Прескочи до съдържание

София - Амстердам - София

Препоръчани мнения

Дайте едно рамо при търсене на най-добрите билети за:

Дестинация: София - Амстердам - София

Билети: 2 бр.

Фиксирани дати: 20.03.2015 г. - отиване и 23.03.2015 г. - връщане

По възможност ранен полет с пристигане в Амстердам не по-късно от 15:00 часа и късно прибиране с тръгване от Амстердам не по-рано от 14:00 ч.

На този етап изключвам Bulgaria Air от търсенето поради случилото се преди две седмици, както и заради прекалено ранния полет на връщане от Амстердам.

Връзка към коментар

С тези условия ей това е най-подходящото, което намирам аз в trip.bg:

2014-09-09_22-02-22.png

В официалния сайт не излиза на тая цена, не е наличен най-ниския клас. Според мен с оглед на ограниченията ти, под 200 евро е добра цена. България Ер за същите дати е 167 евро, но в твоя ден го няма вечерния полет и не става...

Връзка към коментар

И аз това гледах днес като най-подходящо в конкретния случай, дори може да отскочим до Франкфурт, че Тити не е била там. Казваш, да не го мисля много, а да купувам...

Връзка към коментар

Ми...аз на всички казвам да не се купува по-рано от половин година предварително, ама в тоя конкретен случай не мисля, че има за какво да се чака, цените поне до Амстердам ги следя редовно и това е общо взето добра цена. Има и по-евтини, но се почват компромиси със часове, дълги прекачвания и т.н. 

Риск е евентуално да сменят разписанието до тогава, но и Луфтханза и австрийците (които са си пак луфтханза) имат достатъчно много полети дневно и ще те пренасочат без проблеми. 

При положение, че си толкова стриктен и с дати, и с часове, според мен взимай. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Извинявам се, че се намесвам в тема, в която не съм силен, но тъй като и аз се оглеждах за полети до Амстердам следя диалога тук. За Луфтханза мога само да вметна едно на ум, че през около 5 месеца имат поводи за стачки. Не е нещо предвидимо за съжаление, но мен ме кара неприятно да настръхвам.

Връзка към коментар

Извинявам се, че се намесвам в тема, в която не съм силен, но тъй като и аз се оглеждах за полети до Амстердам следя диалога тук. За Луфтханза мога само да вметна едно на ум, че през около 5 месеца имат поводи за стачки. Не е нещо предвидимо за съжаление, но мен ме кара неприятно да настръхвам.

То това със стачките важи за кажи речи всички големи превозвачи в Европа. И при Ер Франс, и при Алиталия стачките са регулярно явление. На наземния персонал по големите летища също се случва... няма как да го предвидиш, и дори в този случай е пак добре да се избират авиокомпании с по много полети дневно като Луфтханза и Остриан, биха били доста по-гъвкави при подобни проблеми. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Правих го тази пролет с Луфтханза до Амстердам и цените ни бяха пак толкова някъде, нищо че ги купихме месец по рано, но никакви грижи с полетите, ние се прехвърляхме през Мюнхен.

Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.