makler Публикувано: 15 септември, 2014 Сподели Публикувано: 15 септември, 2014 Здравейте имам следното питане във връзка с промоция на Miles & More до някои немски градове. Януари месец мога да отида до някой нов за мен градове в Германия - Хамбург, Бремен, Дрезден, Нюрнберг или Фридрихсхафен. Кой бихте избрали вие с оглед на това, че става въпрос за януари? Благодаря предварително. Връзка към коментар
Plovdivian Публикувано: 15 септември, 2014 Сподели Публикувано: 15 септември, 2014 Така или иначе, всички измежду които имаш избор не стават за тая част на годината, та в тоя ред на мисли зависи дали търсиш провинция, или космополитност. Аз лично бих избрал Хамбург, с резерви Бремен или Дрезден. Нюрнберг и Фридрихсхафен ги изключвам. Връзка към коментар
Hayasko Публикувано: 15 септември, 2014 Сподели Публикувано: 15 септември, 2014 Много зависи какво време ще улучиш. Аз съм бил в Хамбург началото на февруари, времето беше прекрасно за сезона. Не валеше, беше около 12-15 градуса през деня, само дето много духаше. Връзка към коментар
traveler Публикувано: 15 септември, 2014 Сподели Публикувано: 15 септември, 2014 Там винаги си духа.По това време на годината навсякъде може да случиш на лошо време.Може да съчетаеш Хамбург,Бремен,Любек. Връзка към коментар
rahan-le fils Публикувано: 15 септември, 2014 Сподели Публикувано: 15 септември, 2014 (редактирано) Във Фридрихсхафен съм бил през юни 2013 година. Намира се на езерото Бодензее или езерото Констанц.Спокойно, приятно градче с изглед към Алпите. През лятото може да се отиде с катамаран до остров Майнау-острова на цветята или до остров Линдау-има манастир. Може да се отиде пак с катамаран до Австрия-до Брегенц.Също и с катамаран до Романшорн, Швейцария и оттам с влак до Цюрих. Това направихме ние през лятото. През зимата сигурно е друго. Редактирано 15 септември, 2014 от rahan-le fils Връзка към коментар
makler Публикувано: 16 септември, 2014 Автор Сподели Публикувано: 16 септември, 2014 Благодаря на всички за отговорите. Май ще избера Фридрихсхафен заради Алпите и езерото. Връзка към коментар
Щастливеца Публикувано: 28 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 28 октомври, 2014 Някой може ли да ми каже, ако си купил онлайн билет за германските железници с фиксиран час и го изпуснеш имаш ли някаква алтернатива за следващия или просто си купуваш нов билет ? Връзка към коментар
БраниB Публикувано: 28 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 28 октомври, 2014 Някой може ли да ми каже, ако си купил онлайн билет за германските железници с фиксиран час и го изпуснеш имаш ли някаква алтернатива за следващия или просто си купуваш нов билет ? Зависи, ако е бил на промоция, не можеш, губиш билета, ано ако е на нормалната му цена, мисля че можеш, би трябвало да го пише в общите условия. Връзка към коментар
Щастливеца Публикувано: 28 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 28 октомври, 2014 Стандартна цена за онлайн покупка. Но при положение, че има разлика в цените за различните часове , не е логично да можеш да хванеш следващия според мен. Връзка към коментар
БраниB Публикувано: 13 декември, 2014 Сподели Публикувано: 13 декември, 2014 (редактирано) Стандартна цена за онлайн покупка. Но при положение, че има разлика в цените за различните часове , не е логично да можеш да хванеш следващия според мен. Не знам, защо съм пропуснала темата толкова време. По принцип в същата категория, не е проблем със следващия или друг влак. Разликата в цените е, или заради категорията на влака RE,RB, IC, ICE или заради времето по което пътуваш. Например сутрин между 6 и 9, и след обяд между 16 и 18 часа, има разни ограниченинения, но това е повече при абонаментни карти. Не знам, дали въпросът ти е още актуален, но ето по-изчерпателна информация, макар и на немски. http://www.bahn.de/hilfe/view/firmenkunden/de/erstatt_antrag.shtml Ако изпуснеш влака, а си имал запазено място, губиш мястото, но билета можеш да го ползваш за следващия. Редактирано 13 декември, 2014 от БраниB Връзка към коментар
makler Публикувано: 9 март, 2015 Автор Сподели Публикувано: 9 март, 2015 Искам само да докладвам: Днес се прибрах от уикенд пътуване София-Малмьо-Хамбург-Бремен и обратно.За Малмьо мисля, че тук е говорено много. Хамбург вчера с неговите 18 градуса нямаше как да не ме впечатли и сега най-интерсната част Бремен се оказа истинско скрито бижу. Гледайки статистиката съм посетил 130 града от които 10 в Германия и наистина трудно мога да кажа за друг град, че ме е впечатлита толкова архитектура, паркове и т.н. За мен този град е не само най-красивия в Германия, но и в Европа. С две думи горещо препоръчвам Бремен! 10 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега