ECC Публикувано: 15 септември, 2014 Сподели Публикувано: 15 септември, 2014 Отварям нова тема за наши срещи извън България.Започвам темата с една снимка след еднодневна разходка с корабче около Закинтос с Bai_Kolio.Искам да подчертая,че с него и семейството му не се бяхме срещали в България,но това не ни попречи да изкараме една хубава вечер и след това един цял ден заедно. 27 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 15 септември, 2014 Сподели Публикувано: 15 септември, 2014 Чакам сигнал от Красен дали е ОК да пусна нашата снимка от Холандия, когато ми бяха на гости Връзка към коментар
Plovdivian Публикувано: 15 септември, 2014 Сподели Публикувано: 15 септември, 2014 Ами айде, който има път към Мюнхен - да свирка.. 2 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 15 септември, 2014 Сподели Публикувано: 15 септември, 2014 Чакам сигнал от Красен дали е ОК да пусна нашата снимка от Холандия, когато ми бяха на гости Естествено,че е ОК!Нека всички видят,какви ребърца се сервират в Делфт! 6 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 15 септември, 2014 Сподели Публикувано: 15 септември, 2014 Ето една магеланска среща зад граница,но започнала на територията на България.Три прекрасни дни изкарани в компанията на bardon в Германия. Футбол,бира,бира и пак бира и разбира се Борусия Дортмунд. 20 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 16 септември, 2014 Сподели Публикувано: 16 септември, 2014 Естествено,че е ОК!Нека всички видят,какви ребърца се сервират в Делфт! Веднага! За съжаление вече не мога да приемам гости, и за още по-голямо съжаление въпросните ребърца не са ми под носа 21 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 16 септември, 2014 Сподели Публикувано: 16 септември, 2014 Тая бира в кани ли я сервират ? Връзка към коментар
maik Публикувано: 16 септември, 2014 Сподели Публикувано: 16 септември, 2014 и какви ребра самоооо!флинстоунските ряпа да ядат! Връзка към коментар
Георги Публикувано: 16 септември, 2014 Сподели Публикувано: 16 септември, 2014 Тая бира в кани ли я сервират ? Ами да ти кажа, не се занимаваш с глупости. Сядате 3-4 човека, поръчвате 4 пъти ребра и една кана и не се губи излишно време. и какви ребра самоооо! флинстоунските ряпа да ядат! Понеделник и четвъртък има промоция - неограничено количество, като си изядеш порцията може да поръчваш допълнително 4 Връзка към коментар
edbloom Публикувано: 23 декември, 2015 Сподели Публикувано: 23 декември, 2015 Понеже Емо Чакалов, ни отвори очите на Коледната магеланска среща, че има и такава тема,а и гледам , че все повече хора нападате Дианката за Бари. Ще ви изпреваря с една снимка от сърцето на един от любимите ми квартали в Барселона, Равал от преди 10 дни За първи път срещнах магеланец зад граница, дано не е за последен 17 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 23 декември, 2015 Сподели Публикувано: 23 декември, 2015 .... За първи път срещнах магеланец зад граница, дано не е за последен Мисля си, че само трябва да поискаш и ... не само ще срещнеш магеланци зад граница, но може и по пътя да сте заедно! 8 Връзка към коментар
Angelika Публикувано: 23 декември, 2015 Сподели Публикувано: 23 декември, 2015 Аз пък в последните 3 месеца на всеки полет се засичах с магеланец в самолета. Ухххх, що ли не се снимахме...и пак да ревна за ярък отличителен знак ! 2 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 23 декември, 2015 Сподели Публикувано: 23 декември, 2015 Как пък никой не дойде до Брюксел за времето, през което съм член на вашето чудно общество. А пък аз творя ли творя тук, с надеждата че все ще намамя някого да се завърти из мрачните и дъждовни белгийски земи. Докато се наканите и няма да съм тук. Или вече всички сте пили белгийска бира без мен. Само с Фичо се срещнах в един самолет, ама то беше преди да се включа във форума и благодарение на него съм тук. 8 Връзка към коментар
veseliache Публикувано: 23 декември, 2015 Сподели Публикувано: 23 декември, 2015 Как пък никой не дойде до Брюксел за времето, през което съм член на вашето чудно общество. А пък аз творя ли творя тук, с надеждата че все ще намамя някого да се завърти из мрачните и дъждовни белгийски земи. Докато се наканите и няма да съм тук. Или вече всички сте пили белгийска бира без мен. аз непременно ще ти се обадя като идвам някой ден ))! 1 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 23 декември, 2015 Сподели Публикувано: 23 декември, 2015 аз непременно ще ти се обадя като идвам някой ден ))! То хубаво, но моят престой тук приключва. По-вероятно е да се видим по софийско Няма проблем и за двата варианта, както стане. Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 23 декември, 2015 Сподели Публикувано: 23 декември, 2015 Идеята е прекрасна! Подкрепям всяка дестинация, за която има директен полет. Не успях да дойда на софийската среща, за съжаление не си бях в София, но на задграничната ще дойда с радост. Хубави празници и изпълнена с много пътешествия 2016 година! Връзка към коментар
Niceday Публикувано: 21 август, 2016 Сподели Публикувано: 21 август, 2016 Къде на майтап, къде наистина - с някаква полууговорка, която не включваше дори истинските ни имена - тук, във форума, се роди идеята за сбирка на по бирка на метъл феста Wacken Open Air 2016. Участници: Niceday, stormbringer - активни магеланци, Kosta Atanasov – нямащ време за форуми. Ето ни тримата, в разгара на сбирката, късната сутрин на 4-ти август. Опитваме да докараме физиономии според описанието от Duke "това металюгите сте страшни хора". Събра ни случайността - закусвахме в култовия Metal Place, в самото село Вакен. (на закуска няма качени по масите, хранят се) Пристига един от групата ми и обявява, че "едно момче на масите вън те познава от някакъв форум", и гледа изпитателно, в смисъл "и как така познаваш Тук хора, които ние не познаваме?!". Поглеждам, разпознавам от снимките stormbringer, помахах, довърших си закуската и ето ме на тяхната маса след минути. Фотографът не е хванал бирите, ама имаше. И не, не е рано - там се пие бира от сутринта Обсъдихме кой как/с кого пътувал, групите, метеопрогнозата, предни и други фестивали, музикални предпочитания, кой кои концерти ще гледа и се разделихме – всеки по фестивалната си програма. Беше весело и забавно В следващите дни се видяхме пак, по тъмно, което си е чиста случайност - там уговорките не помагат особено. Концертите бяха страхотни! Най-посетен - на Мейдън - бяхме всичките 80 хиляди метъли, дъждобран до дъждобран в проливния дъжд, което не намали удоволствието нито за миг! На когото е интересно какво се случва на и не_на_концертите - ето краткото авторско филмче на Коста Атанасов от тази година. Като се изключат калните бани, всичко друго е от преживяванията на обичайната ми вакенска компания и случайно присъединили се към нас фенове. Там е друг свят, ние сме други хора. Няколко снимки, като допълнение: Фестивалът от високо - от сцените до най-отдалечените лагери за кемпери се върви около 30 мин. бърз ход - в действителност площта е голяма и се пешеходства доста. На снимките изглежда измамно малка и всичко близо. Вечер пред основните сцени – огромни и групите се надпреварват коя ще направи по-добро светлинно шоу. И под този купол има 2 малки сцени, вечер е красиво осветен. Биропиене в селото с верните ми викинги - само там може с роговете. Аз кожа нямам, алергична съм. Едно от култовите места за фотосесия. 3 от снимките са от официалната страница на феста, останалите - мои. В заключение. Ценя лукса на многозвездните хотели, обичам уюта на собствения си дом, но ако човек не може да излезе от зоната си на комфорт за 7 дни, какъв Магеланец е?! Това ми е единият начин за разтоварване – шумно, многолюдно, метълско. Другият - в любимата ми Родопа планина - тишина с мирис на ели, сено, изтравниче, мокър мъх, гъби на жар и горски ягоди. Всякак го мога 41 Връзка към коментар
Sun4o Публикувано: 13 май, 2023 Сподели Публикувано: 13 май, 2023 С @Marusinka по залез слънце на нейна територия - Финикс. Към момента беше започнало да захладнява - 32 градуса. П.П. Двете по средата са някакви фенки, пожелали да се снимат с мен 18 10 Връзка към коментар
Marusinka Публикувано: 31 май, 2023 Сподели Публикувано: 31 май, 2023 С @Дани Магелани в Трявна и с @Костов в Стара Загора. За техните подаръци при срещите ще разкажа подробно по-нататък. 20 7 Връзка към коментар
Sun4o Публикувано: 1 юни, 2023 Сподели Публикувано: 1 юни, 2023 Успешна е била мисия България, добрали сте се, браво😉. 2 Връзка към коментар
Marusinka Публикувано: 1 юни, 2023 Сподели Публикувано: 1 юни, 2023 преди 13 часа, Sun4o каза: Успешна е била мисия България, добрали сте се, браво😉. Даааа! Много сме доволни всички 😊 3 2 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 30 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 30 октомври, 2023 С @desislavna, @wiliko, @mia69 и @crazyhorse на полета Вроцлав - София: кой ходил в Полша, кой в Чехия, всички се прибрахме заедно и обсъдихме преживяното преди да борднем 🙂 14 1 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега