Iva_a Публикувано: 11 септември, 2014 Сподели Публикувано: 11 септември, 2014 Привет! Съвсем спонтанно решихме да се метнем до детето в Шотландия в понеделник. Гледам обратен билет на KLM, на който няма багаж и е уточнено, че се доплаща 15 евро преди датата на заминаване и 30 евро на датата. Това за всякакъв багаж ли важи? Имам ли право на някакъв багаж фор фри? Връзка към коментар
Мрън Публикувано: 11 септември, 2014 Сподели Публикувано: 11 септември, 2014 Фор фри само ръчен. Аз така от недоглеждане един път точно от Шотландия си платих за куфара (билетът беше KLM в едната посока и АФ в другата: при АФ беше включено в цената и нали са на един билет и един консорциум и не са нискотарифни, та хич не се загледах). 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 11 септември, 2014 Сподели Публикувано: 11 септември, 2014 Привет! Съвсем спонтанно решихме да се метнем до детето в Шотландия в понеделник. Гледам обратен билет на KLM, на който няма багаж и е уточнено, че се доплаща 15 евро преди датата на заминаване и 30 евро на датата. Това за всякакъв багаж ли важи? Имам ли право на някакъв багаж фор фри? Кабинен багаж си е безплатен, там с ограниченията които имат. Това е за чекиран куфар, който ще е в багажното 1 Връзка към коментар
Iva_a Публикувано: 11 септември, 2014 Автор Сподели Публикувано: 11 септември, 2014 Кабинен багаж си е безплатен, там с ограниченията които имат. Това е за чекиран куфар, който ще е в багажното Да, моя билет е същия - КЛМ и АФ. Ясно, много ти благодаря! Ще сме с ръчен само. Връзка към коментар
Iva_a Публикувано: 11 септември, 2014 Автор Сподели Публикувано: 11 септември, 2014 Skyscanner ме прехвърля на Bravofly като най-изгоден вариант. Да се доверя ли да купя през тях билет? Връзка към коментар
wilks Публикувано: 11 септември, 2014 Сподели Публикувано: 11 септември, 2014 Skyscanner ме прехвърля на Bravofly като най-изгоден вариант. Да се доверя ли да купя през тях билет? Довери се. Аз вчера за пореден път пазарувах през тях. Вече имам няколко билета, купени от там. Все още не съм ги летял, де. Естествено никога не може да се даде 100% гаранция. Но ми изглеждат напълно коректни. При тях особеното е това, че като букнеш желания билет, ти пращат уведомително писмо, че заявката е приета от тях, изпратена до съответната авиокомпания, и чакат отговор от нея. Обикновено до час, след като вече са получили потвърждението, ти пращат PNR код и номер на E-ticket. Също и потвърждние в смс. Другият хубав момент е, че често ти дават отстъпка, и през тях билетите са с 8-10 евро по-евтини, отколкото на самия сайт на авиокомпанията. Но има такса за плащане с карти. Само с MasterCard debit няма такса. Може да платиш и с чужда обаче, няма условие да е лично твоята карта Вчера по този начин спестих доста прилична сума. Връзка към коментар
Iva_a Публикувано: 11 септември, 2014 Автор Сподели Публикувано: 11 септември, 2014 Довери се. Аз вчера за пореден път пазарувах през тях. Вече имам няколко билета, купени от там. Все още не съм ги летял, де. Естествено никога не може да се даде 100% гаранция. Но ми изглеждат напълно коректни. При тях особеното е това, че като букнеш желания билет, ти пращат уведомително писмо, че заявката е приета от тях, изпратена до съответната авиокомпания, и чакат отговор от нея. Обикновено до час, след като вече са получили потвърждението, ти пращат PNR код и номер на E-ticket. Също и потвърждние в смс. Другият хубав момент е, че често ти дават отстъпка, и през тях билетите са с 8-10 евро по-евтини, отколкото на самия сайт на авиокомпанията. Но има такса за плащане с карти. Само с MasterCard debit няма такса. Може да платиш и с чужда обаче, няма условие да е лично твоята карта Вчера по този начин спестих доста прилична сума. Благодарности! Чаках с нетърпение съвет, че съм стигнала до плащането Купувам за понеделник, ще споделя как е минало. Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 11 септември, 2014 Сподели Публикувано: 11 септември, 2014 Skyscanner ме прехвърля на Bravofly като най-изгоден вариант. Да се доверя ли да купя през тях билет? Само да вметна и аз - купувал съм около 10 билета от Bravofly, всичките са летяни без никакъв проблем. Компанията е ОК. 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 11 септември, 2014 Сподели Публикувано: 11 септември, 2014 Внимавай само да не излезе дебело, ако нямаш master card debit. Иначе това с изчакването преди издаване на билет е нормално, доста от сайтовете правят само резервация моментално, която се плаща след ръчно одобрение от служител, така че не е проблем. Връзка към коментар
Iva_a Публикувано: 11 септември, 2014 Автор Сподели Публикувано: 11 септември, 2014 Внимавай само да не излезе дебело, ако нямаш master card debit. Иначе това с изчакването преди издаване на билет е нормално, доста от сайтовете правят само резервация моментално, която се плаща след ръчно одобрение от служител, така че не е проблем. Мдаа, излезе...И в крайна сметка ги купих от добре известния Трип.бг. Здраве да е, вече съм в еуфория. Имам и букнати нощувки на доста добра цена и в крайна сметка съм доволна Благодаря ви за съветите, страхотни сте, както винаги. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега