Прескочи до съдържание

София - Лондон през октомври

Препоръчани мнения

Аз сега гледам за нискотарифни билети София - Лондон - София, за октомври/ноември и под 200лв. не ми падат с един ръчен 10кг. и половин чекиран багаж. (ще пътувам с приятелка и мислим да си поделим големият куфър)...

Цъъъъ, изпуснахме. :O  :wacko:

Връзка към коментар

За ноември виж Бритиш еъруейс, имат цени по 54 евро в едната посока. Стига да има за твоите дати де.

ПП Е то пак толкова излиза, пък и БА са въвели тарифи без багаж...

Редактирано от neuromancer
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Благодаря ви за информацията (нова съм в занаята), досега винаги друг се е занимавал с техническата част на пътуванията ми.

През официалните сайтове на БРИТИШ и БЪЛГАРИЯ ЕЪР ли гледате?

На мен през скайскенер, като отворя на скалите, където уж можеш да си избереш най-добрите дата+цена ми излиза 113-123лв. Но докато стигна до сайтА на Уиз еър изведнъж цената на билета без багаж и без дискаунт карта става около 160лв.

През още няколко сайта цените бяха сходни.

В интерес на истината Уиз имат удобни часове за излитане за да си оптимизирам екскурзията, затова наблегнах на тях в търсенето.

Връзка към коментар

Може на сайтовете на компаниите, а може и през форума - горе в менюто Резервации -> Самолетни билети и действаш. Може да има малки разлики в цените спрямо компаниите ако таксата за издаване на билет е различна.

Връзка към коментар

София - Лондон - София с Бритиш за 147,55EUR. Без да търся най-евтината опция и точно за датите, които ми трябваха. Доста прилично, мисля. 

Девойката с която ще пътувам, буукваше успоредно с мен и след края на резервацията получи СМС за транзакцията - 147,55USD, с левова равностойност... 219,55лв. Това какво трябва да означава?  <_<

Ps. Не помня какво отбелязах относно собствеността на картата за разплащане, много ли ще бъде драматично ако не съм щракнала на правилното?

Връзка към коментар

Означава, че 147,55 $ са блокирани по сметката.

След няколко дни ще дръпнат 147,55 евро и ще освободят сумата в долари. Може да мине време, докато ги отблокират, но ще стане.

Редактирано от Надя
Връзка към коментар

Ps. Не помня какво отбелязах относно собствеността на картата за разплащане, много ли ще бъде драматично ако не съм щракнала на правилното?

Aко картата не е твоя трябва да отбележиш , че не си собственикът , но не знам дали British искат да представиш кредитната карта с която си направила плащането.

Връзка към коментар

Аз не помня да са ми искали картата, ама ако не е проблем, за всеки случай я носете (доколкото разбирам не знаете дали сте цъкнали, че собственика пътува)

Връзка към коментар

Хубавото е , че British имат представителство в България и ако съм аз ще се обядя да попитам по телефона за да съм напълно спокоен :

British Airways

телефон: (02) 954 7000; (02) 937 3111
факс: (02) 954 8000

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.