Мали Публикувано: 30 август, 2014 Сподели Публикувано: 30 август, 2014 Здравейте Магеланци! Съвсем от скоро ви открих, но фитила ми за пътувания вече се подпали...благодарение на вас, на пътеписите, на красивите снимки...на всичко, което се случва тук. Чета ви, радвам ви се много. Чудесно е, че всички са добронамерени, помагат с идеи, знания, лично време.. и изобщо целия заряд е + Засега ще бъда повече консуматор на идеи и нуждаещ се от навигиране съфорумец...но знае ли човек-като понатрупам км. 4 Връзка към коментар
Sara Публикувано: 30 август, 2014 Сподели Публикувано: 30 август, 2014 Здравей,Мали! Добре дошла.Комитета по посрещане е рехав,защото се налива с бира в момента.Ако си от София отивай там.Виж темата. Радваме се че си тук. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 31 август, 2014 Сподели Публикувано: 31 август, 2014 Комитета по посрещането се събуди, добре дошла 1 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 31 август, 2014 Сподели Публикувано: 31 август, 2014 Добре дошла, добре дошла... Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 1 септември, 2014 Сподели Публикувано: 1 септември, 2014 Добре дошла. За момент си помислих, че темата е за държавата Мали и си викам- Я, ентусиасти, а то каква била работата 1 Връзка към коментар
Мали Публикувано: 7 септември, 2014 Автор Сподели Публикувано: 7 септември, 2014 Благодаря на Комитета за топлото посрещане От София съм, непременно ще прочета и тази "бирената" тема..... Имах наскоро рожден ден и си подарих една дъждовна Лефкада...та вече съм на лице. Още веднъж благодаря за посрещането...не мога да спра да ви чета бе хора...страхотни сте... 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега