Биксбит Публикувано: 7 септември, 2014 Сподели Публикувано: 7 септември, 2014 Предлагам тук да показваме всичко свързано с водата - от интересния чучур утоляващ жаждата до вълната на бедствието. Започвам с една малка каскада, на която има и действащ над 100 години ВЕЦ - Царска Бистрица. Следват езера край Мусала Малък водопад - Врабчански. Намира се по пътя между гр. Трън и гр. Драгоман До водопадчето има и малка чешмичка. Интеренсното е, че до нея имаше пълна купа с монети. Не би трябвало, но се изненадах, че са минали 200-300 човека измежду които нито един крадец. Мед ми капе на душата в такива моменти, въпреки белеещия се тук-там боклук. Следват Крушунските водопади. Много красиво място Да преминем по дървен мост над река Ерма край ждрелото. И за финал да утолим жаждата от един вековен бор в Боровец 7 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 7 септември, 2014 Сподели Публикувано: 7 септември, 2014 (редактирано) Езерото в Старозагорските минерални бани Водни лилии в същото езеро. Или както каза дъщеря ми когато ги видя за пръв път - Я, на жабата листото Редактирано 7 септември, 2014 от Костов 6 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 8 септември, 2014 Сподели Публикувано: 8 септември, 2014 Ето и от мен една снимка - Боянския водопад: 5 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 8 септември, 2014 Сподели Публикувано: 8 септември, 2014 Да хвана май някой ден камерата, докато съм във Велинград и да снимам всички чешмички, включително изворчето с врялата вода, сигурно в момента опашката за варене на компоти е прилична Ще гледам да се включа с някой и друг язовир после, но там Теди е баш експерта. 1 Връзка към коментар
noshtna_ptica Публикувано: 8 септември, 2014 Сподели Публикувано: 8 септември, 2014 От мен - Чаирските езера 7 Връзка към коментар
noshtna_ptica Публикувано: 8 септември, 2014 Сподели Публикувано: 8 септември, 2014 И Рупите, за който още не се е изкъпал там 1 Връзка към коментар
mu_ry Публикувано: 8 септември, 2014 Сподели Публикувано: 8 септември, 2014 хайде и от мен Банско Мусаленското езеро на път за Мусала водопада в Карлово Рилските езера Ботевград Костенски водопад 3 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 8 септември, 2014 Сподели Публикувано: 8 септември, 2014 mu_ry ме изпревари, но понеже един час търсих снимки, та ще си пусна и моите. "Бъбрека": И поглед отблизо: Мусаленско езеро: И чешмичка на Витоша: 1 Връзка към коментар
Gamina Публикувано: 8 септември, 2014 Сподели Публикувано: 8 септември, 2014 Езера да искате Урдини в Рила: Горно Брезнишко, Пирин Валявишки и Превалски /Пирин/ от Типиците: на едно от Превалските /Пирин/ Горно Газейско още в лед /Пирин/ Страшното, Рила, прясно замръзнало: 8 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 8 септември, 2014 Сподели Публикувано: 8 септември, 2014 от сканирането малко са избягали цветовете, но не ми се занимава едно от Смолянските езера Каньонът на водопадите Копренската пътека 8 Връзка към коментар
ElenaS Публикувано: 12 септември, 2014 Сподели Публикувано: 12 септември, 2014 Страхотни снимки neuromancer Опитах се да кача няколко и аз от последното ми ходене на "Каньона на водопадите" и Смолянските езера, но уви нещо се прецака! Уникално място! Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 1 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 1 октомври, 2014 И аз да се включа с няколко снимки в темата: река Янтра при Велико Търново. Един от многото водопади на ............ река вливаща се в Дряновската река близо до Дряновския манастир Дряновската река при Трявна. Поточе в двореца в Балчик. Язовир "Копринка" Фонтанът на Нептун и Меридиана в Евксиноград. П.П.За сега толкова,като намеря из архивите още ще пусна и тях. 2 Връзка към коментар
Биксбит Публикувано: 19 април, 2015 Автор Сподели Публикувано: 19 април, 2015 Ето и едно езеро, което няма да намерите на нито една карта - Кремиковското. Това всъщност е рудник Кремиковци днес. Растат върби и тополи, крякат жаби, плуват риби, летят патици. Еее, има и незаконно сметище, но съм му обърнал гръб. 2 Връзка към коментар
Биксбит Публикувано: 12 юли, 2015 Автор Сподели Публикувано: 12 юли, 2015 Тези като мен, които още не са стигнали до Исландия могат да видят гейзер и по-наблизо - в Сапарева баня. Най-горещия в континентална Европа +103 градуса. Само на няколко километра от врящия гейзер са ледниковите рилски езера, едното от които и в средата на юли е в сняг и лед. 4 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега