G.D Публикувано: 7 септември, 2014 Сподели Публикувано: 7 септември, 2014 Здравейте! Предстои ми за първи път да организирам подобно за мен далечно, екзотично и неочаквано пътуване, а именно до Азия Пътувам на близки до България разстояния и с организирани екскурзии. Но реших най-после да пробвам нещо по-вълнуващо, което отлагах дълго време. Приемете го така - имам страх от неизвестното и непланираното и искам да го превъзмогна с тази обиколка ... с начало Радвам се, че има толкова много освободени и пътуващи хора като вас тук 6 Връзка към коментар
Plovdivian Публикувано: 8 септември, 2014 Сподели Публикувано: 8 септември, 2014 Всяко начало е трудно. Ама веднъж като заметне човек чепика, и забравя да се спре после цял живот. А твоето начало си е баш направо в дълбокото 3 Връзка към коментар
ElenaS Публикувано: 8 септември, 2014 Сподели Публикувано: 8 септември, 2014 Здравей, Мисля си, че лесно ще преодолееш този така наречен страх, веднага щом започнеш да планираш пътешествието си! Попътен вятър! 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 8 септември, 2014 Сподели Публикувано: 8 септември, 2014 Тая тема ще си я пазиш като историческа справка, да си видиш след време колко безмислен е бил тоя страх 1 Връзка към коментар
G.D Публикувано: 8 септември, 2014 Автор Сподели Публикувано: 8 септември, 2014 Благодаря за окуражаването Мисля, че вече отказване няма, само да купя пърия билет... 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега