Прескочи до съдържание

Търся билет до Филипините

Препоръчани мнения

Здравейте!

Хайде сега , помагайте да намерим нещо по-евтино.

Всъщност билета не е точно до Филипините, но се надявам със заглавието да привлека повече внимание, понеже ми се струва по-екзотично.

Всъщност търся следните билети:

отиване  София - Сеул  на 16 ноември

връщане Хонг Конг - София на 17 декември

Пуснете мощните търсачки да видим какво ще излезе.

Засега най-евтино ми дават катарците - 1180 лв. = 600 евро

Тази цена ми се струва доста височка, сравнявайки я с октомврийските им промоции миналата година, и затова не купувам.

Варианта праз Дубай с WIZZ  и  CEBU  нещо не ме влече.

Връщането естествено може да е и през Истанбул, ако е достатъчно по-евтино.

Връзка към коментар

Без гъвкавост в датите, 590 Евро за полети с минимални прекачвания не са лоша цена.

580 евро във http://flugladen.de

Редактирано от macf1an
Връзка към коментар

Аз съм огледал всички околни дати и на тези дни цената е най-евтина, въпреки, че това е динамичен процес и това може да се промени. Все пак най-евтино е с катарците и май трябва да чакам техните промоции, но това е и доста рисковано да не скочат цените още повече

Връзка към коментар

Да, няма нищо по-интересно на околните дати, връщане в Истанбул спестява едно 20 евро, което естествено означава, че става по-скъпо. 580-600 евро между другото за такъв билет не е много зле, естествено 400 е по-добре, но такива рядко стават точно на датите, които планираш и искаш :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Аз бях свободен откъм дати, но тъй като почти всички бяха на еднакви цени, вече се вързах като купих доста от вътрешните полети, и така почти заковах датите. Единствено мога да играя отиването да не е до Сеул, а до Хонг Конг, и тогава вече не е open jaw,  a  return ticket  до Хонг Конг.  Миналата година имаше такива билети по 360 евро (голям съм оптимист), ама ще чакам.

Хонг Конг - Сеул ми е 80 Е.  Така, че София - Хонг Конг ме устройва 400-420 Е.

Абе искам далечния полет да го докарам към 500 евро. Сега е 600, може да стане и 700 с катарците, но тогава могат да се намесят и други авиокомпании...

Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.