държавата.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Изпреварил съм те :)

Ако ти се експериментира, потърси чилийско прокси или безплатен VPN и разгледай пак цените по авиокомпаниите ... доста сериозни изненади имало :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Изпреварил съм те :)

Ако ти се експериментира, потърси чилийско прокси или безплатен VPN и разгледай пак цените по авиокомпаниите ... доста сериозни изненади имало :)

Споменал си много незабележимо skytours, така че почти не се брои  :P

Иначе винаги съм готов за експерименти :) За номера с чилийското прокси знам, но също така има и друго. Цените за чилийски граждани наистина са значително по-ниски, но проблемът е, че са предназначени само за местния пазар. Когато букваш такава евтина "локална" тарифа авиокомпаниите обикновено искат да въведеш номер на чилийска лична карта. Четох, че допълнително те проверявали при чекиране на летището и ако не си чилиец те карали да доплащаш разликата до "западната" тарифа.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.