Яничка Публикувано: 4 януари, 2019 Публикувано: 4 януари, 2019 (редактирано) Миналата година май месец паркингът на The Venetian беше безплатен и с @Desi75 там оставихме колата, за да разгледадеме Стрип-а пешеходно. Редактирано 4 януари, 2019 от Яничка
akair Публикувано: 4 януари, 2019 Публикувано: 4 януари, 2019 Зависи коя част на бутафорията ви е по-интересна. Ако оставите един възрастен с децата, може да се разходите от Venetian, през Flamingo, Ceaser's Palace, Bellagio, Paris, Planet Holywood, New York, Excalibur, Luxor и после имаше влакче до Mandalay Bay. наскоро четох новина, че хотелите във Вегас започват да правят паркингите безплатни. Не знам за 1-ия долар в ротативка, но можете да предложите алтернатива - някое шоу във Вегас - Дейвид Копърфийлд, О2 и другите циркови, някоя певица, ... Наистина много хора харесват пеещите фонтани на Bellagio. Песните са на 15 минути вечер и на 1/2 час през деня. Февруари е "зима" и не би трябвало да е твърде топло по стрипа. 2
annie_to Публикувано: 4 януари, 2019 Публикувано: 4 януари, 2019 10 hours ago, akair said: Ако оставите един възрастен с децата това не го разбрах? Децата не могат да посещават тези хотели или да ги оставим, защото трябва да се ходи пеша? Ако е заради ходенето - децата не са такъв проблем, защото ще ги возим с количка, ама майка ми няма с какво да я возим, а тя е на 78 години и доста се уморява. Мисля си, че понеже сме за 4 дена, ще можем всяка вечер да отидем с колата до някой хотел и да се разходим наоколо. Така да разгледаме най-интересните без да се уморяваме много. Ще видя и това влакче, за което казваш. През деня мисля да идем до Grand Canyon West, Hoover Dam и евентуално Valley of Fire, за което прочетох в тази тема (благодаря!).
Marusinka Публикувано: 4 януари, 2019 Публикувано: 4 януари, 2019 1 hour ago, annie_to said: това не го разбрах? Децата не могат да посещават тези хотели или да ги оставим, защото трябва да се ходи пеша? Ако е заради ходенето - децата не са такъв проблем, защото ще ги возим с количка, ама майка ми няма с какво да я возим, а тя е на 78 години и доста се уморява. Сигурна съм, че има предвид да ги оставите, заради вървенето пеш. Никъде няма ограничения за деца, просто не могат да се спират никъде в казината. 2
Травеолани Публикувано: 4 януари, 2019 Публикувано: 4 януари, 2019 преди 22 часа, annie_to каза: Ще ходим във Вегас за 4 дни другия месец. Майка ми ние е на гости и мечтата й била да пусне един долар във вегаска ротативка 🙂 Но не ми е ясно тия ротативки къде се намират? В хотелите ли или има някакви казина? Ние сме с две малки деца (на 3 и на 5г.) ще ни пуснат ли вътре? И как е най-удачно да разглеждаме Стрипа - с кола и да гледаме през прозорците или да спираме на определени хотели и да обикаляме пеша? Доколкото виждам е доста дълъг, дори и да не бяхме с деца и баба, които хич не обичат да вървят ;). В почти всички хотели има казина, така че където ви хареса може да играете на ротативка. С децата може само да преминавате през казината, ние бяхме когато дърщеря ни беше на 3 и никой не ни направи забележка, но гледах да ги избягваме доколкото може. Стипа най-удачно се разглежда с ходене, иначе не си представям да гледате от кола - нищо няма да видите така. Пригответе са за много ходене и за малкото вземете количка. Може да го разделите на части и всеки ден различна част да разгледате. Ние сме били два пъти и и двата пъти хотелите бяха в централната част на Стрипа и бяха без казина. 1
akair Публикувано: 5 януари, 2019 Публикувано: 5 януари, 2019 Аз за децата мислех, че няма да издържат, но щом може да са с количка, всичко е ОК. Паркингите на хотелите обикновено са забутани отстрани/зад хотелите и има ходене от самия паркинг до стрипа. Не съм сигурен дали си заслужава да го разделяте на малки отсечки. Най-добре е да опитате с един хотел и да видите как ви понася. До West Rim, Hoover Dam и долината може би е добре да отидете преди обяд, когато нищо не се случва на стрипа Също така някои хотели имат климатизирани вътрешни галерии, през които можете да минете, ако ви притеснява жегата - напр от Балис, през Париж до Планет Холивуд има такава галерия. 1
DanieleS Публикувано: 27 август, 2019 Публикувано: 27 август, 2019 Вмъквам се и аз с въпросче по темата. Планираме с приятелка да си направим трипче по западното крайбрежие - кацане Сан Франциско, ЛА, Лас Вегас и отлитане от Сан Диего. Мислим за Лас Вегас да отделим 1 ден и 1 ден за Гранд каньон. Въпросът ми е дали ще ни стигне 1 ден за Вегас? В момента правя програмата и ми е доста интересно, но и много трудно, защото ние искаме повече да се забавляваме в градовете, а не толкова да разглеждаме паркове. Ще наемем кола и от Сан Франциско ще пътуваме по магистралата по крайбрежието. Предпочитаме повече места с плажове и транзитно през китни градчета.
akair Публикувано: 27 август, 2019 Публикувано: 27 август, 2019 20 minutes ago, DanieleS said: Въпросът ми е дали ще ни стигне 1 ден за Вегас? Краткият отговор е ДА. Стрипът се минава за 2-3 часа при много бавно ходене и влизане в 1/2та хотели. Ако искате да влезнете във всичките хотели, добавете още 2-3 часа. 🙂 Вечерно шоу - било то на певец, комедиант, маг, ... - още 2 часа Пригответе се за сериозно шофиране. Също вземете под внимание, че на немалко места ще имате такси за паркиране - особено СФ, ЛА, Вегас, градчетата в Силициевата долина. 1
DanieleS Публикувано: 27 август, 2019 Публикувано: 27 август, 2019 Благодаря, така си и мислех. Доста изчетох по темата за Калифорния, но сигурно ще възникнат и други въпросчета. Ще питам пак 🙂 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега