jennie Публикувано: 7 септември, 2014 Сподели Публикувано: 7 септември, 2014 (редактирано) Търся възможно най-добрата оферта за двупосочен билет София - Виена. Датата на тръгване е фиксирана на 26 ноември 2014, а връщането - мислех да е на 30 ноември, но пък може да е и на следващия ден, 1 декември, доколкото понеделник обикновено е по-изгоден ден за самолетни пъутвания. Приемам, разбира се, и предложения за трансфери. Двама сме, бях се настроила за обща цена не повече от 250 евро с един чекиран багаж, но нещо май няма да се получи. Малко е късно вече за варианти, но знам ли и аз... Мисля, че имам нужда от консултация, за която предварително благодаря. :-) Редактирано 7 септември, 2014 от jennie Връзка към коментар
pamelanb Публикувано: 7 септември, 2014 Сподели Публикувано: 7 септември, 2014 (редактирано) В сайта на австрийците има оферта, която малко надхвърля това, което сте предвидили, но е на същите дати и удобни часове. Цената е 146.61 евро 26.11 - 13:40 - 14:20 30.11 - 15:15 - 17:50 Редактирано 7 септември, 2014 от pamelanb Връзка към коментар
Георги Публикувано: 8 септември, 2014 Сподели Публикувано: 8 септември, 2014 Няма кой знае какво мислене по тази дестинация като цяло, ето го календара за околните дати от trip.bg, Austrian и Bulgaria Air летят директно, Air Serbia ще са с прекачване. Харесай си билет, после го провери и в сайта на авиокомпанията дали няма да е 1-2-4-5 евро по-евтин. Възможни са и комбинации с лоу костове, но с добавяне на куфар не излизат рентабилно, а и са до Братислава, което си е още път и разходи до Виена. Като сте само 3 дни там не е добра идея 2 да ги прекарвате в път Връзка към коментар
jennie Публикувано: 8 септември, 2014 Автор Сподели Публикувано: 8 септември, 2014 (редактирано) Благодаря за отговорите! И аз забелязах, че няма особено мислене по тази дестнация, но после реших да попитам дали не пропускам нещо. (Нямам много практика с търсачки от рода на trip.bg.) Явно ще е Austrian на тази цена, часовете са удобни наистина. Редактирано 8 септември, 2014 от jennie Връзка към коментар
Препоръчани мнения