Krisstini Публикувано: 15 септември, 2014 Сподели Публикувано: 15 септември, 2014 Здравейте, магеланци! Кавам се Кристина, на 29 години съм и се занимавам с дегустация на вино, продаване на вино от България и най-интересните винени места по света. Пътувам най-вече по работа, но за мен тя е едно от най-големите удоволствия Ще се радвам да споделя винени места с всеки, който се интересува, както и снимки и истории от други пътувания! 6 Връзка към коментар
georgikehayov Публикувано: 15 септември, 2014 Сподели Публикувано: 15 септември, 2014 Привет,чудесно ,и аз много обожавам вино,наи-вече червено,сподели някое място,интересно Връзка към коментар
Георги Публикувано: 15 септември, 2014 Сподели Публикувано: 15 септември, 2014 Хех, изглежда си намерила перфектния начин за съчетаване на полезното с приятното 1 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 15 септември, 2014 Сподели Публикувано: 15 септември, 2014 Привет и от мен.Ако се намери някое място за дегустации на скара и ракии-насреща съм. 5 Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 15 септември, 2014 Сподели Публикувано: 15 септември, 2014 Добре дошла! Кажи нещо за вината като професионалист. Само със скъпи марки ли се занимавате или дегустирате и 'народни' вина? Ако е второто, кажи някое вино което ти харесва и струва 10-тина лева, ще е любопитно за всички предполагам. Връзка към коментар
miropenkov Публикувано: 15 септември, 2014 Сподели Публикувано: 15 септември, 2014 Здравей и от мен. Можеш ли да препоръчаш някоя винарна край София? Връзка към коментар
Тони Публикувано: 15 септември, 2014 Сподели Публикувано: 15 септември, 2014 Вчера на летището във Фес яко препоти един служител във фри-шопа с разпит относно вината, които продават. От кой регион са и разни такива. Беше интересно, човека чак извади от склада непоказани по щандовете сортове. Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 15 септември, 2014 Сподели Публикувано: 15 септември, 2014 А вие сте дружки Връзка към коментар
Krisstini Публикувано: 16 септември, 2014 Автор Сподели Публикувано: 16 септември, 2014 Добре дошла! Кажи нещо за вината като професионалист. Само със скъпи марки ли се занимавате или дегустирате и 'народни' вина? Ако е второто, кажи някое вино което ти харесва и струва 10-тина лева, ще е любопитно за всички предполагам. Благодаря за посрещането Дегустираме всичко - и скъпи и "народни" вина. Няма да е честно да избера едно или две вина, но до 10-11 има много добри предложения и то български. Производители като Дамяница, Санта Сара, Меди Вали, Марян и много други правят все по-добри неща. Вчера на летището във Фес яко препоти един служител във фри-шопа с разпит относно вината, които продават. От кой регион са и разни такива. Беше интересно, човека чак извади от склада непоказани по щандовете сортове. днес го дегустирахме, беше изненадващо добро. Не нещо специално, но за толкова горещо и сухо място е направо забележително. И беше 8,50 евро. Сега вече ми е интересно какви ли са онези, по-скъпите, с които не ми се рискуваше, въпреки препоръките на препотения служител Здравей и от мен. Можеш ли да препоръчаш някоя винарна край София? Здравей около София за съжаление няма винарни, най-близките са до Благоевград и Сандански Орбелус, Вила Мелник, Логодаж, Дамяница, Капатово и много други Привет и от мен.Ако се намери някое място за дегустации на скара и ракии-насреща съм. Много хубава идея Слува се да организирам дегустации на уиски, също не е за изпускане 2 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 16 септември, 2014 Сподели Публикувано: 16 септември, 2014 Явно съм си карък-точно уиски не близвам. Връзка към коментар
Adriana Публикувано: 16 септември, 2014 Сподели Публикувано: 16 септември, 2014 Добре дошла и от мен Връзка към коментар
miropenkov Публикувано: 16 септември, 2014 Сподели Публикувано: 16 септември, 2014 Здравей и от мен. Можеш ли да препоръчаш някоя винарна край София? Имах предвид някоя къща за гости с хубави вина. Може и да не са нейно производство. Връзка към коментар
Djgeorgie Публикувано: 16 септември, 2014 Сподели Публикувано: 16 септември, 2014 Слува се да организирам дегустации на уиски, също не е за изпускане Добре дошла и от мен! Я кажи за уискито, че ми стана интересно. Кое предпочиташ? Аз във вината съм доста бос, обаче съм фен на уискито по принцип, макар, че пия рядко. Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 17 септември, 2014 Сподели Публикувано: 17 септември, 2014 Този форум, ако не си разбрала вече, е на 'анонимните алкохолици', обаче сме по прикритие 10 Връзка към коментар
maialearrosto Публикувано: 17 септември, 2014 Сподели Публикувано: 17 септември, 2014 Пиенето е толкова важно, че, странно, нито в училище се изучава, нито в семейството. Работа на всеки отговорен баща е да предаде на сина си богатството на алкохолните нюанси и философията на пиенето. Пиенето е мъдростта на вековете. Пиенето е и географско понятие, защото по един начин се пие в старопланинската Елена, дала поне по една свидна жертва в борбата с алкохола, друго е в Тоскана на хълмче край Монталчино или Сиена, трето - в хижа край пещерата Ледницата, където безподобния хижар Кольо Джибрата ще те опие със скоросмъртница, па после ще хване гайдата и ще те изстреля в космоса. А когато пийнеш в чужбина и объркаш квартирата, става весело, но когато объркаш жената - е, тогава става интересно... "Напълнете ми чашата", Наздраве с Челентано: http://vbox7.com/play:db37f8d3 4 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 17 септември, 2014 Сподели Публикувано: 17 септември, 2014 (редактирано) Добре дошла и от мен, Кристини И да се възползвам и аз от възможността за безплатна консултация Предлагат ли се на пазара истински "Мавруд" и "Керацуда" и ако да - от кои производители. Защо българските винопроизводители не наблягат на местни сортове като Мискет, Тамянка, Димят, Гъмза, Мавруд, Широка мелнишка, Памид, Рубин? Ако говорим за експорт, а и за туристите, посещаващи България - едва ли ще изненадаме чужденците с Мерло, Каберне и Сира, докато специфичните за района сортове би трябвало да предизвикат повече интерес. Или не е така? Редактирано 17 септември, 2014 от Фичо 1 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 17 септември, 2014 Сподели Публикувано: 17 септември, 2014 (редактирано) Имах предвид някоя къща за гости с хубави вина. Може и да не са нейно производство. Златен Рожен, препоръчвам го.. хем е уютно, хем и ракията/ виното са добри. Пък и тяхно производство. Добре дошла. Както Oshko, каза тук сме под прикритието на пътешествията, но инак употребяваме в не малки количества, особено на сбирки. Редактирано 17 септември, 2014 от Polina 1 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 18 септември, 2014 Сподели Публикувано: 18 септември, 2014 (редактирано) Ако е второто, кажи някое вино което ти харесва и струва 10-тина лева, ще е любопитно за всички предполагам. "Two oceans", Южна Африка Редактирано 18 септември, 2014 от captain_oveur Връзка към коментар
Duke Публикувано: 18 септември, 2014 Сподели Публикувано: 18 септември, 2014 Този форум, ако не си разбрала вече, е на 'анонимните алкохолици', обаче сме по прикритие Не съм останал с впечатление да сме под прикритие - за справки и записвания при Поли... 4 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 18 септември, 2014 Сподели Публикувано: 18 септември, 2014 (редактирано) Ошката имаше предвид под прикритието на нощта. Нелегални, един вид. Щото цяла нощ не лягат да спят, де, не за нещо друго Редактирано 18 септември, 2014 от captain_oveur Връзка към коментар
miropenkov Публикувано: 13 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 13 октомври, 2014 Златен Рожен, препоръчвам го.. хем е уютно, хем и ракията/ виното са добри. Пък и тяхно производство. Добре дошла. Както Oshko, каза тук сме под прикритието на пътешествията, но инак употребяваме в не малки количества, особено на сбирки. Благодаря за Златен Рожен, не съм отсядал в него, но Мелник е любима дестинация особено през есента. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега