Прескочи до съдържание

София - Виена - София


Препоръчани мнения

Търся възможно най-добрата оферта за двупосочен билет София - Виена. Датата на тръгване е фиксирана на 26 ноември 2014, а връщането - мислех да е на 30 ноември, но пък може да е и на следващия ден, 1 декември, доколкото понеделник обикновено е по-изгоден ден за самолетни пъутвания. Приемам, разбира се, и предложения за трансфери.

 

Двама сме, бях се настроила за обща цена не повече от 250 евро с един чекиран багаж, но нещо май няма да се получи. Малко е късно вече за варианти, но знам ли и аз... Мисля, че имам нужда от консултация, за която предварително благодаря. :-)

Редактирано от jennie
Връзка към коментар

В сайта на австрийците има оферта, която малко надхвърля това, което сте предвидили, но е на същите дати и удобни часове. Цената е 146.61 евро

 

26.11 - 13:40 - 14:20

30.11 - 15:15 - 17:50

Редактирано от pamelanb
Връзка към коментар

Няма кой знае какво мислене по тази дестинация като цяло, ето го календара за околните дати от trip.bg, Austrian и Bulgaria Air летят директно, Air Serbia ще са с прекачване. 

 

2014-09-08_12-55-38.png

 

Харесай си билет, после го провери и в сайта на авиокомпанията дали няма да е 1-2-4-5 евро по-евтин. 

 

Възможни са и комбинации с лоу костове, но с добавяне на куфар не излизат рентабилно, а и са до Братислава, което си е още път и разходи до Виена. Като сте само 3 дни там не е добра идея 2 да ги прекарвате в път :)

Връзка към коментар

Благодаря за отговорите!

 

И аз забелязах, че няма особено мислене по тази дестнация, но после реших да попитам дали не пропускам нещо. (Нямам много практика с търсачки от рода на trip.bg.) Явно ще е Austrian на тази цена, часовете са удобни наистина.

Редактирано от jennie
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.